Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Spider-Man

spider-man lehtiSpider-Man lehti

 • Spider-Man lehti on maailman suosituimman supersankarin oma sarjakuvalehti, joka tunnetaan elokuvista, animaatiosarjoista ja leluista.
 • Hämähäkkimies, eli Spider-Man lehti on aikakauslehti, joka tarjoaa jännittäviä sarjakuvatarinoita Marvelin tunnetuimmasta sankarista.
 • Sarjakuvalehti on suunnattu 8-16-vuotiaille tytöille ja pojille, mutta lehdellä on paljon varttuneempiakin faneja lukijoina.
 • Hämähäkkimiehen sarjakuvat ovat suomenkielisiä ja maailman parhaiden käsikirjoittajien ja piirtäjien valmistamia.
 • Lehden jokainen numero on täynnä jännittäviä tarinoita, unohtamatta kuitenkaan huumoria ja romantiikkaa.
 • Spider-Man lehti ilmestyy kuukausittain eli 12 kertaa vuodessa.
 • Hämähäkkimies kuuluu Egmont Kustannus Oy:n monipuoliseen aikakauslehti valikoimaan.

 

Tilaa supersuosittu Spider-Man lehti nyt jopa 42% edullisemmin netistä

tilaa spider-man lehti

Spider-Man, eli hämähäkkimies on saanut vihdoin oman nimikkolehden, joka tarjoaa 12 kertaa vuodessa jännittäviä ja supertoiminnallisia sarjakuvatarinoita maailman suosituimmasta supersankarista, huumoria ja romantiikkaa unohtamatta. Hämähäkkimies on tullut monille tutuksi muun muassa elokuvista, leluista ja animaatioista.

Spider-Man lehti on tilattavissa sivustomme kautta nyt jopa 42% normaalihintaa edullisemmin. Katso ajankohtainen Spider-Man tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista ja hyödynnä edullisin lehtitarjous. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten muista hyödyntää tarjoukset myös lahjatilauksissa.

Spider-Man lehti on tilattavissa netistä aina edulliseen tarjoushintaan vuoden ( sis. 12 numeroa ) tai puolen vuoden ( sis. 6 numeroa ) kesto- ja määräaikaistilauksena niin suomen- kuin ruotsinkielisenä. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun ajan, jonka jälkeen lehtitilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jakuva tilausmuoto, jossa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu verkkopalvelussa tai puhelimitse.

Spider-Man lehti on tilattavissa lahjaksi niin automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena kuin jatkuvana kestotilauksenakin niin Suomen- kuin ruotsinkielisenä. Lehti on kuitenkin helpoin tilata lahjaksi määräaikaisesti, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse muistaa irtisanoa tilausta ajoissa, vaan lehtitilaus päättyy ilman erillistä ilmoitusta tilausjakson viimeiseen numeroon.

Miksi Spider-Man lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä tilauksen netissä, voit saada lehtitilauksen jopa 42% normaalihintaa halvemmalla ja saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi ystävälle vai esimerkiksi suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina uusimman julkaisun valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna ja vielä ilmaisella toimituksella.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: lastenlehdet, nuortenlehdet, poikienlehdet.

Spider-Man lehti on Marvelin tunnetuimman supersankarin nimikkolehti

Spider-Man lehti on todella suosittu suomenkielinen sarjakuvalehti, joka tarjoaa aina yhtä toiminnallisia sarjakuvatarinoita kuukausittain, eli yhteensä 12 kertaa vuodessa. Egmont Kustannus Oy:n julkaiseman lehden pääkohderyhmä on noin 8-16-vuotiaat pojat ja tytöt, mutta maailman suosituimman supersankarin nimikkolehti on silti monien varttuneempienkin Marvel-fanien suosikki lehti.

Spider-Man lehti sisältää runsaasti maailman parhaiden suunnittelijoiden, käsikirjoittajien ja piirtäjien laatimia laadukkaita sarjakuvia, joissa lukijat pääsevät seuraamaan Marvelin tunnetuimpien hahmojen seikkailuja jännittävissä, mutta huumorilla höystetyissä sarjakuvatarinoissa, joissa koko maailman tuntema hämähäkkimies yrittää parhaansa mukaan taistella suuria voimiaan apunaan käyttäen hyvän puolesta useita katalia vihollisiaan vastaan.

Spider-Man lehden seikkailuissa ovat mukana kaikki hämähäkkimiehen tunnetuimmat viholliset, kuten muun muassa Sakaali, Skorpioni Mac Gargan, Vihreä Menninkäinen, Venom, Carnage, Tohtori Mustekala ja Elektro, joilla kaikilla on oma syynsä yrittää päihittää hämähäkkimies.

Spider-Man lehti ja monet muut tuotteet, kuten elokuvat, lelut ja kirjat ovat myös erittäin suosittua keräilytavaraa niin meillä Suomessa kuin muualla maailmallakin, joita keräävät todelliset supersankarien ystävät ja Marvel-fanit.

Taustatietoa Spidermanista

Peter Parkerin tarina on monille varmasti tuttu Spider-Man elokuvasta, jossa hän oli aluksi aivan tavallinen kiltti valokuvausta harrastava nuorimies, joka sai yllättäen supersankarin voimat, kyvyn lingota verkkoa ja kiivetä pitkin seiniä kuin hämähäkki, kun radioaktiivinen hämähäkki puri häntä.

Peter Parker huomasi kuitenkin nopeasti, että yliluonnolliset voimat tuovat mukanaan paljon vastuuta ja hän päättääkin käyttää kykyjään suojellakseen kaupunkiaan pahoilta voimilta. Hämähäkkimiehen toimintaa kuitenkin haittaavat hänen siviilielämänsä, romanssinsa ja perheensä.

Kun nerokas tiedemies Tohtori Mustekala oli tekemässä kuolemaa, hän ottaa käyttöönsä viimeisen temppunsa. Vaihtamalla kehoja Peter Parkerin kanssa, jolloin hän saa hämmästyttävät hämähäkkivoimat ja lisäksi kaikki Parkerin muistot. Niiden innoittamana hän pyrkii olemaan vieläkin parempi supersankari ja ylivoimainen hämähäkkimies Spider-Man.

Lehden perustiedot:

 • Julkaisun nimi: Spider-Man
 • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy
 • Aloitusvuosi: Yhdysvalloissa 1962
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 12 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: –
 • Mieslukijoita: 67 %
 • Naislukijoita: 33 %
 • Lukijoiden ikä: 8 – 16 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 6.20 € / kpl

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab PL 1269 00101 Helsinki

Sähköposti: palaute@egmont.fi

Y-tunnus: 17817404

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo