Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Soundi

soundi lehtiTilaa Soundi lehti netistä

 • Soundi on kotimainen noin kerran kuukaudessa ilmestyvä musiikkilehti.
 • Rocklehden toimitus sijaitsee Tampereella ja se on ilmestynyt yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1975 lähtien.
 • Se esittelee nostalgista rockhistoriaa, kertoo mihin suuntaan rockmusiikki on menossa ja raportoi musamaailman tapahtumista.
 • Se tarjoilee joka julkaisussa värikkäitä, terävänäköisiä ja asiantuntevia artikkeleita musiikin maailmasta.
 • Lehti muistetaan pitkistä ja syvällisistä tähtihaastatteluista sekä keikka- ja levyarvosteluista.
 • 11 kertaa vuodessa ilmestyvää aikakauslehteä julkaisee Pop Media Oy.
 • Soundi lehden lehtitarjoukset päivitetään noin kuukauden välein.

 

Tilaa Suomen paras musalehti nyt 33% edullisemmin netistä

tilaa soundi lehti

Soundi on kaikkien musiikista kiinnostuneiden oma harrastelehti, joka kertoo joka kuukausi musiikkimaailman uusimmat tuulet ja tapahtumat. Se tarjoaa joka numerossa kiinnostavia, ajankohtaisia ja pintaa syvemmälle porautuvia juttuja musamaailman kaikilta osa-alueilta. Tilaa nyt Suomen suosituin ja luetuin musalehti tarjoushintaan verkosta ja tiedät aina ensimmäisten joukossa mitä musiikkipiireissä tapahtuu juuri nyt!

Soundi on ostettavissa Lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan sekä tilattavissa suoraan kotiovelle toimitettuna Lehtitarjouksia.com sivuston kautta jopa 33% normaalihintaa halvemmalla. Katso uusin Soundi tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat ja tilaa maan luetuin rockmusiikkilehti tarjoushintaan netistä.

Soundi on tilattavissa internetistä vuoden ( sis: 11 numeroa ) ja puolen vuoden ( sis: 6 numeroa ) tilausjaksolla kesto- ja määräaikaistilauksena, niin itselle kuin lahjaksikin. Kestotilaus on tilausmuoto, jossa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes tilaus on erikseen irtisanottu tilaajan toimesta. Määräaikaistilaus on voimassa maksetun tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti, ilman erillistä irtisanomisilmoitusta.

Miksi Soundi lehti sitten kannattaa tilata verkosta, eikä ostaa irtonumerona? Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat tilauksen yhteydessä lehdet huomattavasti halvemmalla kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen Lehtipisteestä irtonumerohintaan. Lisäksi saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai esimerkiksi suoraan firman tai bändikämpän osoitteeseen toimitettuna ja saat aina ensimmäisten joukossa uusimman numeron ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna ilman postikuluja.

Lisää suosittuja lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, nuortenlehdet.

Soundi on alallaan ylivoimaisesti suosituin ja luetuin aikakauslehti

Soundi on kotimainen 11 kertaa vuodessa ilmestyvä musiikkilehti, joka on raportoinut musamaailman tapahtumista suomalaisille lähes 45 vuotta! Sen ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 1975 ja siitä lähtien se on ilmestynyt yhtäjaksoisesti Suomessa. Lähes 45 vuoden aikana lehti on kerännyt suuren suosion Suomen lehtimarkkinoilla ja se tunnetaankin alansa suosituimpana ja luetuimpana julkaisuna.

Soundi lehti kuuluu Pop Media Oy:n kattavaan lehtivalikoimaan, jonka toimitus sijaitsee Tampereella. Lähes 45 vuotta ilmestynyt musalehti on seurannut suomalaisia bändejä aina pieniltä treenikämpiltä huippulistojen kärkeen, aina kotikulmien pieniltä esiintymislavoilta suurille ja tärkeille konserttilavoille saakka. Se on siis todella asiantunteva musalehti, jonka sanaan niin musiikin kuulijat kuin tekijätkin ovat voineet aina luottaa.

Soundi seuraa niin tuoreita tulokkaita kuin rockin vanhoja legendojakin. Se ei innostu niin sanotusti ”turhista julkkiksista” vaan tarkastelee aina laajasti koko rockin kenttää kriittisesti ja asiantuntevasti. Kun tähdet kiertävät maailmaa, on lehti aina matkassa mukana ja vie lukijat eturiviin seuraamaan tilannetta. Lisäksi lehti kiertää studioissa, festareilla ja keikkapaikoilla sekä arvostelee tuoreet levyt. Syväluotaavia ja kiinnostavia haastatteluja löytyy aina kirkkaimmista tähdistä, soittajista, tuottajista sekä sovittajista.

Soundissa yhdistyvät ajan hermolla oleminen ja rockhistorian tuntemus. Se tutustuttaa lukijat musiikkihistoriaan, vie nojatuolimatkoille populaarimusiikin juurille ja esittelee musiikkimaailman tuoreet nimet. Musalehden tärkeää sisältöä ovat pitkät ja kattavat henkilöhaastattelut ja ammattitaitoiset arvostelut niin suomessa kuin ulkomaillakin vaikuttavista bändeistä ja heidän tuotoksista.

Soundi on kokonaisuudessaan erittäin asiantunteva ja varmasti oman alan suosituin ja luetuin lehti, joka ottaa musiikin aina vakavasti, mutta olematta kuitenkaan tosikko. Se tarjoilee jokaisessa julkaisussa lukijoilleen hauskaa, värikästä ja terävää luettavaa. Jokainen lehti valmistetaan rakkaudesta musiikkiin ja siksi varmasti myös lukijat ovat ottaneet lehden erinomaisesti omakseen ja rakastavat sitä.

Soundi on melko runsas sisältöinen musalehti, joka ei jätä varmasti ketään kylmäksi. Jos kuitenkin alkaa tuntumaan siltä, että haluat lukea vieläkin enemmän aiheista, eikä pelkkä lehti riitä, niin siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan lisäksi vielä lehden kotisivuihin, jossa on paljon alan uutisia, kilpailuja, levyarvosteluja, soittolistoja ja demoja. Lehti ja verkkosivut yhdessä tarjoavat todella runsaasti kiinnostavaa sisältöä kaikille musiikin ystäville.

Pop Media Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan kuuluvat Soundin lisäksi Episodi, Rumba ja Inferno. Episodi on erittäin suosittu elokuvalehti, Rumba ja Inferno taas ovat tunnettuja musiikkilehtiä.

Lehden tiedot tiivistettynä:

 • Lehden nimi: Soundi
 • Kustantaja: Pop Media Oy
 • Aloitusvuosi: 1975
 • Ilmestymistiheys: 11 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 68%
 • Naislukijoita: 32%
 • Lukijoiden ikä: 20 – 50 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 8,50 € / kpl
 • Päätoimittaja: Mikko Meriläinen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Pop Media Oy

Osoite: Fredrikinkatu 42, 3.krs, 00100 Helsinki

Puhelinnumero: 045 110 5522

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)