Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Systeri

systeri lehtiTilaa Systeri lehti netistä

 • Systeri on äärimmäisen suosittu 8-12-vuotiaille tytöille suunnattu aikakauslehti.
 • Tyttömäisen ihana julkaisu on täynnä hyväntuulista luettavaa, puuhasteltavaa ja katseltavaa.
 • Sen pääsisältöä ovat muoti, kaverit, harrastukset, koulu, elokuvat, musiikki, lemmikit, julkkikset sekä kauneusniksit.
 • Joka numerossa on runsaasti hauskoja testejä, puuhasteluvinkkejä, kilpailuja, ihania julisteita sekä usean numeron mukana on yllätyslahja.
 • Lukijapalstoilla jaetaan omat hauskimmat ja noloimmat tilanteet sekä parhaat vinkit muiden systeriläisten kanssa.
 • Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Egmont Kustannus Oy.

 

Tilaa joka tytön suosikkilehti nyt jopa 39% edullisemmin netistä

tilaa systeri lehti

Systeri lehti on ehdottomasti kaikkien 8-12-vuotiaiden tyttöjen kestosuosikki! Se on aina yhtä energinen, pirteä, hyväntuulinen, värikäs ja ihana lehti, joka sisältää runsaasti upeita monipuolisia lukuelämyksiä, kaikesta siitä, mikä tyttöjä kiinnostaa. Ehkä parasta lehdessä on se, että se tarjoaa aina parhaat vinkit tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Systeri on nyt tilattavissa palvelumme kautta aina yhtä edulliseen tarjoushintaan. Katso ajankohtainen Systeri tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti suoraan kotiovelle kannettuna netistä. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden alehintaan myös lahjaksi.

Systeri on tilattavissa verkosta vuoden (8 numeroa) ja puolen vuoden (4 numeroa) tilausjaksolla määräaikais- ja kestotilauksena niin itselle kuin lahjaksikin. Määräaikaistilaus on voimassa ainoastaan maksetun tilausjakson ajan, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, jossa lehtitilaus uusiutuu automaattisesti tilausjakson päätyttyä kunnes tilaus on irtisanottu tilaajan toimesta.

Miksi Systeri lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä tilauksen netissä, voit saada lehtitilauksen lähes 40% halvemmalla normaalihintaan verrattuna ja saat itse valita tilaatko lehden kestona, määräaikaisesti, itselle tai lahjaksi ystävälle. Lisäksi saat aina tuoreen lehden ilmestymispäivänä ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna ilman postikuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: tyttöjenlehdet, lastenlehdet, lahjalehdet tytölle.

Systeri on suosittu ja aina yhtä hyväntuulinen tyttöjen oma aikakauslehti

Systeri on tyttöjen ikioma aikakauslehti, joka on suunnattu noin 8-12-vuotiaille tytöille. Egmont Kustannus Oy:n kustantama lehti tarjoilee nyt 8 kertaa vuodessa kannesta kanteen mukavia tyttöjen juttuja, ihanaa luettavaa ja katseltavaa. Lehden kaikissa jutuissa pyöritään vahvasti kouluikäisiä tyttöjä kiinnostavien aihealueiden ympärillä.

Systeri on kuin tyttöjen yhteinen paras ystävä, jolta saa aina parhaat neuvot ja vinkit tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lehti sisältää nimittäin ohjeita upeisiin kampauksiin, ihania meikkausvinkkejä ja mahtavia muotijuttuja, jotka antavat inspiraatiota ja joista voi poimia omaan tyylin sopivia juttuja. Inspiraatiota haetaan myös lasten suosituimmista julkkiksista. Lehti sisältää paljon ulkomaalaisten ja suomalaisten tähtien haastatteluja.

Systeri on kokonaisuudessaan melko tuhti ja monipuolinen julkaisu, josta löytyy paljon juttuja tyttöjen suurimmista mielenkiinnonkohteista. Joka numerosta löytyy paljon leffa-aiheisia juttuja ja musamaailman tuoreimmat kuulumiset sekä kiinnostavaa luettavaa muun muassa harrastuksista, koulusta ja lemmikeistä. Joka lehdessä on myös kivoja testejä, hauskoja kilpailuja, puuhasteluvinkkejä ja ihania julisteita sekä yllätyslahja.

Systeri lehti tarjoaa myös lukijoille mahdollisuuden päästä vaikuttamaan lehden sisältöön suosittujen lukijapalstojen kautta. Systeriläiset voivat muun muassa lähettää kysymyksiä mieltä askarruttavista aiheista esimerkiksi ihmissuhteisiin ja terveyteen liittyen sekä jakaa parhaat vinkit tai pahimmat mokat muiden lukijoiden kanssa.

Systeri on ostettavissa irtonumerona Lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan sekä tilattavissa tarjoushintaan netistä suoraan kotiin toimitettuna ilman toimituskuluja 4 tai 8 numeron tilausjaksolla kesto- tai määräaikaistilauksena.

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy
 • Aloitusvuosi: 2004
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 8 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: –
 • Poikia lukijoina: 3 %
 • Tyttöjä lukijoina: 97 %
 • Lukijoiden ikä: 8 – 12 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 6.90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Virpi Kaivonen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab PL 1269 00101 Helsinki

Sähköposti: palaute@egmont.fi

Y-tunnus: 17817404

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo