Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Pets

pets lehtiTilaa Pets lehti netistä

 • Pets on suomenkielinen 6-12-vuotiaille lapsille suunnattu puuha- ja eläinlehti.
 • Lastenlehti sisältää runsaasti mielenkiintoista, hauskaa ja etenkin hyödyllistä tietoa erilaisista lemmikeistä.
 • Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä lastenlehti kertoo hauskaa faktatietoa eri koira-, kissa- ja muiden eläinten roduista ja jokainen lehti sisältää söpöimpien otusten julisteita sekä erilaisia kilpailuja.
 • Lehden ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 2010.
 • Lehteä julkaisee Egmont Kustannus Oy.
 • Pets on kaikille eläinrakkaille lapsille suunnattu aikakauslehti, joka sisältää monipuolista tietoa eläimistä eri puolilta maailmaa.

 

 

Tilaa lasten oma lemmikkilehti nyt jopa 41% edullisemmin netistä

tilaa pets lehti

Pets lemmikkilehti on nyt saatavilla myös suomenkielisenä! Suomenkielinen versio on käännetty suositusta englanninkielisestä versiosta, joten se pitää sisällään runsaasti monipuolista faktatietoa myös ulkomailla elävistä lemmikeistä ja viidakon söpöimmistä asukkaista. Lehden kohderyhmä on noin 6-12 vuotiaat tytöt ja pojat.

Lehden suomenkielinen versio on tilattavissa palvelustamme nyt jopa 40% normaalihintaa edullisemmin. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja mahdolliset tilaajaedut katso tarjous napista. Alennukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten ne kannattaa muistaa hyödyntää, jos olet tekemässä lehtitilausta lahjaksi ystävälle.

Pets on tilattavissa verkosta vuoden (8 numeroa) tai puolen vuoden (4 numeroa) tilausjaksona kestotilauksena tai määräaikaisesti. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun tilausjakson ajan, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, jossa lehti toimitetaan tilaajalle kunnes tilaus on erikseen irtisanottu ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle netissä tai puhelimitse.

Pets lehden suomenkielinen versio on tilattavissa myös lahjaksi tarjoushintaan netistä. Voit tilata lehden lahjaksi joko automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena tai hieman edullisemmin jatkuvana kestotilauksena. Lahjatilaus on kuitenkin selkeintä tehdä määräaikaisesti, koska silloin lehtitilausta ei tarvitse peruuttaa erikseen.

Miksi Pets lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden netistä, voit saada lehtitilauksen jopa 41% halvemmalla ja saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi vai vaikka suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina tuoreen lehden haluamaasi osoitteeseen toimitettuna ja vieläpä ilmaiseksi.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: poikienlehdet, tyttöjenlehdet, lahjalehdet lapselle.

Pets on eläinrakkaille 6-12-vuotiaille lapsille suunnattu lemmikkilehti

Pets suomenkielinen versio on Egmont Kustannus Oy:n julkaisema eläinlehti, joka on suunnattu 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Se on vuodesta 2010 lähtien ilmestynyt lemmilehti, joka ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Pets on pienten lasten oma puuhalehti, joka on täynnä hyödyllistä tietoa lemmikkieläimistä, faktatietoa ympäri maailmaa elävistä eläimistä, rotuesittelyjä, hauskoja juttuja, jännittäviä kilpailuja, söpöjä julisteita, posteja ja paljon muuta.

Pets lehti on todella runsas sisältöinen jokaisen eläinten ystävän toivelehti, joka on pullollaan ihania kuvia ja luettavaa lemmikeistä. Lehden sisällössä on otettu pienet lapset hyvin huomioon, sillä se sisältää sopivassa suhteessa luettavaa sekä tarkkoja kuvia oudoimmistakin viidakon eläimistä. Se sopii siis loistavasti myös lapsille, jotka eivät vielä osaa itse lukea, sillä kuvien selaaminen ja katseleminen on myös mukavaa puuhaa.

Pets lehden pääsisältöön kuuluu lemmikkieläinten esittelyt, joissa käsitellään niin kissoja, koiria, marsuja, hamstereita, pupuja, undulaatteja, kaloja, kanoja ja paljon muita lemmikkieläimiä. Lehti ei pelkästään esittele ja kerro faktatietoa edellämainituista eläimistä, vaan se kertoo lisäksi myös todella kattavasti heidän villeistä sukulaisista.

Pets lehti on kokonaisuudessaan todella tuhti, hyödyllinen ja etenkin opettavainen lastenlehti. Lehden lukija oppii paljon uusia asioita eläimistä ja niiden hoitamisesta, sairauksista, tavoista, haasteista, roduista sekä elintavoista.

Lehti on tilattavissa myös ruotsinkielisenä suomeen toimitettuna. Lisäksi lehti on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan ja tietenkin tilattavissa netistä tarjoushintaan suomenkielisenä versiona suoraan kotiin kannettuna.

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy
 • Aloitusvuosi: 2010
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy: 8 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 5 %
 • Naislukijoita: 95 %
 • Lukijoiden ikä: 6-12 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 6,60€
 • Päätoimittaja: Virpi Kaivonen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab PL 1269 00101 Helsinki

Sähköposti: palaute@egmont.fi

Lehtitarjouksia.com
Logo