Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Sielunpeili

sielunpeili lehtiTilaa Sielunpeili netistä

 • Sielunpeili on Suomen suurin henkistä kasvua käsittelevä aikakauslehti.
 • Se käsittelee rohkeasti sellaisia aiheita, joita monet tiedejulkaisut eivät ota huomioon.
 • Lehden aihealueina ovat: ajatuksenvoima, tunteiden kohtaaminen, yksilön sisäinen kasvu, myönteinen ajattelu, antautuminen rakkaudelle sekä itsensä hyväksyminen.
 • Lehti avaa tien sisäiseen maailmaasi ja tarjoaa konkreettisia työkaluja sisäisen kasvun tueksi.
 • Lehti on ilmestynyt vuodesta 2008 lähtien ja tänä päivänä sitä julkaisee Karprint Oy.
 • Lehdestä ilmestyy uusi numero 8 kertaa vuodessa.
 • Lehtitarjoukset päivitetään noin kuukauden välein.

 

 

Tilaa henkisen hyvinvoinnin erikoislehti nyt tarjoushintaan verkosta

tilaa sielunpeili lehti

Sielunpeili on kahdeksan kertaa vuodessa ihmestyvä henkistä hyvinvointia käsittelevä erikoislehti, joka tarjoaa konkreettisia työkaluja ja metodeja juuri sinun sisäisen kasvusi tueksi. Suomen suurin vaihtoehtoisiin menetelmiin ja henkiseen kasvuun perehtynyt julkaisu avaa polun sisäiseen maailmaasi ja tarjoaa hyödyllistä tietoa kasvaaksesi ihmisenä kohti tasapainoa ja sisäistä rauhaa.

Sielunpeili on ostettavissa irtonumerona Lehtipisteistä ja R-kioskeilta ympäri Suomea sekä tilattavissa erikoishintaan netistä kotiovelle toimitettuna. Katso uusin Sielunpeili tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista tilaa lehti edullisemmin netistä. Lehtitarjoukset ovat voimassa tietystin myös lahjatilauksissa.

Sielunpeili on tilattavissa verkosta vuoden tilausjaksolla kesto- ja määräaikaistilauksena, niin itselle kuin lahjaksikin. Vuoden tilausjakso sisältää 8 numeroa. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu tilaajan toimesta. Määräaikaistilaus on voimassa maksetun tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti.

Miksi Sielunpeili lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä tilauksen netissä, saat lehtitilauksen huomattavasti halvemmalla kuin ostamalla jokaisen lehden erikseen irtonumerohintaan ja saat itse valita tilaatko lehden kestona, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi vai suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina ensimmäisten joukossa tuoreen julkaisun ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna ja ilmaisella toimituksella.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: naistenlehdet, lahjalehdet naiselle.

Sielunpeili tarjoaa konkreettisia työkaluja juuri sinun sisäisen kasvusi tueksi

Sielunpeili on kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä Suomen suurin henkiseen kasvuun ja vaihtoehtoisiin menetelmiin keskittynyt aikakauslehti, joka kuuluu Karprint Oy:n lehtivalikoimaan. Se käsittelee monipuolisesti erilaisia aihealueita ja tarttuu aina yhtä rohkeasti myös sellaisiin aiheisiin, joita perinteiset tiedelehdet eivät ota lainkaan huomioon. Hyvinvoinnin erikoislehti on ilmestynyt Suomessa jo vuodesta 2008 lähtien.

Sielunpeili on henkisen hyvinvoinnin erikoislehti, joka tarjoaa jokaisessa julkaisussa tapansa mukaan konkreettisia työkaluja sisäisen kasvun tueksi. Se avaa portin sisäiseen maailmaasi ja tarjoaa tietoa kasvaaksesi ihmisenä kohti tasapainoa ja sisäistä rauhaa. Lehden ydinajatus on, että ihmiset ja maailma peilaavat meille sieluamme.

Sielunpeili tarjoaa työkaluja ja auttaa kohtaamaan itsensä henkisenä olentona, jonka päämääränä on ymmärtää elämää paremmin ja oivaltaa elämässä vastaan tulevat haasteet sekä kohdata itsensä ja muut ruohonjuuritasolla.

Sielunpeili on kokonaisuudessaan todella mielenkiintoinen julkaisu, joka pitää sisällään mielenkiintoista luettavaa sellaisista asioista, joita monet muut vastaavat lehdet eivät kirjoita. Se tarkastelee ihmisen henkistä hyvinvointia yllättävistäkin vaihtoehtonäkökulmista. Lisäksi joka numerossa käsitellään kattavasti parapsykologiaa, selittämättömiä ja yli-inhimillisiä tapahtumia ja selvänäkemistä.

Lehden monipuolisiin aiheisiin kuuluvat myös yksilön sisäinen kasvu, myönteinen ajattelu, ajatuksenvoima, tunteiden kohtaaminen, itsensä hyväksyminen ja rakkaudelle antautuminen.

Lehden tiedot:

 • Kustantaja: Karprint Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 8
 • Lukijamäärä: 23 000
 • Mieslukijoita: 13 %
 • Naislukijoita: 87 %
 • Lukijoiden ikä: 40–65 vuotta’
 • Irtonumero: Lehtipiste / R-kioski 7,10€ / kpl
 • Päätoimittaja: Reetta Ahola

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Karprint Oy

Puhelin: 09-413 97 300

Osoite: Vanhan Turuntie 371

Postinumero: 03150

Paikkakunta: Huhmari

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: Be the first one!