Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Markkinointi & Mainonta

markkinointi & mainonta lehtiMarkkinointi & Mainonta

 • Markkinointi & Mainonta eli M&M on Suomen johtava mainonnan, markkinoinnin ja myynnin ammattilehti.
 • Markkinointiin & mainontaan erikoistunut julkaisu on ollut Suomen lehtimarkkinoilla jo yli 20 vuotta.
 • Asiantunteva julkaisu kertoo kattavasti kaikki menestysketjun vaiheet tuoteideasta lanseeraukseen ja jälkimarkkinoinnista asiakassuhteiden hallintaan.
 • Markkinointi & Mainonta sisältää alan kiinnostavimmat uutiset ja mielenkiintoisia / asiantuntevia artikkeleita mainonnan & markkinoinnin maailmasta.
 • Alma Talent Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan kuuluva erikoislehti ilmestyy joka toinen viikko, eli 22 kertaa vuodessa.
 • M&M on tilattavissa internetistä määräaikais- ja kestotilauksena kotiin tai työpaikalle toimitettuna.

 

 Tilaa markkinoinnin ja mainonnan erikoislehti jopa 14% edullisemmin netistä

tilaa markkinointi & mainonta lehti

M&M eli Markkinointi & Mainonta lehti on kotimainen markkinoinnin ammattilaisten päämedia. Se kertoo kaiken tietämisen arvoisen markkinoinnista, mainonnasta ja myynnistä. Suomen johtava markkinoinnin, mainonnan ja median sanansaattaja on nyt tilattavissa palvelustamme edulliseen tarjoushintaan.

Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus edullisemmin verkossa. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden etuhintaan itselle, lahjaksi kaverille tai vaikka suoraan työpaikalle toimitettuna.

Markkinointi & Mainonta on tilattavissa palvelumme kautta puolen vuoden tai vuoden tilausjaksolla määräaikais- tai kestotilauksena. Määräaikaistilauksessa lehti ilmestyy tilaajalle sovitun tilausjakson ajan, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti.

Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, jossa lehti tilataan vuoden tai puolen vuoden tilausjaksolla, jonka jälkeen tilaus uusiutuu automaattisesti kunnes tilaaja irtisanoo lehtitilauksen erikseen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle puhelimitse tai verkossa. Kestotilaus on aina määräaikaistilausta edullisempi vaihtoehto.

Markkinointi & Mainonta lehti on tilattavissa myös lahjaksi määräaikais- ja kestotilauksena. Lahjatilaus kannattaa kuitenkin tehdä mielummin määräaikaisesti, sillä silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse perua tilausta erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeisen numeron jälkeen.

Miksi Markkinointi & Mainonta lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla M&M lehden netistä, saat lehtitilauksen aina parhaaseen hintaan ja voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi ystävälle tai vaikka työpaikalle toimitettuna sekä saat aina uusimman numeron ensimmäisten joukossa ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: talouslehdet, miestenlehdet, naistenlehdet.

Markkinointi & Mainonta lehti on ollut Suomen lehtimarkkinoilla jo yli 20 vuotta

Markkinointi & Mainonta lehti, joka tunnetaan nimellä M&M ja lehden verkkotunnuksen nimellä Marmai käsittelee nimensä mukaisesti asiantuntevasti markkinointia ja mainontaa. Se on markkinoinnin ammattilaisten ykköslehti, joka kertoo jokaisessa numerossa alan tärkeimmät uutiset ja paljon aiheeseen liittyviä artikkeleita.

Markkinointi & Mainonta kuuluu Alma Talent Oy:n laajaan aikakauslehti valikoimaan, joka ilmestyy tänä päivänä joka toinen viikko, eli 22 kertaa vuodessa. M&M on ollut Suomen lehtimarkkinoilla jo yli 20 vuotta ja edelleen sen suosio on nousussa. Se kattaa koko menestysketjun ideoista lanseeraukseen ja markkinoinnista asiakassuhteiden hallintaan.

Markkinointi & Mainonta on markkinoinnin, mainonnan ja myynnin alan johtava päämedia. Se tarjoaa kahden viikon välein ilmestyvässä julkaisussa korkeatasoista markkinointiasiaa, suosituilla uutissivustoillaan sekä korkealaatuisissa tapahtumissaan. M&M on siis todella monikanavainen media, joka tavoittaa lähes 51 000 median ammattilaista.

Markkinointi & Mainonta lehden on perustanut Kim Weckström vuonna 1994 lakkautetun Mainosuutiset lehden tilalle. Marco Mäkinen ja Jari Sarasvuo kuuluivat alkuaikoina lehden taustavaikuttajiin. M&M sai todella paljon huomiota julkaisemalla ensimmäisen kaupallisen verkkosivuston marmai.fi:n lokakuussa vuonna 1994.

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Kustantaja: Alma Talent Oy
 • Aloitusvuosi: 1994
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 22
 • Lukijamäärä: 29 000
 • Yhteistavoittavuus: 51 000
 • Jakelu: 6500
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Irtonumero: ei irtonumeromyynnissä
 • Päätoimittaja: Reijo Ruokanen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Alma Talent Oy

Postiosoite: PL 189 (toimitus) / PL 830 (hallinto) 00101 Helsinki

Käyntiosoite: Alvar Aallon katu 3 C 00100 Helsinki