Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Metsästys ja Kalastus

metsästys ja kalastus lehden tarjousMetsästys ja Kalastus lehti

 • Metsästys ja Kalastus lehti on harrastelehti, joka tarjoaa tuoreimmat uutiset kahdesta Suomen suosituimmasta harrastuksesta.
 • Lehti testaa alan uutuustuotteet, kertoo uusimmat uutiset ja vierailee tapahtumissa.
 • Harrastelehden käyttökokeissa nähdään mm: erämiesten aseet, patruunat, erävaatteet, kalastusvälineet ja varusteet.
 • Lehden artikkelit & teemat ennakoivat tulevia ja käynnissä olevia jahti- ja kalastuskausia.
 • Metsästys ja Kalastus ilmestyy kerran kuukaudessa, eli 12 kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.

 

 


Tilaa Metsästys ja Kalastus lehti tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa metsästys ja kalastus lehti


Metsästys ja Kalastus lehti lyhyesti

Metsästys ja Kalastus on aikakauslehti, joka tarjoaa kerran kuukaudessa uusimmat uutiset ja tuoreimman tiedon kahdesta Suomen suosituimmasta harrastuksesta. Se on kalastajien ja metsästäjien keskuudessa erittäin arvostettu julkaisu. Sen artikkelit ennakoivat ja seuraavat tulevia ja käynnissä olevia jahti- ja kalastuskausia. Lehden käyttökokeissa ovat aseet, patruunat, kalastusvälineet sekä vaatteet ja varusteet. Niitä kokeillaan käytännössä.


Metsästys ja Kalastus lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta säännöllisesti kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso uusin Metsästys ja Kalastus lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti kuuluvat tilaajalahjat / tilaajaedut ja tilaa lehti netistä. Jokainen lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden myös lahjaksi. Lehti on saatavilla myös hyvin varustelluista lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Metsästys ja Kalastus lehti on tilattavissa määräaikais- ja kestotilauksena

Lehti on tilattavissa verkosta määräaikais- ja kestotilauksena vuoden tai puolen vuoden tilausjaksona. Määräaikaistilaus on vuoden tai puolen vuoden mittainen sopimus, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaus, jossa tilaus uusiutuu automaattisesti tilausjakson päätyttyä kunnes tilaaja irtisanoo lehtitilauksen kustantajalle puhelimitse tai netissä.


Miksi Metsästys ja Kalastus lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tekemällä lehtitilauksen palvelumme kautta, saat lehtitilauksen tarjoushintaan ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna säännöllisesti ilman toimituskuluja. Tilausta tehdessä saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi ystävälle vai työpaikalle toimitettuna. Voit tehdä lehtitilauksen silloin kuin se sinulle itsellesi parhaiten sopii omalla tietokoneella, puhelimella tai tabletilla, se vie aikaa vain muutaman minuutin.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, nuortenlehdet.


Metsästys ja Kalastus lehti on metsästäjien ja kalastajien oma aikakauslehti

Metsästys ja Kalastus lehti on tarjonnut tuoreimmat uutiset ja alan kiinnostavimmat artikkelit kerran kuukaudessa kaikille metsässä ja vesillä liikkuville jo vuodesta 1911 lähtien. Suosittu metsästämiseen ja kalastamiseen keskittynyt julkaisu ilmestyy tänä päivänä 12 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Otavamedia Oy.

Metsästys ja Kalastus lehti on varmasti Suomen paras metsästämiseen ja kalastamiseen keskittynyt erikoislehti. Lehti tarjoaa aina ajankohtaista sisältöä, sillä sen artikkelit ja teemat mukailevat eri vuodenaikoja sekä käynnissä olevia kuin vasta tulossa olevia metsästys- ja kalastuskausia. Jokainen numero sisältää kiinnostavia artikkeleita niin metsästämisestä kuin kalastamisestakin, joita on mukava lukea ajan kanssa esimerkiksi sadepäivinä.

Metsästys ja Kalastus lehti tarjoaa hyödyllistä tietoa kaikista uusimmista metsästykseen ja kalastamiseen liittyvistä varusteista ja tarvikkeista, kuten haulikoista, kivääreistä, panoksista, kalastusvälineistä, veneistä ja erävaatteista. Kaikki tuotteet testataan tarkasti luonnollisissa olosuhteissa ja asiantuntijat antavat tuotteista oman mielipiteensä.

Metsästys ja Kalastus lehden vakiopalstat: Riistamailta ja Kalavesiltä, Kuukauden kuva, M&K Erätarinat ja Tarkkana luonnossa vievät lukijat rentouttaville nojatuolimatkoille luontoon, metsälle ja kalalle myös kotona ollessa. Lehden 10 kerhossa esitellään vuoden suurimmat saaliit ja niiden saajat julkaistaan lehdessä.

Lehden muita tyypillisiä teemoja ovat muun muassa jänisjahti, kalastusveneen varustus, aseet, kalaherkut, lintukoirat, hirvijahti, riistaruoka, huopikkaat, kaurisjahti, vieheet, kylmäboksit, kirveet, veitset, puukot ja metsästäjän vaatetus.

Metsästys ja Kalastus lehti on erittäin suosittu ja arvostettu harrastelehti niin kalastajien kuin metsästäjienkin keskuudessa. Vaikka julkaisu on suunnattu lähinnä miehille, niin silti sen lukijakunnassa on myös paljon alasta kiinnostuneita naisia. Lehden lukijoita yhdistää luonnossa ja vesillä liikkuminen.


Metsästys ja kalastus lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy: 12 lehteä / vuosi
 • Aloitusvuosi: 1911
 • Lukijamäärä: 217 000
 • Mieslukijoita: 78 %
 • Naislukijoita: 22 %
 • Lukuminuutit: 63 min
 • Lukijoiden ikä: 20 – 65 vuotta
 • Päätoimittaja: Reijo Ruokanen

Otavamedia Oy Yhteystiedot

Puhelinnumero: (09) 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköposti: fredrik.strom@otava.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele Metsästys ja Kalastus lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Metsästys ja Kalastus lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]