Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Mikrobitti

mikrobitti lehtiTilaa Mikrobitti netistä

 • Mikrobitti on pohjoismaiden suurin uuteen tekniikkaan erikoistunut aikakauslehti.
 • Tekniikkalehti kertoo uusimmista teknisistä innovaatioista, seuraa alan palveluja sekä testaa & vertailee kiinnostavimmat tuotteet.
 • Lehti informoi uusista tuotteista, pitää lukijat ajan tasalla nopeasti muuttuvan tekniikan maailmassa sekä antaa asiantuntevia neuvoja tietotekniikkahankintoihin liittyen.
 • Lehti pitää silmällä jatkuvasti lisääntyviä haittaohjelmia ja viruksia.
 • Mikrobitti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sen julkaisijana toimii Alma Talent Oy.
 • Lehti on tilattavissa verkosta määräaikais- ja kestotilauksena.

 

 

Legendaarinen Mikrobitti lehti on nyt tilattavissa 9% edullisemmin verkosta

tilaa mikrobitti lehti

Legendaarinen Mikrobitti on jälleen Suomen lehtimarkkinoilla. Tietotekniikan ammattilehti testaa ja vertailee tekniset laitteet, pitää silmällä alan palveluja, kertoo uusimmista tekniikan innovaatioista ja auttaa lukijoita tekemään fiksuja ostopäätöksiä. Lehden testituloksista raportoidaan aina avoimesti ja totuudenmukaisesti, joka paljastaa huonot ja poikkeuksellisen hyvät tuotteet ja tarjoaa lukijoille asiantuntevaa sekä oikeaa tietoa uusista tuotteista.

Katso Mikrobitti lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus jopa 9% edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen joko itselle, lahjaksi kaverille tai vaikka suoraan työpaikalle toimitettuna.

Mikrobitti on tilattavissa netistä automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena sekä jatkuvana tilauksena, eli kestotilauksena. Määräaikaistilaus on aina hieman kestotilausta halvempi tilaustapa. Määräaikaistilauksen voi yleensä tehdä vuoden tai puolen vuoden mittaisena tilausjaksona, jonka jälkeen lehtitilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus tehdään myös 6 kk tai 12 kk tilausjaksona, mutta tilausjakson päätyttyä tilaus uusiutuu automaattisesti kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen kustantajalle verkossa tai puhelimitse.

Mikrobitti lehden voi tilata lahjaksi netistä joko määräaikais- tai kestotilauksena. Lahjatilaus on helpoin tehdä määräaikaistilauksena, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse perua tilausta erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson loputtua.

Miksi Mikrobitti kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden netistä, saat lehtitilauksen huomattavasti normaalihintaa halvemmalla ja voit itse valita tilaatko lehden itselle, lahjaksi ystävälle vai suoraan työmaalle toimitettuna. Lehden tilaajana saat lisäksi lehdet aina kotiin toimitettuna ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista osioistamme: tietokonelehdet, harrastelehdet, miestenlehdet.

Mikrobitti on tietotekniikkaan erikoistunut aikakauslehti

Oletko kiinnostunut tietotekniikasta ja kaikesta siihen liittyvästä? Oletko lähiaikoina hankkimassa uutta puhelinta? tulostinta? tietokonetta? läppäriä? tai tablettia? mutta et vielä tiedä mikä olisi paras juuri sinulle. Siinä tapauksessa voimme suositella sinulle Mikrobitti lehteä! Suomen suurin alan lehti testaa, vertailee ja arvostelee kiinnostavimmat tuotteet ja kertoo niistä lukijoille avoimesti ja totuudenmukaisesti.

Mikrobitti on levikiltään pohjoismaiden suurin tekniikkaan erikoistunut julkaisu, joka ilmestyy vuonna 2018 kerran kuukaudessa, eli 12 kertaa vuodessa. Lehti kuuluu nykyisin Alma Talent Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1984 lähtien. Se arvioi, testaa ja uutisoi alan tuotteista sekä tarjoaa lukijoille hyötytietoa, jonka ansiosta teet varmasti viisaita ratkaisuja tietotekniikkahankinnoissa.

Nykyään tekniikka ja erilaiset tuotteet, kuten tulostimet, puhelimet, tietokoneet, sovellukset, nettipalvelut ja tabletit kehittyvät kovaa vauhtia ja uusimpien mallien perässä on lähes mahdotonta pysyä. Lisäksi samoista tuotteista löytyy tänä päivänä useita samankaltaisia tuotteita, joten kuluttajan on mahdotonta tietää mikä tuotteista on sopiva hänelle ja missä on paras hinta-laatusuhde. Mikrobitti lehden tarkoitus on testata, vertailla ja tarjota oikeaa tietoa erilaisista tuotteista ja auttaa kuluttajia löytämään omaan käyttöön ominaisuuksiltaan parhaiten soveltuva tuote.

Mikrobitti on juuri sinulle sopiva aikakauslehti, jos olet yleisesti kiinnostunut tekniikasta ja kaikesta siihen liittyvästä ja haluat päästä ensimmäisten joukossa näkemään uusimpien tuotteiden testit ja lukemaan arvosteluja. Lisäksi saat rahan-arvoisia vinkkejä eri tuotteiden hankintaan, kuten esimerkiksi tehokkaan mutta pienen kannettavan hankintaan tai ominaisuuksiltaan sinulle parhaan tulostimen ostoon. Tekniikkaan erikoistunut julkaisu pitää itsensä ja lukijansa visusti kehittyvän tekniikan aallonharjalla ja kertoo mihin suuntaan se on menossa tulevaisuudessa.

Uusien ja entistä parempien tuotteiden ja palvelujen nykyaikainen nopea kehitys ei tuo mukanaan ainoastaan positiivisia ilmiöitä, vaan samaan tahtiin myös erilaiset virukset ja haittaohjelmat lisääntyvät. Mikrobitti pitää lukijat kartalla myös uusista uhista ja negatiivisista ilmiöistä tietotekniikan maailmassa.

Lehden tärkeät tiedot tiivistettynä:

 • Kustantaja: Alma Talent Oy
 • Aloitusvuosi: 1984
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 86 000
 • Yhteistavoittavuus: 113 000
 • Jakelu: 39 000
 • Mieslukijoita: 90 %
 • Naislukijoita: 10 %
 • Irtonumero: 10,90€ Lehtipiste
 • Päätoimittaja: Mikko Torikka

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Alma Talent Oy

Postiosoite: PL 189 (toimitus) / PL 830 (hallinto) 00101 Helsinki

Käyntiosoite: Alvar Aallon katu 3 C 00100 Helsinki