Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Sankari

sankari-lehtiTilaa Sankari-lehti netistä

 • Sankari-lehti on varmasti Suomen iloisin pelilehti.
 • Sankari on hieno ja rikas sisältöinen lastenlehti, joka on suunnattu kaikille lapsille, jotka tykkäävät pelaamisesta sekä uusimmista lasten maailman ilmiöistä.
 • Hauskan pelilehden päälukijakunta on 8-12 -vuotiaat tytöt ja pojat.
 • Pelilehti tarjoilee jokaisessa numerossa innostavaa luettavaa ajankohtaisista lautapeleistä, videopeleistä, elokuvista ja leluista.
 • Sankari-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja se kuuluu H-Town Oy:n monipuoliseen aikakauslehti valikoimaan.
 • Jokainen julkaisu sisältää lisäksi paljon erilaista tekemistä, kuten askartelua, ongelman ratkaisutehtäviä, puuhatehtäviä ja julisteita.

 

Tilaa Suomen hauskin ja iloisin pelilehti nyt 15% edullisemmin netistä

tilaa sankari-lehti

Sankari-lehti on uusi hyväntuulinen ja hauska pelilehti, joka on suunnattu 8-16-vuotiaille tytöille ja pojille. Se on vielä melko tuore julkaisu, sillä se on ollut Suomen lehtimarkkinoilla vuodesta 2015 lähtien. Suosittu pelilehti sisältää mielenkiintoista asiaa erilaisista videopeleistä, lautapeleistä, elokuvista ja leluista. Lisäksi jokainen lehti pitää sisällään hauskoja puuhatehtäviä, askarteluohjeita, ongelman ratkaisutehtäviä ja julisteita.

Sankari-lehti on vihdoin tilattavissa verkosta suoraan kotiin toimitettuna. Katso uusin Sankari-lehti tarjous ja ajankohtaiset tilaajaedut / tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti tarjoushintaan verkosta. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten muista hyödyntää alennukset myös lahjatilauksissa.

Sankari-lehti on tilattavissa verkosta tarjoushintaan kesto- ja määräaikaistilauksena vuoden tilausjaksolla, joista molemmat sisältää yhteensä 6 lehteä. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, jossa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu kustantajan verkkopalvelussa tai puhelimitse. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti.

Miksi Sankari-lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden netistä, voit saada lehtitilauksen jopa 15% normaalihintaa edullisemmin ja saat itse valita tilaatko lehden jatkuvana tilauksena, automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena, itselle, lahjaksi ystävälle tai suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina uusimman numeron ensimmäisten joukossa valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: nuortenlehdet, tyttöjenlehdet, poikienlehdet.

Sankari-lehti saa lapset innostumaan videopeleistä, lautapeleistä ja lukemisesta

Sankari-lehti on ollut Suomen lehtimarkkinoilla joulukuusta 2015 lähtien. H-Town Oy:n lehtivalikoimaan kuuluvasta hyväntuulisesta lastenlehdestä ilmestyy kuusi numeroa vuodessa. Se on lasten oma aikakauslehti, joka saa lapset innostumaan juuri heille soveltuvista videopeleistä, lautapeleistä, leluista, elokuvista ja lukemisesta.

Sankari-lehti tarjoilee jokaisessa numerossa huippuviihdettä peleistä kiinnostuneille 8-16-vuotiaille tytöille ja pojille. Suomen iloisin pelilehti saa lisäksi lapset innostumaan lukemisesta ja kertoo uusimmista lasten maailman ilmiöistä. Lehti valmistetaan alusta loppuun lapsia ajatellen ja sen ansiosta suurin osa lehden lukijoista onkin alakouluikäisiä.

Sankari-lehti on aina yhtä hyväntuulinen ja sisällöltään hauska julkaisu, jonka artikkelit kirjoitetaan aina yhtä hauskalla ja iloisella asenteella. Jokaisesta numerosta lapset löytävät heille tuttuja hahmoja, kuten Lego Avengers, Star Wars, Minecraft, Naruto, Pokémon, Digimon ja Disney Infinity. Se tarjoaa lapsille mahdollisuuden tutustua heille tärkeisiin peleihin, hahmoihin, elokuviin ja leluihin paremmin sekä esittelee tuoteuutuudet.

Sankari-lehti ei esittele ainoastaan vuoden parhaita pelejä, elokuvia ja leluja, vaan se tarjoaa jokaisessa numerossa lisäksi runsaasti viihteellistä tekemistä, kuten kivoja puuhatehtäviä, askartelutehtäviä, pulmallisia ongelmanratkaisutehtäviä ja paljon muuta mukavaa puuhastelua. Jokaisen lehden mukana lapsi saa myös kivan julisteen, jonka voi laittaa vaikka oman huoneen seinälle.

Lasten oma Sankari-lehti ilmestyi ensimmäisen kerran joulukuussa 2015

Anime ja Pelaaja lehtien kustantaja H-Town Oy toi Suomen lehtimarkkinoille joulukuussa 2015 upean Sankari-lehden, joka on suunnattu noin 8-16-vuotiaille nuorille. Lehti muun muassa testaa, arvioi ja esittelee vuoden parhaat pelit ja tarjoaa rutkasti mielenkiintoista tietoa lapsille sopivista elokuvista, videopeleistä, lautapeleistä ja leluista.

Se on julkaisu, johon on koottu runsaasti kiinnostavaa tietoa juuri peleistä kiinnostuneille lapsille. Ajankohtaiset artikkelit, peleihin liittyvät jutut ja ilmiöt ja kiinnostavat tietoiskut saavat lapset innostumaan myös lukemisesta.

Sankari-lehden ensimmäinen numero piti sisällään yhteensä 52-sivua, joissa tutustuttiin kattavasti muun muassa Tähtien Sota elokuvaan sekä siihen liittyviin peleihin, kauko-ohjattaviin, dinosaurus-lautapapeliin ja Minecraftin joulukoristeluihin. Ensimmäinen julkaisu oli saatavilla ainoastaan irtonumerona, mutta nyt lehden voi onneksi tilata suoraan kotiin aina edulliseen tarjoushintaan, jolloin tilaaja saa uuden lehden kotiovelle kannettuna ilman toimituskuluja.

Sankari-lehden päätoimittaja Janne Pyykkö kertoo uudesta julkaisusta:

Suomessa ei ole tällä hetkellä nuoremmille soveltuvaa pelilehteä, vaikka useimmat lapset pelaavat. Halusimme tehdä siksi hauskan ja kuvapainotteisen lehden. Sankari irtautuu täysin pelilehtien tyypillisestä, vanhemmille teineille ja nuorille aikuisille suunnatusta tyylistä. Valitsimme Sankari-nimen, koska se kertoo pelien innostavasta voimasta. Peleissä sankari ei tarkoita vain soturia, vaan sankari voi olla upeita Minecraft-rakennelmia kehittävä nuori arkkitehti tai moninpelissä kaveria auttava opastaja. Sankari voi olla tyttö tai poika, sillä peliharrastus ei ole kiinni sukupuolesta

Lehden perustiedot

 • Lehden nimi: Sankari
 • Aloitusvuosi: 2015
 • Julkaisija: H-Town Oy
 • Ilmestyy vuodessa: 6
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukioiden ikä: 8 – 12 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 7,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Janne Pyykkönen

Julkaisijan yhteystiedot

H-Town Oy
PL 1378
00101 Helsinki
Suomi

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo