Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Pelaaja

pelaaja lehtiTilaa Pelaaja lehti netistä

 • Pelaaja on nimensä mukaisesti konsoli- ja tietokonepelien erikoislehti.
 • Se arvioi & esittelee uudet videopelit, auttaa peliharrastajia saamaan kaiken irti harrastuksesta sekä kertoo pelimaailman tuoreimmat uutiset & ilmiöt.
 • jokainen julkaisu sisältää noin 10-30 peliarvostelua, jossa pelit arvostellaan asteikolla 1-10 ja paras julistetaan kuukauden peliksi.
 • Lehden Verkkorintama-osiossa asiantuntijat arvioivat peleihin saatavilla olevia lisäsisältöjä ja niille annetaan ota-, harkitse- tai jätä-leima.
 • Pelilehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja se kuuluu H-Town Oy:n monipuoliseen aikakauslehti valikoimaan.

 

 

Tilaa kotimainen tietokone- ja konsolipelien erikoislehti 21% edullisemmin netistä

tilaa pelaaja lehti

Pelaaja on suomalainen tietokone- ja konsolipelien erikoislehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Vuodesta 2002 lähtien ilmestynyt harrastelehti tarjoilee asiantuntevimmat arvostelut, mielenkiintoisimmat henkilöhaastattelut sekä alan tuoreimmat uutiset. Se esittelee, testaa, arvioi ja opastaa pelaajia saamaan enemmän irti peliharrastuksesta.

Suomen paras konsolipelien erikoislehti on nyt tilattavissa suoraan kotiovelle toimitettuna jopa 21% edullisemmin normaalihintaan verrattuna netistä. Katso Pelaaja lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajaedut katso tarjous napista. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden edullisesti myös lahjaksi.

Pelaaja lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja se on tilattavissa verkosta puolen vuoden (6 numeroa) ja vuoden (12 numeroa) tilausjaksolla kestotilauksena ja määräaikaisesti. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun ajan, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaus, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu lehden kustantajalle verkkopalvelussa tai puhelimitse.

Miksi Pelaaja lehti sitten kannattaa tilata netistä? Tekemällä lehtitilauksen verkossa ja hyödyntämällä parhaan tarjouksen, voit saada lehtitilauksen jopa 21% normaalihintaa halvemmalla ja voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi vai suoraan firman osoitteeseen toimitettuna. Lisäksi saat aina ensimmäisten joukossa uusimman numeron haluamaasi osoitteeseen toimitettuna ja vielä ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: tietokonelehdet, it-lehdet, nuortenlehdet.

Pelaaja on asiantunteva tietokone- ja konsolipelien erikoislehti

Pelaaja on kotimainen konsoli- ja tietokonepeleihin erikoistunut julkaisu, josta ilmestyy uusi numero 12 kertaa vuodessa. Suomen paras ja tuorein videopelien erikoislehti kuuluu H-Town Oy:n lehtivalikoimaan ja se on ilmestynyt jo vuodesta 2002 lähtien. Se on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tietokone- ja konsolipeleistä.

Pelaaja lehti tarjoaa jokaisessa numerossa alan tuoreimmat uutiset, kiinnostavimmat henkilöhaastattelut, 10-30 pelin arvostelut, kuukauden pelin ja auttaa pelaajia saamaan kaiken irti peliharrastuksesta avaamalla pelikenttien ilmiöitä. Lisäksi Pelaajan maailma osiosta löytyy paljon mielenkiintoisia kolumneja, kuten Lataustauko, Toinen Pelaaja, Indieskene, Tokion syke palsta sekä pääkirjoituksen.

Pelaaja lehden Peliarvostelu osiossa lehden toimitus testaa, vertailee ja arvioi osan kuukauden uusimmista ja kiinnostavimmista peleistä. Jokaiselle pelille annetaan pisteet asteikolla 1-10 ja parhaan pistemäärän saanut peli julistetaan kuukauden peliksi. Jokaisessa numerossa on noin 10-30 peliarvostelua.

Lisäksi arvostelujen lopussa on Verkkorintama osio, jossa tutustutaan videopelien ladattavaan lisäsisältöön. Toimitus antaa ladattaville lisäsisällöille ota-, haritse- tai jätä-leiman. Lehden toimitus on antanut täydet 10/10 pistettä ainoastaan 35 pelille, joihin kuuluvat muun muassa GTA V, The Last of Us Remastered, Batman: Arkham City, Bayonetta 2, Super Mario Odyssey ja God of War III.

Lehden perustiedot

 • Lehden nimi: Pelaaja
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 2002
 • Julkaisija: H-Town Oy
 • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
 • Lukijamäärä: 75 000
 • Mieslukijoita: 80 %
 • Naislukijoita: 20 %
 • Lukijoiden ikä: 18 – 30 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 4,45 € / kpl
 • Päätoimittaja: Miika Huttunen

Julkaisijan yhteystiedot

H-Town Oy
PL 1378
00101 Helsinki
Suomi

Lehtitarjouksia.com
Logo