Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Nära

nära

Tilaa Nära lehti netistä

 • Nära on ruotsinkielinen aikakauslehti, joka ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.
 • Se käsittelee joka numerossa runsaasti hengellisiä ja sisäisen hyvinvoinnin aihealueita.
 • Lehti on suunnattu etupäässä kaikille niille, joita kiinnostavat enkelit, meediot, telepatia, toinen puoli, jooga ja kummitukset.
 • Lehden teossa on mukana useita tunnettuja asiantuntijoita ja meedioita, kuten esimerkiksi Benny Rosenqvist.
 • Lehden jännittävät artikkelit mm: ihmisten entisistä elämistä ovat jännittävää luettavaa aiheesta kiinnostuneille.
 • Lehdessä kerrotaan myös siitä, miten unia voi tulkita ja mitä ne viestittävät meille.

 

 

Tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi ystävälle ja säästä 5% lehtitilauksessa!

nära

Nära on ruotsinkielinen kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, jonka julkaisijana toimii Egmont Publishing AB. Sen ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 2009 ja siitä lähtien se on ilmestynyt yhtäjaksoisesti. Lehden lukijaprofiiliin kuuluu miehiä noin 9% ja naisia 91%, joten kyseessä on hieman enemmän naisille suunnattu julkaisu. Pääsääntöisesti lehti sopii kaikille, joita kiinnostavat enkelit, meediot, telepatia, jooga ja kummitukset.

Nära on tilattavissa Suomeen toimitettuna ilmaisella postituksella 3, 5, 10 tai 20 numeron mittaisella tilausjaksolla määräaikaistilauksena, joka tarkoittaa sitä, ettei lehtitilausta tarvitse peruuttaa erikseen. Lehtitilaus päättyy automaattisesti heti kun tilausjakson viimeinen numero on ilmestynyt. Katso ajankohtainen Nära tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan.

Nära lehti on tilattavissa Suomeen tällä hetkellä ainoastaan automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena, joka on suosituin ja vaivattomin tilausmuoto, koska silloin tilaajan ei tarvitse muistaa perua tilausta erikseen. Lehtitarjoukset vaihtuvat kuitenkin usein jopa kahden kuukauden välein, joten lehti voi olla toisinaan tilattavissa myös hieman edullisemmin jatkuvana kestotilauksena, joka päättyy vasta kun tilaaja on irtisanonut tilauksen.

Miksi Nära lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Nettitilaus on suosituin tapa hankkia lehti säännöllisesti kotiin toimitettuna. Voit tehdä lehtitilauksen muutamassa minuutissa kotoa käsin ja saat lehtitilauksen huomattavasti normaalihintaan edullisemmin kätevänä määräaikaistilauksena. Hyödynnä edullinen lehtitarjous ja tilaa lehti netistä alehintaan itselle tai lahjaksi kaverille. Lehdet toimitetaan tilaajalle aina ilman toimituskuluja.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: ruotsinkieliset lehdet, ulkomaiset lehdet.

Nära käsittelee laajasti hengellisiä ja sisäisen hyvinvoinnin aihealueita

Nära on kokonaan ruotsinkielinen yleisaikakauslehti, josta ilmestyy vuoden aikana yhteensä kahdeksan uutta numeroa. Lehteä julkaisee Egmont Publishing AB ja sen päätoimittaja on Madeleine Walles. Aikakauslehden ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 2009, josta lähtien se on ilmestynyt yhtäjaksoisesti. Lehden lukijatietoja katsoessa huomaa heti että kyseessä on naisten lehti, sillä peräti 91 prosenttia kaikista lukijoista ovat naisia.

Nära lehti on sisällöltään erittäin mielenkiintoinen julkaisu, joka tarjoaa jokaisessa numerossa runsaasti kiinnostavaa tietoa muun muassa hengellisyydestä ja sisäisestä hyvinvoinnista. Joka numerossa on runsaasti jännittäviä artikkeleita, jotka kertovat erilaisista uskomuksista ja joissa jaetaan ihmisten kokemuksia hengellisyyteen liittyen. Tavallisten ihmisten hengelliset kokemukset muodostavatkin suuren osan lehden sisällöstä.

Nära lehden lukijoille tulevat tutuiksi ajan kuluessa myös alan asiantuntijat ja meediot, jotka ovat vahvasti mukana lehden teossa, kuten esimerkiksi Benny Rosenqvist ja monet muut ennestään tutut henkilöt. Pääsääntöisesti lehden sisältö on suunnattu kaikille heille, joiden mielenkiinnon kohteisiin kuuluvat mm: meediot, telepatia, enkelit, jooga, toinen puoli ja kummitukset. Se sopii sisällöltään mainiosti niin miehille kuin naisille.

Näran mielenkiintoisinta ja jännittävintä sisältöä ovat varmasti kertomukset ihmisten entisistä elämistä, rajakokemukset ja lähellä kuolemaa eletyt hetket. Lehdessä kerrotaan myös sellaisten ihmisten kokemuksista, jotka ovat kohdanneet enkeleitä. Lisäksi aavetarinat ja haamut tulevat tutuiksi lehden artikkeleissa. Lehti on mainio lehtivalinta myös heille, jotka haluavat oppia tulkitsemaan unia ja tietää mitä erilaiset unet mahtavat tarkoittaa.

Nära lehden tiedot tiivistettynä:

 • Kustantaja: Egmont Publishing AB
 • Aloitusvuosi: 2009
 • Kieli: Ruotsi
 • Maa: Ruotsi
 • Ilmestymistiheys: 8 numeroa / vuosi
 • Mieslukijoita: 9 %
 • Naislukijoita: 91 %
 • Lukijoiden ikä: 30 – 65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Madeleine Walles
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo