Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

parnasso lehtiTilaa Parnasso lehti netistä

 • Parnasso on Suomen perinteikkäin ja monipuolisin kirjallisuuslehti, jonka sisältö koostuu runoista, kolumneista, arvosteluista, novelleista ja mielenkiintoisista haastatteluista.
 • Kirjallisuuden intohimoisille harrastajille ja ammattilaisille suunnattu aikakauslehti analysoi iättömiä klassikoita ja tuoretta nykykirjallisuutta asiantuntemuksella ja syväluotaavasti.
 • Ammattilehti ruotii, mikä tekee klassikoista aina ajankohtaisen ja mitkä uutuudet tulevat jäädäkseen Suomen kirjallisuuskentälle.
 • Suomen johtava kirjaallisuuslehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Otavamedia Oy.

 

 

Tilaa Suomen johtava kirjallisuuslehti nyt 39% edullisemmin verkosta

tilaa parnasso lehti

Parnasso on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä kotimainen kirjallisuuslehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1951 lähtien. Se sai alkunsa siitä, kun Näköala- ja Ajan kirja lehdet yhdistyivät. Lehden julkaisijana toimi ensin Kulttuurirahasto, mutta vuonna 1960 lehti siirtyi Yhdistyneille Kuvalehdille, joka tunnetaan nykyisin nimellä Otavamedia Oy.

Parnasso on saatavilla palvelumme kautta kotiin kannettuna ilman toimituskuluja jopa 39% normaalihintaa edullisemmin. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja mahdolliset tilaajaedut katso tarjous napista. Kaikki tarjoukset ovat voimassa tietenkin myös lahjatilauksissa, joten muista hyödyntää parhaat alennukset myös lahjatilauksissa.

Parnasso lehti on tilattavissa netistä 8 ja 4 numeron tilausjaksolla määräaikaisesti tai kestotilauksena. Määräaikaistilaus on voimassa sovitus ajan, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, jossa tilausjakso uusiutuu automaattisesti kunnes tilaaja peruuttaa lehtitilauksen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle verkkopalvelussa tai puhelimitse.

Parnasso on tilattavissa lahjaksi niin edullisena kestotilauksena kuin automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksenakin. Lahjatilaus suositellaan kuitenkin tekemään aina määräaikaisesti, sillä silloin lahjansaajan ei tarvitse perua tilausta erikseen, vaan lehtitilaus päättyy automaattisesti.

Miksi Parnasso lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä lehtitilauksen verkossa, voit saada tilauksen jopa 40% normaalihintaa halvemmalla ja voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai esimerkiksi suoraan firman osoitteeseen toimitettuna. Lisäksi saat aina tuoreen jukaisun ensimmäisenä valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna lehden ilmestymispäivänä ja vielä ilman toimituskuluja.

Lisää suosittuja lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: miestenlehdet, naistenlehdet.

Parnasso on kirjallisuusharrastajien ja ammattilaisten oma kirjallisuuslehti

Parnasso kuuluu Otavamedia Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan ja se tunnetaan Suomen johtavana kirjallisuuslehtenä, joka ilmestyy tänä päivänä kuusi kertaa vuodessa. Se on suunnattu etupäässä kirjallisuuden ammattilaisille ja intohimoisille harrastajille.

Parnasso analysoi jokaisessa numerossa syväluotaavasti ja asiantuntemuksella tuoretta kirjallisuutta ja iättömiä klassikoita. Se kertoo lukijalle, mitkä asiat tekevät klassikoista aina ajankohtaisen ja ruotii, mitkä uutuudet tulevat jäädäkseen. Lisäksi lehti sisältää kiinnostavia ja kunnianhimoisia henkilöhaastatteluja, teräviä esseitä ja kolumneja ja arvosteluja, joita seuraamalla lukijat pysyvät perillä siitä, mitä kirjallisuudessa tapahtuu juuri nyt.

Parnasso on ilmestynyt jo vuodesta 1951 lähtien ja edelleen sen levikki on kasvanut lähes vuosi vuodelta. Se on erittäin suosittu julkaisu etenkin kirjallisuuden ammattilaisten keskuudessa ja kaikkien, jotka haluavat seurata kulttuuria pintaa syvemmältä. Lehden vuosikymmeniä jatkuneen suosion takana on varmasti Suomen parhaat kirjoittajat, laadukas ja monipuolinen sisältö, raikas ulkoasu ja tietenkin tuhannet tyytyväiset lukijat.

Parnasson tilaajana pysyt aina ajan tasalla kirjallisuuskeskustelusta ja tiedät aina ensimmäisten joukossa, mitä kirjallisuusilmiöitä juuri tällä hetkellä on pinnalla. Lehden tarkkanäköiset kolumnit ja asiantunteva arvosteluososasto ovat Suomen kirjallisuuskentän keskeinen keskusteluareena. Lehden kattavat novellit ja runot taas näyttävät kirjallisuuden nykysuunnan.

Parnasso tarjoaa kirjallisuuden harrastajille mahdollisuuden syventää tietämystään ja oppia uutta. Se myös haastaa intohimoisia lukijoitaan lukemaan ja tulkitsemaan kirjallisuutta moniulotteisesti. Lehden lukijat ovat hyvin koulutettuja, sivistyneitä, kirjallisuutta ja siihen liittyvää keskustelua seuraavia henkilöitä, joiden mielenkiinnonkohteisiin kuuluvat kirjallisuuden lisäksi muu kulttuuri, kuten näyttelyt, elokuvat, konsertit ja paljon muuta.

Lehden tiedot tiivistettynä:

 • Julkaisija: Otavamedia Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 1951
 • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 21–65 vuotta
 • Päätoimittaja: Jarmo Papinniemi

 Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi