Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Parnasso

parnasso lehden tarjousTilaa Parnasso lehti netistä

 • Parnasso on Suomen perinteikkäin ja monipuolisin kirjallisuuslehti, jonka sisältö koostuu runoista, kolumneista, arvosteluista, novelleista ja mielenkiintoisista haastatteluista.
 • Kirjallisuuden intohimoisille harrastajille ja ammattilaisille suunnattu aikakauslehti analysoi iättömiä klassikoita ja tuoretta nykykirjallisuutta asiantuntemuksella ja syväluotaavasti.
 • Ammattilehti ruotii, mikä tekee klassikoista aina ajankohtaisen ja mitkä uutuudet tulevat jäädäkseen Suomen kirjallisuuskentälle.
 • Suomen johtava kirjaallisuuslehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Otavamedia Oy.

 

 

 


Tilaa Parnasso lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa parnasso lehti


Parnasso lehti lyhyesti

Parnasso lehti on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä kotimainen kirjallisuuslehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1951 lähtien. Se sai alkunsa siitä, kun Näköala- ja Ajan kirja lehdet yhdistyivät. Lehden julkaisijana toimi ensin Kulttuurirahasto, mutta vuonna 1960 lehti siirtyi Yhdistyneille Kuvalehdille, joka tunnetaan nykyisin nimellä Otavamedia Oy. Se on kirjallisuuteen intohimoisesti suhtautuvien lukijoiden ja kaikkien ammattilaisten lehti.


Parnasso lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on tilattavissa palvelumme kautta kotiin säännöllisesti toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso uusin Parnasso lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti kuuluvat  tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista. Jokainen lehtitarjous on voimassa tietenkin myös lahjatilauksissa, joten muista hyödyntää parhaat alennukset myös lahjatilauksissa. Lehti ei ole saatavilla lainkaa irtonumerona lehtipisteistä.


Parnasso lehti on tilattavissa määräaikais- ja kestotilauksena netistä

Lehti on tilattavissa netistä 8 ja 4 numeron tilausjaksolla määräaikaisesti tai kestotilauksena. Määräaikaistilaus on voimassa sovitus ajan, jonka jälkeen  lehtitilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, jossa tilausjakso uusiutuu automaattisesti kunnes tilaaja peruuttaa lehtitilauksen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle verkkopalvelussa tai puhelimitse. Lehti on tilattavissa myös lahjaksi kesto- ja määräaikaistilauksena.


Miksi Parnasso lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Lehti ei ole saatavilla lainkaa irtonumerona lehtipisteistä, joten lehtitilaus on ainut vaihtoehto hankkia lehti. Lehtitilauksen voit tehdä muutamassa minuutissa itselle tai lahjaksi omalla tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Samalla voit itse valita haluatko tehdä tilauksen kestona vai lyhyenä määräaikaistilauksena. Nettilauksella saat lehden säännöllisesti ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna ja vieläpä ilman toimituskuluja.


Lisää suosittuja lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: miestenlehdet, naistenlehdet.


Parnasso on kirjallisuusharrastajien ja ammattilaisten oma kirjallisuuslehti

Parnasso lehti kuuluu Otavamedia Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan ja se tunnetaan Suomen johtavana kirjallisuuslehtenä, joka ilmestyy tänä päivänä kuusi kertaa vuodessa. Se on suunnattu etupäässä kirjallisuuden ammattilaisille ja intohimoisille harrastajille.

Parnasso lehti analysoi jokaisessa numerossa syväluotaavasti ja asiantuntemuksella tuoretta kirjallisuutta ja iättömiä klassikoita. Se kertoo lukijalle, mitkä asiat tekevät klassikoista aina ajankohtaisen ja ruotii, mitkä uutuudet tulevat jäädäkseen. Lisäksi lehti sisältää kiinnostavia ja kunnianhimoisia henkilöhaastatteluja, teräviä esseitä ja kolumneja ja arvosteluja, joita seuraamalla lukijat pysyvät perillä siitä, mitä kirjallisuudessa tapahtuu juuri nyt.

Parnasso lehti on ilmestynyt jo vuodesta 1951 lähtien ja edelleen sen levikki on kasvanut lähes vuosi vuodelta. Se on erittäin suosittu julkaisu etenkin kirjallisuuden ammattilaisten keskuudessa ja kaikkien, jotka haluavat seurata kulttuuria pintaa syvemmältä. Lehden vuosikymmeniä jatkuneen suosion takana on varmasti Suomen parhaat kirjoittajat, laadukas ja monipuolinen sisältö, raikas ulkoasu ja tietenkin tuhannet tyytyväiset lukijat.

Parnasson tilaajana pysyt aina ajan tasalla kirjallisuuskeskustelusta ja tiedät aina ensimmäisten joukossa, mitä kirjallisuusilmiöitä juuri tällä hetkellä on pinnalla. Lehden tarkkanäköiset kolumnit ja asiantunteva arvosteluososasto ovat Suomen kirjallisuuskentän keskeinen keskusteluareena. Lehden kattavat novellit ja runot taas näyttävät kirjallisuuden nykysuunnan.

Parnasso lehti tarjoaa kirjallisuuden harrastajille mahdollisuuden syventää tietämystään ja oppia uutta. Se myös haastaa intohimoisia lukijoitaan lukemaan ja tulkitsemaan kirjallisuutta moniulotteisesti. Lehden lukijat ovat hyvin koulutettuja, sivistyneitä, kirjallisuutta ja siihen liittyvää keskustelua seuraavia henkilöitä, joiden mielenkiinnonkohteisiin kuuluvat kirjallisuuden lisäksi muu kulttuuri, kuten näyttelyt, elokuvat, konsertit yms.


Parnasso lehti  tiivistettynä:

 • Julkaisija: Otavamedia Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 1951
 • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 21 – 65 vuotta
 • Irtonumero: Ei irtonumeromyynnissä
 • Päätoimittaja: Ville Pernaa

 Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele Parnasso lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Parnasso lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]