Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

seuraTilaa Seura lehti netistä

 • Seura on joka torstai ilmestyvä aikakauslehti.
 • Seura ilmestyy 49 kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.
 • Seuran tärkeään sisältöön kuuluvat kattavat terveyssivut, ristikkopaketti ja TV-maailma.
 • Seura on mielenkiintoinen yhditelmä uutisia, terveyttä, hyvinvointia, historiaa, henkilöjuttuja ja ajanvietettä.
 • Seuran suositussa ajanvieteosiossa tuomari antaa palautetta julkkisten asuista.
 • Seurasta löytyy myös sarjakuvia, viikkohoroskoopit ja kilpailuja, joista lukijat voivat voittaa upeita palkintoja.
 • Lehtitarjoukset on voimassa vain rajoitetun ajan.

 

Tilaa lehti netistä ja säästä jopa 52% lehtitilauksessa!

tilaa seura lehti

Seura lehtitarjous

Katso Seura lehden ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa lehti netistä. Tilaamalla lehden sivustomme kautta, voit saada lehtitilauksen jopa 50% edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Voit hyödyntää lehtitarjouksen tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi.

Tilaamalla lehden netistä, saat lehden kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman erillisiä postimaksuja. Voit tilata lehden edullisena kestotilauksena, joka jatkuu niin kauan kunnes irtisanot tilauksen tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti, jolloin lehtitilaus päättyy automattisesti.

Katso ajankohtainen lehtitarjous ja tee lehtitilaus netissä itselle tai lahjaksi.

Tietoa Seura lehdestä

Seura on varmasti lähes jokaiselle tuttu viikkolehti, joka ilmestyy joka torstai. Seura on ollut jo vuosien ajan viikkolehtien kestosuosikki. Lehden tilaajana saat joka torstai ajankohtaisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen lukupaketin kotiin kannettuna ilman postikuluja.

Seura on tunnettu jo vuosikausia todella suosittuna aikakauslehtenä, eikä ihme sillä voisi sanoa, että se on sisällöltään kaikkea sitä, mitä me Suomalaiset elämme joka päivä, kuten tavallista arkea, surua ja iloa. Lehti tarjoaa kiinnostavaa asiaa, viihdettä, tarinoita ja hyödyllistä tietoa koko perheelle!

Seuran suosittuun sisältöön kuuluvat terveyssivut, ristikkopaketti, TV-maailma, uutiset, hyvinvointi, historia, henkilöjutut, sarjakuvat, kilpailut, horoskooppi ja ajanvieteosio. Kattavat terveyssivut, ristikkopaketti ja TV-maailma ovat tärkeä osa lehden sisältöä. Lehden ydinsisältöön kuuluvat mielenkiintoiset tarinat Suomesta ja meistä Suomalaisista.

Seuran henkilöjutuissa vierailevat niin julkkikset kuin ihan tavallisetkin ihmiset, jotka kertovat elämänsä käännekohdista. Henkilöjuttujen vieraat puhuvat avoimesti kaikista asioista, kuten tavallisesta arjesta, onnistumisista ja epäonnistumisista. Henkilöjutuissa lukija pääsee tutustumaan erilaisiin ihmisiin paremmin ja lukemaan mielenkiintoisia asioita heidän elämästään.

Seuran mielenkiintoisissa historiajutuissa käsitellään lähihistorian tapahtumia ja sotahistoriaa, jotka nostattavat varmasti nostalgiantuntua kaikissa lukijoissa. Lehti nostaa esiin mysteerejä ja historian kiinnostavia kysymyksiä.

Seurassa käsitellään laajasti ja kattavasti terveyttä ja hyvinvointia. Lehden kysymys & vastaus osiossa käsitellään ja vastataan lukijoiden mieltä askarruttaviin terveyskysymyksiin. Terveysosiossa puhutaan myös yleisesti henkisestä hyvinvoinnista, psykologiasta, ihmissuhteista ja parisuhteista.

Seuran suosittu ajanvieteosio kuuluu useiden lukijoiden lempi sisältöön. Ajanvieteosiossa muotiasiantuntija antaa nasevia kommentteja julkkisten asuvalinnoista. Kulttuurijutuissa kerrotaan tuoreimmat jutut kulttuurin saralta, kuten mitkä kirjallisuudet puhuttuvat juuri nyt eniten, mitkä elokuvat kannattaa katsoa juuri nyt ja missä tapahtumissa voisit vierailla lähiaikoina.

Nauruseuran hauskat vitsit ja jutut eivät jätä yhtäkään lukijaa kylmäksi. Kaiken tämän lisäksi ajanvieteosio sisältää tietystin myös sarjakuvia, horoskoopin, kilpailuja, joista lukijat voivat voittaa toinen toistaan upeampia palkintoja ja laadukkaat ristikot, jotka tarjoavat hyvin haastetta taitavillekin tekijöille.

Sivustomme kautta voit tilata lehden niin kestotilauksena kuin lyhyenä määräaikaisenakin tilauksena itselle tai lahjaksi ystävälle. Määräaikainen tilaus päättyy aina automaattisesti tarjouskauden loppuun ja kestotilaus tulee irtisanoa erikseen lehden kustantajan sivulla.

Sinua saattaa kiinnostaa myös alla olevien kategorioiden lehtitarjoukset:

Seura lehden tiedot lyhyesti

 • Julkaisija: Otavamedia Oy
 • Aloitusvuosi: 1934
 • Ilmestyy: 49 kertaa / vuosi
 • Lukijamäärä: 357 000
 • Mieslukijoita: 40%
 • Naislukijoita: 60%
 • Lukuminuutit: 77 min
 • Lukijoiden ikä: 40–60+ vuotta
 • Päätoimittaja: Tarja Hurme

 

Seura lehden kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: (09) 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi