Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

TV-lehdet

TV-lehdet tarjoushintaan netistä itselle tai lahjaksi

Tv-lehdet osioon päivitämme kaikkien suosituimpien Tv-lehtien lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Tutustu jatkuvasti kasvavaan lehtivalikoimaan ja hyödynnä parhaat lehtitarjoukset lehteä tilatessa.

Kaikki alla olevat aikakauslehdet ovat tilattavissa tarjoushinnoin itselle tai lahjaksi ystävälle.

Lehtitilauksen jälkeen saat uuden numeron ilmestymispäivänä postilaatikkoosi ilman toimituskuluja.

Useimmat tarjoukset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan, jonka tilaaja saa ilmaiseksi kaupan päälle.

Seiska lehti on Suomen suosituin viikkolehti, joka paljastaa kutkuttavimmat julkkisten kuulumiset, tempaukset, lemmenkuviot. TV-oppaasta näet koko ...

Katso on ylivoimaisesti Suomen laajin sekä tilatuin tv-lehti, joka sisältää yli 70 kanavan tiedot. Tarjoaa mielenkiintoisia juonipaljastuksia sekä ...

Tv-maailma on jokaisen television katsojan lehtivalinta. Viikkolehti sisältää koko viikon ohjelmatiedot ja rutkasti televisioon liittyvää ...

Episodi on Suomen suurin elokuvia käsittelevä aikakauslehti. Suomen parhaana elokuvalehtenä tunnettu Episodi esittelee kattavasti elokuvat, niiden ...

Hymy on Suomalainen räväkkä ja suorapuheinen viihdelehti. Hymy ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehteä julkaisee Otavamedia Oy. Hymy sisältää ...

Seura on joka torstai ilmestyvä aikakauslehti. Seura ilmestyy 49 kertaa vuodessa. Lehteä julkaisee Otavamedia Oy. Seuran tärkeään sisältöön ...

Tv-lehdet netistä

Tv-lehdet ovat aikakauslehtiä, jotka sisältävät yleensä koko viikon tv-ohjelmatiedot, elokuvien arvostelut, sarjasuositukset ja juonipaljastukset. Useimmat Tv-lehdet sisältävät myös mielenkiintoisia artikkeleita sarjojen ja elokuvien taustoista sekä näyttelijoiden haastatteluja. Perhelehdet osiosta löydät runsaan valikoiman vastaavia lehtiä, mikäli sopivaa lehteä ei tästä osiosta löydy.

Tv-lehdet ovat edelleen yllättävän suosittuja aikakauslehtiä, joita tilataan nykyään paljon netistä niin itselle kuin lahjaksi. Nykyaikana tv-ohjelmatiedot ja muu sisältö löytyy helposti myös netistä, mutta silti varsinkin vanhemmat ihmiset tykkäävät katsoa nämä tiedot mielummin perinteisesti paperisesta lehdestä.

Yksi suosituimmista tv-lehdistä on ehdottomasti Katso lehti, joka sisältää jopa yli 70 kanavan tiedot. Lisäksi lehti tarjoaa tietoa eri ohjelmien taustoista ja julkkisten haastatteluja. Toki monet muutkin aikakauslehdet sisältävät todella kattavat tv-liitteet, kuten esimerkiksi Seiska lehti.

Katso lehti on kuitenkin näistä lehdistä parempi vaihtoehto, koska se sisältää huomattavasti enemmän aiheeseen liittyvää sisältöä. Tv-lehdet tilataan yleensä pelkästään tv-ohjelmatietojen ja sarjojen juonipaljastuksien vuoksi.

Jos kuitenkin haluat suuren tv-liitteen ja lisäksi juoruja sekä muuta viihdettä, silloin Seiska on varmasti juuri oikea lehtivalinta. Suosittelemme tutustumaan molempiin lehtiin ja katsomaan molempien lehtien lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Tv-lehdet lahjaksi

Tv-lehdet osion lehtitarjoukset ovat voimassa myös lehtien lahjatilauksissa. Lahjatilaukset tehdään samalla sivulla kuin normaali lehtitilaus. Tv-lehdet ovat suosittuja lahjalehtiä ja niitä tilataan usein lahjaksi vanhemmille, jotka tykkäävät selata tv-ohjelmatiedot viikottain omasta lehdestä. Toiseksi suosituimpia lahjalehtiä ovat ristikkolehdet, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua.

Lehdet sopivat lahjaksi niin jouluna, syntymäpäivänä, ystävänpäivänä, isänpäivänä kuin äitienpäivänä. Lahjatilaukset kannattaa tehdä nykyään netissä, koska kaikkien tv-lehtien lehtitarjoukset löytyvät helposti verkosta ja tarjoukset ovat yleensä huomattavasti halvempia kuin esimerkiksi lehtimyyjien lehtitarjoukset.

Tilaamalla lehden lahjaksi netistä, saat valita myös tilaajalahjan kaupan päälle. Lahjatilauksien tilaajalahjoissa tulee kuitenkin muistaa, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, joten voit itse antaa tilaajalahjan tai pitää sen itselläsi.

Usein lahjatilaukset sisältävät paljon muitakin tilaajaetuja, joihin kannattaa tutustua tarkemmin lehtitilauksen yhteydessä. Lehtien lahjatilauksissa suosittelemme aina valitsemaan lyhyen määräaikaistilauksen, koska silloin lehden tulo päättyy automaattisesti, eikä lahjansaajan tarvitse perua lehtitilausta.

Lahjansaajan on kuitenkin helppo jatkaa tilausta pitempään, jos haluaa tai tilata vaihteeksi jokin toinen aikakauslehti.

Lehtitarjouksia.com
Logo