Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Metallitekniikka

metallitekniikka lehtiMetallitekniikka

 • Metallitekniikka on koneenrakennuksen ammattilaisille suunnattu aikakauslehti.
 • Metalliteollisuusalan ammattilehti on seurannut Suomen suurimman teollisuusalan suuntaa ja ilmiöitä jo yli 60 vuoden ajan.
 • Lehden pääsisältöön kuuluvat tuotekehitys, tuotanto, kappaletavaroiden ongelmat ja ratkaisut, tuotantotekniikka, tuotannonohjaus, CAD, CAM, tietojärjestelmät & laadunvarmistus.
 • Metallitekniikka kuuluu Alma Talent Oy:n laajaan lehtivalikoimaan, joka ilmestyy tänä päivänä 12 kertaa vuodessa.
 • Jokainen numero sisältää metalliteollisuuden tuoreimmat uutiset, reportaasit ja talous- ja suhdanteet.
 • Metallitekniikka käsittelee tuotantoketjua kattavasti useista eri näkökulmista.

 

Tilaa teollisuusalan erikoislehti nyt 24% edullisemmin netistä

tilaa metallitekniikka lehti

Metallitekniikka on Alma Talent Oy:n julkaisema 12 kertaa vuodessa ilmestyvä ammattilehti, joka on suunnattu teollisuusalan päättäjille ja tuotannon asiantuntijoille. Se on seurannut metalliteollisuuden kehitystä, tapahtumia ja ilmiöitä jo pitkälti yli 60 vuotta.

Metalliteollisuuden erikoislehti on nyt tilattavissa sivustomme kautta jopa 24% edullisemmin normalihintaan verrattuna. Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus tarjoushintaan netistä. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden itselle, lahjaksi tai vaikka suoraan työmaalle toimitettuna.

Metallitekniikka on tilattavissa verkosta vuoden tai puolen vuoden mittaisena tilausjaksona määräaikais- tai kestotilauksena. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti. Kestotilaus on tilaustyyppi, jossa vuoden tai puolen vuoden mittainen tilausjakso uusiutuu automaattisesti tilausjakson päättymisen jälkeen kunnes tilaaja on irtisanonut lehtitilauksen lehden kustantajalle puhelimitse tai verkossa.

Lahjatilauksen voi tehdä myös määräaikais- tai hieman edullisempana vaihtoehtona, eli kestotilauksena. Lahjatilaus on kuitenkin helpoin tehdä määräaikaistilauksena, koska silloin lahjansaaja ei joudu irtisanomaan lehtitilausta erikseen, vaan määräaikaistilaus päättyy automaattisesti vuoden tai puolen vuoden kuluttua.

Miksi Metallitekniikka lehti sitten kannattaa tilata internetistä? Tekemällä lehtitilauksen verkossa, saat lehden varmasti halvimpaan mahdolliseen hintaan ja saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaitilauksena, itselle, lahjaksi ystävälle tai vaikka työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina uusimman numeron ensimmäisten joukossa kotiin kannettuna postimaksutta lehden ilmestymispäivänä.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, tekniikkalehdet, tietokonelehdet.

Metallitekniikka on ainutlaatuinen teollisuusalan päättäjien ammattilehti

Metallitekniikka on Suomen suurimman metalliteollisuudenalan asiantuntijoille ja päättäjille suunnattu erikoislehti, joka on seurannut tarkasti teollisuuden kehitystä, ilmiöitä ja tapahtumia jo yli 60 vuotta. Teollisuusalan ammattilehteä julkaisee Alma Talent Oy ja se ilmestyy tänä päivänä 12 kertaa vuodessa, eli kerran kuukaudessa.

Metallitekniikka on aikakauslehti, joka on pääsääntöisesti suunniteltu koneenrakennuksen ammattilaisille. Se sisältää runsaasti teollisuusalan ammattilaisille hyödyllistä ja tärkeää sisältöä. Lehdessä käsitellään muun muassa tuotantoa, johtamista, tuotekehitystä sekä kappaletavaroiden ongelmia ja ratkaisuja, tuotantotekniikkaa, materiaaleja, tuotannonohjaus- ja suunnittelua, CAD, CAM, tuotannon tietojärjestelmiä ja laatua.

Metallitekniikka lehdessä perehdytään ja käydään kattavasti läpi tuotantoketjua ja käsitellään sitä useista eri näkökulmista. Tänä päivänä tekniikka kehittyy kovaa vauhtia ja uusia laitteita julkistetaan jatkuvasti. Uusimpien koneiden ja teknologioiden tuntemisesta on paljon apua yrityksille ja asiantuntijoille, jotka työskentelevät päivittäin tuontannon ongelmien parissa. Suurten yritysten välisen kilpailun kasvaessa on myös hyvä olla perillä uusimmasta tekniikasta, jolloin osataan hyödyntää sitä niin, että pysytään kilpailijaa edellä.

Metallitekniikka auttaa päättäjiä ja asiantuntijoita vertailemaan erilaisia ratkaisuja ja niiden soveltuvuutta erilaisiin tarpeisiin. Se sisältää muun muassa paljon asiantuntevia artikkeleita tuotannon kehittämisestä ja tietotekniikan uutuuksista. Useimpien laitteiden ja ohjelmistojen parhaat puolet tulevatkin esiin asiantuntijoiden laatimissa artikkeleissa. Monet lehden kiinnostavat artikkelit keskittyvät suomalaisen metalliteollisuuden tuotannon prosessien mahdollisuuksiin.

Metallitekniikka -lehti on kokonaisuudessaan erittäin hyödyllinen julkaisu metalliteollisuusalan ammattilaisille, päättäjille ja asiantuntijoille. Se tarjoaa kerran kuukaudessa kattavan tietopaketin alan uutuuksista, tapahtumista ja tietystin alan uusimmat uutiset. Lehti ei ole ainoastaan alan paras tietokanava, vaan se on lisäksi analysoitua tekniikan ja ilmiöiden esittelyä alan ammattilaisille.

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Metallitekniikka
 • Kustantaja: Alma Talent Oy
 • Aloitusvuosi: 1947
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 36 000
 • Mieslukijoita: 79 %
 • Naislukijoita: 21 %
 • Irtonumero: ei irtonumeromyynnissä
 • Päätoimittaja: Jyrki Alkio

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Alma Talent Oy

Postiosoite: PL 189 (toimitus) / PL 830 (hallinto) 00101 Helsinki

KäyntiosoiteAlvar Aallon katu 3 C 00100 Helsinki