Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Maalla

maalla lehden tarjousTilaa Maalla lehti netistä

 • Maalla on Suomen ainoa, suosituin ja varmasti suurin Country Living lehti.
 • Se on loistava julkaisu kaikille, jotka haaveilevat leppoisesta, kiireettömästä asumisesta maaseudun hiljaisuudessa.
 • Lehden ydin on maalaisromanttisesti sisustetut kodit, kakkoskodit, kesäasunnot, vanhan talon kunnostaminen sekä koskettavat kirjoitukset.
 • Sisustuslehti sisältää lisäksi kiinnostavia palstoja, joista lukijat saavat inspiraatiota oman kodin, mökin, keittiön tai puutarhan sisustamiseen.
 • Maalla lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Otavamedia Oy.

 

 


Tilaa Maalla lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa maalla lehti


Maalla lehti lyhyesti

Maalla lehti on kuin laadukas sisustus- ja antiikkilehti, joiden mielenkiintoisimmat aiheet ovat painettu samoihin kansiin. Se välittää mielenrauhaa hektisen arjen keskellä, rohkaisee luontoa kunnioittavaan ja juurevaan elämäntapaan, kertoo tavallisten ihmisten valinnoista, tarjoaa ohjeet maukkaaseen lähiruokaan, käsitöihin ja nikkarointiin sekä nostalgiaa kaipaaville  keräilykohteita, talonpoikaisantiikkia sekä perinnetietoa.


Maalla lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Suuren suosion kerännyt julkaisu on nyt tilattavissa palvelumme kautta edulliseen tarjoushintaan. Katso uusin Maalla lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti kuuluvat tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti netistä. Jokainen lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden tarjoushintaan myös lahjaksi ystävälle. Lehti on saatavilla myös lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Maalla lehti on tilattavissa määräaikais- ja kestotilauksena

Lehti on tilattavissa verkosta määräaikais- tai kestotilauksena kotiin kannettuna ilman postikuluja. Määräaikaistilaus on varmasti suosituin tilaustapa, sillä sitä ei tarvitse irtisanoa erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy tilauskauden loppuun. Kestotilaus on määräaikaistilausta halvempi vaihtoehto, mutta se tulee irtisanoa erikseen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle verkossa tai puhelimitse.


Miksi Maalla lehti sitten kannattaa tilata netistä?

Verkossa voit tutustua julkaisuun kunnolla ennen kuin teet lehtitilauksen, jolloin tiedät varmasti minkälaista lehteä olet tilaamassa. Saat myös itse päättää tilaatko lehden määräaikaistilauksena, kestotilauksena, itselle, lahjaksi kaverille tai vaikka työpaikalle toimitettuna. Tekemällä tilauksen netissä, saat lehden varmasti edullisimpaan hintaan ja kaiken lisäksi saat aina tuoreen julkaisun kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja.


Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: puutarhalehdet, remonttilehdet, naistenlehdet.


Maalla lehti tarjoaa maalaisromanttista elämänmenoa ja lumoavia unelmakoteja

Haaveiletko omasta mökistä tai vapaa ajan asunnosta, joka sijaitsee maaseudulla? Vai oletko jo hankkinut vanhan talon ja olet vasta aloittamassa kunnostustöitä? Vai asutko vilkkaassa kaupungissa ja haluat pitää pienen paussin kerran kuukaudessa ja pysähtyä nauttimaan maaseudun hiljaisuudesta ja maisemista? Jos vastasi edellä esitettyihin kysymyksiin myöntävästi, niin Maalla lehti on takuuvarmasti lehti, josta löydät paljon mielenkiintoista luettavaa!

Maalla lehti on 11 kertaa vuodessa ilmestyvä kotimainen Country Living lehti, joka kuuluu Otavamedia Oy:n suureen ja monipuoliseen lehtivalikoimaan. Se tunnetaan Suomen ainoana Country Living lehtenä, jossa huokuu ihana kiireetön kotoilu ja rauha. Yli 10 vuotta ilmestynyt maalaisromanttinen sisustuslehti on loistava lehti kaikille, jotka nauttivat tai vasta haaveilevat kiireettömästä asumisesta maaseudulla ja mukavan leppoisesta elämänrytmistä.

Maalla lehti on varmasti kaikkien maalaisromantikkojen ykköslehti. Se sopii mainiosti kaikille, jotka nauttivat maaseutumaisesta rauhallisesta elämästä. Maalla on siis mainio valinta vaikka asuisit kaupungissa, sillä se on pullollaan kiinnostavaa luettavaa, jos olet vähänkään kiinnostunut rentoutumaan kerran kuukaudessa ja nauttimaan maalaismaisemista ja kiireettömästä elämänmenosta.

Maalla lehti kertoo nimensä mukaisesti maaseudulla elämisestä, olemisesta ja asumisesta. Se esittelee lukijoille lähes joka kuukausi kauniita koteja, vanhojen talojen kunnostusta, tavallisten ihmisten koskettavia elämäntarinoita sekä sisältää hyödyllisiä palstoja, joista tilaajien on helppo valita parhaat idea oman kodin tai mökin sisustukseen.

Maalla lehden monipuoliseen sisältöön kuuluvat myös tee-se-itse sisustusideat, puutarhajutut, talonpoikaisantiikki, vanhat esineet, nikkarointi ja maaseudun ruoat ja herkut. Jokaisesta numerosta löytyy supersuosittu tee-se-itse -osio, jossa perehdytään perusteellisesti ja annetaan arvokkaita vinkkejä ruoanlaittoon, sisustukseen, nikkarointiin, remontointiin, käsitöihin ja vanhojen esineiden / tavaroiden kunnostamiseen.

Maalla lehden ruokaohjeissa suositaan usein luomu- ja lähiruokaa maaseutumaiseen tapaan. Lehdestä ei ole myöskään jätetty pois  harvinaisia keräilykohteita, perinnetietoa ja antiikkia, vaan jokaisessa numerossa myös ne pääsevät käsittelyyn. Se on siis todella runsas ja monipuolinen maaseutua käsittelevä julkaisu, jossa ääneen pääsevät niin eri alojen ammattilaiset kuin lehden tavalliset lukijatkin.


Maalla lehti tiivistettynä:

 • Julkaisija: Otavamedia Oy
 • Aloitusvuosi: 2005
 • Numeroita vuodessa: 11
 • Kieli: Suomi
 • Lukijamäärä: 95 000
 • Mieslukijoita: 10 %
 • Naislukijoita: 90 %
 • Lukuminuutit: 57 min
 • Lukijoiden ikä: 20 – 60 vuotta
 • Irtonumero: saatavilla lehtipisteistä
 • Vastaava päätoimittaja: Saija Hakoniemi

Otavamedia Oy yhteystiedot

Puhelinnumero: (09) 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: maalla@otavamedia.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele Maalla lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Maalla lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo