Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Seura

seura lehden tarjousTilaa Seura lehti netistä

 • Seura lehti on joka torstai ilmestyvä aikakauslehti.
 • Lehden tärkeään sisältöön kuuluvat kattavat henkilöhaastattelut, terveyssivut, ristikkopaketti ja TV-maailma.
 • Seura on mielenkiintoinen yhdistelmä uutisia, terveyttä, hyvinvointia, historiaa, henkilöjuttuja & ajanvietettä.
 • Lehden suositussa ajanvieteosiossa tuomari antaa palautetta julkkisten asuista.
 • Lehti sisältää myös sarjakuvia, viikkohoroskoopit ja kilpailuja, joista lukijat voivat voittaa upeita palkintoja.
 • Lehti ilmestyy 49 kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.

 

 


Tilaa Seura lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa seura lehti


Seura lehti lyhyesti

Seura lehti on hyötytietoa ja viihdettä sisältävä aikakauslehti, joka on ollut Suomen lehtimarkkinoilla jo yli 80 vuotta. Se kertoo tarinoita Suomesta ja suomalaisista. Lehden ydinsisältöön kuuluvat lämpimät kertomukset julkisuuden henkilöistä, arjen sankareista, kuninkaallisista, tähdistä sekä tietystin aivan tavallisista ihmisistä. Se tarttuu terävästi yhteiskunnallisiin epäkohtiin ja ratkoo mieltä askarruttavia mysteerejä.


Seura lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on tilattavissa netistä suoraan kotiin toimitettuna ilman toimituskuluja ja vieläpä todella edulliseen hintaan. Katso uusin Seura lehden tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista ja tilaa lehti netistä. Jokainen lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä tilauksen yhtä edulliseen hintaan myös lahjaksi. Lehti on saatavilla myös irtonumerona lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Seura lehti on tilattavissa määräaikais- ja kestotilauksena netistä

Lehti on tilattavissa verkosta lyhyenä määräaikaistilauksena ja jatkuvana kestotilauksena. Määräaikaistilaus on  mahdollista tehdä vuoden tai puolen vuoden mittaisena tilausjaksona, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti. Kestotilaus on myös yleensä mahdollista tehdä 6 kk tai 12 kk tilausjaksona, joka uusiutuu automaattisesti tilausjakson päätyttyä kunnes tilaaja irtisanoo lehtitilauksen ilmoittamalla asiasta kustantajalle.


Miksi Seura lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tilaamalla lehden netistä, saat lehden ensimmäisten joukossa kotiin toimitettuna ilmestymispäivänä ilman erillistä postimaksua. Lisäksi verkossa voit tutustua julkaisuun kaikessa rauhassa ja päättää itse tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai työpaikalle toimitettuna. Netistä tilatessa saat lehtitilauksen varmasti halvemmalla kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen irtonumerona.


Lisää suosittuja lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: Tv-lehdet, juorulehdet, viihdelehdet, naistenlehdet.


Seura lehti on viikottain ilmestyvä monipuolinen lukupaketti

Seura lehti on varmasti lähes jokaiselle tuttu viikkolehti, joka ilmestyy joka torstai. Se on ollut jo vuosien ajan viikkolehtien kestosuosikki. Lehden tilaajana saat joka torstai ajankohtaisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen lukupaketin kotiin kannettuna ilman postikuluja.

Seura lehti on tunnettu jo vuosikausia todella suosittuna aikakauslehtenä, eikä ihme sillä voisi sanoa, että se on sisällöltään kaikkea sitä, mitä me Suomalaiset elämme joka päivä, kuten tavallista arkea, surua ja iloa. Lehti tarjoaa kiinnostavaa asiaa, viihdettä, tarinoita ja hyödyllistä tietoa koko perheelle!

Seura lehden suosittuun sisältöön kuuluvat terveyssivut, ristikkopaketti, TV-maailma, uutiset, hyvinvointi, historia, henkilöjutut, sarjakuvat, kilpailut, horoskooppi ja ajanvieteosio. Kattavat terveyssivut, ristikkopaketti ja TV-maailma ovat tärkeä osa lehden sisältöä. Lehden ydinsisältöön kuuluvat mielenkiintoiset tarinat Suomesta ja meistä Suomalaisista.

Seura lehden henkilöjutuissa vierailevat niin julkkikset kuin ihan tavallisetkin ihmiset, jotka kertovat elämänsä käännekohdista. Henkilöjuttujen vieraat puhuvat avoimesti kaikista asioista, kuten tavallisesta arjesta, onnistumisista ja epäonnistumisista. Henkilöjutuissa lukija pääsee tutustumaan erilaisiin ihmisiin paremmin ja lukemaan mielenkiintoisia asioita heidän elämästään.

Seura lehden mielenkiintoisissa historiajutuissa käsitellään lähihistorian tapahtumia ja sotahistoriaa, jotka nostattavat varmasti nostalgiantuntua kaikissa lukijoissa. Lehti nostaa esiin mysteerejä ja historian kiinnostavia kysymyksiä.

Seurassa käsitellään laajasti ja kattavasti terveyttä ja hyvinvointia. Lehden kysymys & vastaus osiossa käsitellään ja vastataan lukijoiden mieltä askarruttaviin terveyskysymyksiin. Terveysosiossa puhutaan myös yleisesti henkisestä hyvinvoinnista, psykologiasta, ihmissuhteista ja parisuhteista.

Seura lehden suosittu ajanvieteosio kuuluu useiden lukijoiden lempi sisältöön. Ajanvieteosiossa muotiasiantuntija antaa nasevia kommentteja julkkisten asuvalinnoista. Kulttuurijutuissa kerrotaan tuoreimmat jutut kulttuurin saralta, kuten mitkä kirjallisuudet puhuttuvat juuri nyt eniten, mitkä elokuvat kannattaa katsoa juuri nyt ja missä tapahtumissa voisit vierailla lähiaikoina.

Nauruseuran hauskat vitsit ja jutut eivät jätä yhtäkään lukijaa kylmäksi. Kaiken tämän lisäksi ajanvieteosio sisältää tietystin myös sarjakuvia, horoskoopin, kilpailuja, joista lukijat voivat voittaa toinen toistaan upeampia palkintoja ja laadukkaat ristikot, jotka tarjoavat hyvin haastetta taitavillekin tekijöille.

Seura lehti on tilattavissa sivustomme kautta niin kestotilauksena kuin lyhyenä määräaikaisenakin tilauksena itselle tai lahjaksi ystävälle. Määräaikainen tilaus päättyy aina automaattisesti tarjouskauden loppuun ja kestotilaus tulee irtisanoa erikseen lehden kustantajan sivulla.


Seura lehti tiivistettynä:

 • Lehden nimi: Seura
 • Julkaisija: Otavamedia Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 1934
 • Ilmestyy: 49 kertaa / vuosi
 • Lukijamäärä: 311 000
 • Mieslukijoita: 40 %
 • Naislukijoita: 60 %
 • Lukuminuutit: 81 min
 • Lukijoiden ikä: 40 – 60+ vuotta
 • Irtonumero: Saatavilla lehtipisteistä
 • Vastaava päätoimittaja: Erkki Meriluoto

Seura lehden kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: (09) 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele Seura lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Seura lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo