Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Nyyrikki

nyyrikki lehti

Tilaa Nyyrikki lehti netistä

 • Nyyrikki on yli 113 vuotta ilmestynyt kotimainen viihdelehti ja Suomen vanhin kaunokirjallinen viikkolehti.
 • Jokainen julkaisu sisältää jopa kirjan verran luettavaa, kuten novelleja, jatkokertomuksia, pakinoita, horoskooppeja, runoja ja lyriikkaa.
 • Nyyrikin joka numero sisältää kaksi pakinaa, joista joka toinen viikko julkaistaan yksi kristillissävytteinen.
 • Nyyrikki ei kulje uusien trendien perässä, vaan se on tietoisesti vanhahtavan näköinen ja sitä julkaistaan edelleen sanomalehtipaperille.
 • Lehti ilmestyy joka toinen tiistai, eli yhteensä 26 kertaa vuodessa.
 • Aikakauslehti kuuluu Kolmiokirja Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan.

 

 

Tilaa suomalaisen viihdelukemiston todellinen klassikko 56% edullisemmin netistä

tilaa nyyrikki lehti

Nyyrikki on suomalainen viihdelehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1904 lähtien. Sen julkaisijana toimii nykyään Kolmiokirja Oy. Lehteä julkaistaan vielä tänäkin päivänä sanomalehtipaperille ja se on tietoisesti ulkoasultaan vanhan sanomalehden näköinen. Se ilmestyy 26 kertaa vuodessa, joka toinen tiistai.

Nyyrikki on tilattavissa palvelumme kautta nyt jopa yli puolet normaalihintaa halvemmalla. Katso kuukauden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja hyödynnä edullisin lehtitarjous lehteä tilatessa. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden alehintaan itselle, lahjaksi ystävälle tai yrityksen osoitteeseen toimitettuna.

Nyyrikki on tilattavissa verkosta vuoden (26 numeroa) tilausjaksolla määräaikais- tai kestotilauksena. Määräaikaistilaus on voimassa vuoden, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti. Kestotilaus on vuoden mittainen sopimus, joka uusiutuu kuitenkin aina tilausjakson päättymisen jälkeen kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen lehden kustantajalle verkossa tai puhelimitse.

Nyyrikki lehden voi tilata lahjaksi määräaikaisesti tai vaihtoehtoisesti jakuvana kestotilauksena. Lahjatilauksessa suositellaan kuitenkin valitsemaan määräaikainen tarjous, sillä silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse perua tilausta erikseen.

Miksi Nyyrikki lehti sitten kannattaa tilata netistä? Tilaamalla lehden verkosta, voit hyödyntää parhaan tarjouksen, jolloin saat lehtitilauksen noin 50% edullisemmin ja voit itse valita tilaatko lehden itselle, lahjaksi kaverille, suoraan työpaikalle toimitettuna, kestotilauksena vai määräaikaisesti. Lisäksi saat aina tuoreen julkaisun valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna ilman toimituskuluja lehden ilmestymispäivänä.

Lisää suosittuja lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: miestenlehdet, naistenlehdet.

Nyyrikki on Suomalaisen viihdelukemiston klassikko

Nyyrikki on Suomen vanhin kaunokirjallinen viikkolehti, joka ilmestyy joka toinen tiistai, eli yhteensä 26 kertaa vuodessa. Kolmiokirja Oy:n julkaisema suomalainen viihdelehti, pyrkii omien sanojensa mukaan julkaisemaan vuoden aikana yhteensä 33 romaanin verran luettavaa.

Nyyrikki lehti on varmasti monille tuttu julkaisu, sillä se on ollut Suomen lehtimarkkinoilla jo yli 113 vuoden ajan. Lehdessä julkaistaan joka toinen viikko runsaasti erilaista viihdyttävää luettavaa, kuten novelleja, jatkokertomuksia, horoskooppeja, runoja, lyriikkaa ja pakinoita, joista joka toinen viikko julkaistaan yksi kristillissävytteinen.

Lisäksi lehti palvelee aloittelevia kirjailijoita, tarjoamalla heille usein ensimmäisen julkaisu- ja palautekanavan. Vuosien aikana se on tarjonnut julkaisualustan kymmenille ellei jopa sadoille suurille kirjoittajille.

Nyyrikki ei juokse uusimpien trendien perässä, sillä sen ulkoasu on säilytetty entisellään jo vuosikymmeniä ja sitä julkaistaan vielä tänäkin päivänä sanomalehtipaperille. Se muistetaankin usein vanhahtavasta ulkoasusta, jonka jokainen numero sisältää lähes kirjan verran laadukasta sisältöä. Lehti tavoittaa etupäässä vanhemmat ihmiset, jotka rakastavat laadukasta tekstiä, eivätkä välitä niinkään lehden visuaalisuudesta.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Aloitusvuosi: 1904
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy: 26 kertaa / vuosi
 • Lukijamäärä: 10 000
 • Mieslukijoita: 6 %
 • Naislukijoita: 94 %
 • Irtonumero: Ei irtonumeromyynnissä
 • Päätoimittaja: Eeva Vainikainen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370
Lehtitarjouksia.com
Logo