Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Pelilehdet

Pelilehdet tarjoushintaan itselle tai lahjaksi

Pelilehdet sivulle olemme koonneet Suomalaisten pelilehtien parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Sivuillamme voit tutustua suosituimpiin lehtiin ja tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi edulliseen hintaan.

Lehtitarjoukset kannattaa aina hyödyntää lehteä tilatessa, silloin saat lehdet kotiin kannettuna tarjoushintaan.

Useimmat peliaiheiset lehdet sisältävät myös tilaajalahjan, jonka saat ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä.

Tutustu valikoimaan ja tilaa lehti netistä edulliseen tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Pelit on kaikkien peleistä kiinnostuneiden oma aikakauslehti. Pelit kertoo uutuuspeleistä, klassikkopeleistä, peliarvostelut ja uutiset pelien ...

Pelaaja on nimensä mukaisesti konsoli- ja tietokonepelien erikoislehti. Se arvioi & esittelee uudet videopelit, auttaa peliharrastajia saamaan ...

Sankari-lehti on varmasti Suomen iloisin pelilehti. Sankari on hieno / rikassisältöinen lastenlehti, joka on suunnattu kaikille lapsille, jotka ...

Pelilehdet netistä

Pelilehdistä tulee ensimmäisenä mieleen Pelit lehti, joka on yksi Suomen suosituimmista. Pelilehdet kertovat kaiken tietämisen arvoisen pelien maailmasta. Ne esittelevät niin uusimmat tietokonepelit, verkkopelit kuin konsolipelit. Lehdet sisältävät myös pelien arvostelut ja esittelyt.

Peliaiheiset lehdet ovat suosittuja aikakauslehtiä varsinkin nuorten miesten keskuudessa. Toki lehdillä on myös paljon nuoria naisia lukijoina, mutta suurimmaksi osaksi lukijat ovat kuitenkin miehiä. Nuorille suunnattuja lehtiä löytyy suuri valikoima myös nuortenlehdet osiosta.

Useimmat peliaiheiset lehdet esittelevät ja testaavat Pc- ja konsolipelejä aina retropeleistä uutuuspeleihin ja verkkopelaamisesta virtuaali-ilmailuun.

Pelilehdet ovat sisällöltään suuria ja mielenkiintoisia aikakauslehtiä, joita ei heitetä heti pois, vaan lehdet säästetään ja luetaan vielä useamman kerran kannesta kanteen.

Lehdet tarjoavat lukijoille mahdollisuuden tutustua ensimmäisten joukossa uutuuspeleihin, klassikkopeleihin, peliarvosteluihin sekä kiinnostavimpiin peliuutisiin.

Lehtiä tilataan nykyään netistä todella paljon edullisten lehtitarjousten ja arvokkaiden tilaajalahjojen ansiosta. Lähes kaikki peliaiheiset lehdet sisältävät myös useamman tilaajalahjan, joista tilaaja saa valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä. Peliaiheinen aikakauslehti on myös yhä suosittu lahjalehti.

Tällä sivustolla voit vertailla eri peliaiheisten aikakauslehtien lehtitarjouksia ja tilaajalahjoja sekä tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi netin halvimpaan hintaan.

Lehtitarjouksia.com
Logo