Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

metsästys ja kalastus lehtiMetsästys ja Kalastus lehti

 • Metsästys ja Kalastus on harrastelehti, joka tarjoaa tuoreimmat uutiset kahdesta Suomen suosituimmasta harrastuksesta.
 • Lehti testaa alan uutuustuotteet, kertoo uusimmat uutiset ja vierailee tapahtumissa.
 • Harrastelehden käyttökokeissa nähdään mm: erämiesten aseet, patruunat, erävaatteet, kalastusvälineet ja varusteet.
 • Lehden artikkelit & teemat ennakoivat tulevia ja käynnissä olevia jahti- ja kalastuskausia.
 • Metsästys ja Kalastus ilmestyy kerran kuukaudessa, eli 12 kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.

 

 

Tilaa lehti netistä itselle tai lahjaksi ja säästä jopa 50% lehtitilauksessa

tilaa metsästys ja kalastus lehti

Metsästys ja Kalastus on aikakauslehti, joka tarjoaa kerran kuukaudessa uusimmat uutiset kahdesta Suomen suosituimmasta harrastuksesta. Se on kalastajien ja metsästäjien keskuudessa erittäin arvostettu julkaisu.

Metsästys ja Kalastus -lehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta jopa 50% normaalihintaa edullisemmin. Katso kuukauden lehtitarjoukset ja mahdolliset tilaajalahjat ja tee lehtitilaus helposti ja edullisesti verkossa. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden itselle tai lahjaksi kalastamista tai metsästystä harrastavalle kaverille.

Metsästys ja Kalastus on tilattavissa verkosta määräaikais- ja kestotilauksena vuoden tai puolen vuoden tilausjaksona. Määräaikaistilaus on vuoden tai puolen vuoden mittainen sopimus, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaus, jossa tilaus uusiutuu automaattisesti tilausjakson päätyttyä kunnes tilaaja irtisanoo lehtitilauksen kustantajalle puhelimitse tai netissä.

Metsästys ja Kalastus -lehti on tilattavissa lahjaksi automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena tai vaihtoehtoisesti hieman halvemmalla kestotilauksena, joka tulee irtisanoa erikseen. Lahjatilaus on helpoin tehdä määräaikaisesti, koska silloin tilausta ei tarvitse perua erikseen, vaan lehden ilmestyminen loppuu tilausjakson viimeiseen numeroon.

Miksi Metsästys ja Kalastus lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä lehtitilauksen palvelumme kautta, saat lehtitilauksen huomattavasti edullisemmin normaalihintaan verrattuna ja saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi ystävälle vai työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina tuoreen julkaisun ensimmäisten joukossa kotiin kannettuna ilman toimitusmaksua.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, nuortenlehdet.

Metsästys ja Kalastus on metsästäjien ja kalastajien oma aikakauslehti

Metsästys ja Kalastus -lehti on tarjonnut tuoreimmat uutiset ja alan kiinnostavimmat artikkelit kerran kuukaudessa kaikille metsässä ja vesillä liikkuville jo vuodesta 1911 lähtien. Suosittu metsästämiseen ja kalastamiseen keskittynyt julkaisu ilmestyy tänä päivänä 12 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Otavamedia Oy.

Metsästys ja Kalastus on varmasti Suomen paras metsästämiseen ja kalastamiseen keskittynyt erikoislehti. Lehti tarjoaa aina ajankohtaista sisältöä, sillä sen artikkelit ja teemat mukailevat eri vuodenaikoja sekä käynnissä olevia kuin vasta tulossa olevia metsästys- ja kalastuskausia. Jokainen numero sisältää kiinnostavia artikkeleita niin metsästämisestä kuin kalastamisestakin, joita on mukava lukea ajan kanssa esimerkiksi sadepäivinä.

Metsästys ja Kalastus tarjoaa hyödyllistä tietoa kaikista uusimmista metsästykseen ja kalastamiseen liittyvistä varusteista ja tarvikkeista, kuten haulikoista, kivääreistä, panoksista, kalastusvälineistä, veneistä ja erävaatteista. Kaikki tuotteet testataan tarkasti luonnollisissa olosuhteissa ja asiantuntijat antavat tuotteista oman mielipiteensä.

Metsästys ja Kalastus -lehden vakiopalstat: Riistamailta ja Kalavesiltä, Kuukauden kuva, M&K Erätarinat ja Tarkkana luonnossa vievät lukijat rentouttaville nojatuolimatkoille luontoon, metsälle ja kalalle myös kotona ollessa. Lehden 10 kerhossa esitellään vuoden suurimmat saaliit ja niiden saajat julkaistaan lehdessä.

Lehden muita tyypillisiä teemoja ovat muun muassa jänisjahti, kalastusveneen varustus, aseet, kalaherkut, lintukoirat, hirvijahti, riistaruoka, huopikkaat, kaurisjahti, vieheet, kylmäboksit, kirveet, veitset, puukot ja metsästäjän vaatetus.

Metsästys ja Kalastus -lehti on erittäin suosittu ja arvostettu harrastelehti niin kalastajien kuin metsästäjienkin keskuudessa. Vaikka lehti on suunnattu lähinnä miehille, niin silti sen lukijakunnassa on myös paljon alasta kiinnostuneita naisia. Lehden lukijoita yhdistää luonnossa ja vesillä liikkuminen.

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy: 12 lehteä / vuosi
 • Aloitusvuosi: 1911
 • Lukijamäärä: 234 000
 • Mieslukijoita: 78 %
 • Naislukijoita: 22 %
 • Lukuminuutit: 55 min
 • Lukijoiden ikä: 20 – 65 vuotta
 • Vastaava päätoimittaja: Petri Korhonen

Otavamedia Oy Yhteystiedot

Puhelinnumero: (09) 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköposti: fredrik.strom@otava.fi