Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Senioriterveys

senioriterveys lehtiTilaa Senioriterveys netistä

 • Senioriterveys on seniorikansalaisten laaja-alainen terveysasioihin painottunut aikakauslehti.
 • Terveyslehdessä käsitellään laajasti koko ihmiskehoa, sosiaalista terveyttä, psyykkistä sekä seksuaalisuutta.
 • Jokainen julkaisu sisältää kiinnostavia artikkeleita yhteiskunnasta, liikunnasta ja kulttuurista.
 • Seniorilehti kertoo jokaisessa numerossa tärkeimmät uutiset terveydestä ja välittää niin tavallisten ihmisten kuin julkisuuden henkilöidenkin selvietymistarinoita.
 • Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja sen julkaisijana toimii Karprint Oy.
 • Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaa lehti tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

 

 

Tilaa seniori-ikäisten terveysasioihin perehtynyt erikoislehti nyt edullisesti netistä

tilaa senioriterveys lehti

Senioriterveys on senioreille suunnattu kotimainen aikakauslehti, joka on ilmestynyt yhtäjaksoisesti vuodesta 2011 lähtien. Se välittää tärkeimmät uutiset terveyteen liittyen, käsittelee kokonaisvaltaisesti noin +55-vuotiaiden terveysasioita ja terveyteen vaikuttavia yhteiskunnallisia asioita, kertoo julkkisten ja tavallisten ihmisten selviytymistarinoita sekä tarjoaa kiinnostavia artikkeleita liikunnasta, kulttuurista, yhteiskunnasta ja kauneudesta.

Senioriterveys on tilauspohjainen aikakauslehti, joka on lisäksi irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä ja R-kioskeissa kautta maan. Katso ajankohtainen Senioriterveys tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti irtonumerohintaa edullisemmin verkosta. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Senioriterveys on tilattavissa netistä vuoden ( sis. 8 numeroa ) tilausjaksolla kesto- ja määräaikaistilauksena. Kestotilaus on jatkuva tilaus, jossa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu tilaajan toimesta. Määräaikaistilaus on voimassa vain sovitun tilausjakson ajan, jonka viimeisen numeron ilmestymisen jälkeen lehtitilaus päättyy automaattisesti, ilman erillistä ilmoitusta.

Miksi Senioriterveys sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden netistä, saat lehtitilauksen varmasti edullisemmin kuin ostamalla jokaisen lehden erikseen irtonumerona ja saat vapaasti valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai esimerkiksi suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina tuoreen julkaisun ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna ja vielä ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: naistenlehdet, miestenlehdet.

Senioriterveys on uusi seniori-ikäisille suunnattu  laaja-alainen terveyslehti

Senioriterveys on suomalainen Karprint Oy:n julkaisema aikakauslehti, joka on senioreille suunnattu laaja-alainen terveysasioihin keskittynyt erikoislehti. Lehti on käsittellyt kokonaisvaltaisesti noin 55+-vuotiaiden terveysasioita ja terveyteen vaikuttavia yhteiskunnallisia asioita jo yli 7 vuotta. Lehden ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 2011 ja nykyään lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Senioriterveys sisältää ajankohtaista ja tärkeää tietoa yhdestä yhteiskuntamme merkittävimmistä aiheista, kuten suomalaisten senioreiden terveydestä. Lehden keskeisiä aiheita ovat fyysisen terveyden koko laaja alue, eli koko ihmiskehoa suuta, varpaita ja silmiä myöden unohtamatta sosiaalista ja psyykkistä terveyttä sekä seksuualisuutta, joka on monille ikäihmisille tärkeä ja voimaa-antava elämän osa-alue.

Senioriterveys sisältää myös sopivassa suhteessa mielenkiintoista ja ajankohtaista luettavaa kauneudesta, yhteiskunnasta, liikunnasta, kulttuurista, harrastuksista, sydänterveydestä, selviytymistarinoita sekä tietystin ajankohtaisia terveysuutisia. Senioreille suunnattu erikoislehti on siis kokonaisuudessaan erittäin tuhti ja etenkin hyödyllinen julkaisu, jossa riittää mielenkiintoista ja monipuolista luettavaa helposti useammaksi päiväksi!

Senioriterveys lehden lukijoita yhdistää varmasti päällimmäisenä suuri halu oppia jatkuvasti uusia asioita. Lukijat ovatkin todella aktiivisia aikuisia, jotka etsivät jatkuvasti ajankohtaista tietoa hyvinvoinnista, terveydestä, kuntoilusta ja matkustelusta. Suurin osa lehden tilaajista suosittelee lehteä myös ystäville.

Lehti on irtonumeromyynnissä R-kioskeissa ja Lehtipisteissä ympäri maan sekä tilattavissa kesto- ja määräaikaistilauksena itselle tai lahjaksi ystävälle suoraan kotiovelle toimitettuna ilman postikuluja.

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Julkaisija: Karprint Oy
 • Ensimmäinen numero: 2011
 • Ilmestymistiheys: 8 kertaa / vuosi
 • Lukijamäärä: 55 000
 • Kieli: Suomi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 50 – 65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Juha Ahola

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Karprint Oy

Puhelin: 09-413 97 300

Osoite: Vanhan Turuntie 371

Postinumero: 03150

Paikkakunta: Huhmari

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo