Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Rumba

rumba lehtiTilaa Rumba lehti netistä

 • Rumba on yli 35 vuotta ilmestynyt kotimainen pop- ja rock-musiikkia käsittelevä aikakauslehti.
 • Musiikkilehti tarjoaa musiikkimaailman kiinnostavimmat uutiset, ilmiöt ja tapahtumat ensimmäisten joukossa.
 • Se pureutuu eri muusiikkigenren mielenkiintoisimpiin artisteihin ja esittelee kotimaiset ja kansainväliset musiikkiuutuudet.
 • Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se kuuluu Pop Media Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan.
 • Ajankohtainen musiikkilehti on ilmestynyt jo vuodesta 1983 lähtien.
 • Lehtiuudistuksen myötä se tarjoaa entistä enemmän eri aiheisiin syvällisesti pureutuvia artikkeleita.
 • Perinteistä paperilehteä täydentävä nettiversio on ilmestynyt marraskuusta 1997 lähtien.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan.

 

Tilaa ajankohtainen musiikkilehti nyt 16% edullisemmin netistä

tilaa rumba lehti

Rumba on suomalainen yli 35 vuotta ilmestynyt pop- ja rock-musiikkia käsittelevä erikoislehti, joka kuuluu Pop Media Oy:n laajaan lehtivalikoimaan. Se tarjoaa neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä julkaisussa musiikkimaailman ajankohtaiset pääuutiset, tapahtumat ja ilmiöt. Se lupaa uudistuneessa lehdessä entistäkin enemmän pitkiä artikkeleita, joissa paneudutaan entistäkin syvemmälle lukijoita kiinnostaviin aiheisiin.

Rumba on nyt tilattavissa palvelumme kautta aina yhtä edulliseen tarjoushintaan. Katso ajankohtainen Rumba tarjous ja mahdolliset tilaajaedut katso tarjous napista ja tilaa lehti erikoishintaan verkosta. Kaikki määräaikais- ja kestotilaus tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden yhtä edullisesti myös lahjaksi.

Rumba on tilattavissa tällä hetkellä vuoden laskutusjaksolla jatkuvana kestotilauksena sekä vuoden tilausjaksolla määräaikaisesti. Määräaikaistilaus on voimassa ilmoitetun tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehtitilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, joka uusiutuu automaattisesti maksetun tilausjakson päätyttyä kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu lehden kustantajalle puhelimitse tai verkkopalvelussa.

Lahjatilausissa voi valita joko automaatisesti päättyvän määräaikaistilauksen tai hieman edullisemman kestotilauksen. Lahjatilaus on kuitenkin helpointa tehdä määräaikaisesti, koska silloin lehtitilausta ei tarvitse perua erikseen.

Miksi Rumba lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden netistä, voit saada lehtitilauksen jopa 20% normaalihintaa halvemmalla ja saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi ystävälle vai esimerkiksi työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina juuri valmistuneen lehden ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna ja vielä ilman toimituskuluja!

Lisää suosittuja lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, naistenlehdet, nuortenlehdet.

Rumba kokoaa kansiensa väliin musiikkimaailman tärkeimmät uutiset

Rumba on suomalainen kevyen musiikin, eli pop- ja rock-musiikkiin keskittynyt aikakauslehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1983. Se ilmestyy tällä hetkellä neljä kertaa vuodessa ja sen julkaisijana toimii Pop Media Oy. Rumba kokoaa jokaiseen julkaisuun musiikkimaailman tuoreimmat uutiset, tapahtumat ja ilmiöt.

Rumba on korkealaatuinen musiikkilehti, jonka artikkelit todella saavat keskustelua aikaan kohderyhmässään ja joita lukiessa huomaa toimituksen intohimon musiikkiin. Jokaisessa numerossa esitellään kattavasti niin kansainväliset kuin kotimaisetkin levyt ja bändit, sekä kerrotaan syväluotaavissa artikkeleissa ajankohtaisista ja suosituimmista artisteista ja musiikkimaailman ilmiöistä. Musiikkilehden motto on ”Vältä huonoa musiikkia”.

Rumba lehti lupaa uudistuksen myötä nyt entistäkin enemmän vuorovaikutusta lukijoiden kanssa sekä enemmän lukijoiden suosikkeja, eli pitkiä syvällisesti musiikkimaailman eri aiheisiin pureutuvia artikkeleita.

Uudistunut musiikkilehti on nyt tilattavissa netistä määräaikais- ja kestotilauksena suoraan kotiin säännöllisesti toimitettuna sekä ostettavissa irtonumerona lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.

Pop Media Oy julkaisee kotimaassa Rumba lehden lisäksi Episodi, Inferno ja Soundi lehtiä, joista Inferno ja Soundi ovat suosittuja musiikkilehtiä ja Episodi taas on erittäin suosittu elokuvalehti.

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Kustantaja: Pop Media Oy
 • Aloitusvuosi: 1983
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 4
 • Mieslukijoita: 59 %
 • Naislukijoita: 41 %
 • Lukijoiden ikä: 20 – 45 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 8,90 € / kpl
 • Vastaava päätoimittaja: Saku Schildt

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Pop Media Oy

Osoite: Fredrikinkatu 42, 3.krs, 00100 Helsinki

Puhelinnumero: 045 110 5522

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)