Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Taika

taika lehtiTilaa Taika-lehti netistä

 • Taika-lehti on kotimainen vuodesta 2005 lähtien ilmestynyt askartelulehti, joka tunnetaan Suomen monipuolisimpana idealehtenä.
 • Ajankohtaiset askareet, inspiroivat ideat, kauniit kuvat ja seikkaperäiset ohjeet tekevät julkaisusta jokaisen käsillä tekijän toivelehden.
 • Runsas sisältöinen harrastelehti sisältää ideoita kaikenikäsille ja tasoisille askartelijoille, kuten koululaisille, kerhoikäisille ja kokeneemmille kädentaitajille.
 • Taika sisältää yhteensä 100-sivua mukavaa puuhaa, jossa on myös 16-sivuinen selkeä ohje- ja kaavasivusto.
 • Joka numerossa edullisia askarteluideoita mm: aikuisille, lapsille, päiväkodeille, kouluille, kerhoille ja ryhmille.
 • Askartelu- ja käsityölehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Storia Kustannus Oy.

 

Tilaa Suomen monipuolisin askartelulehti nyt 29% edullisemmin netistä

tilaa taika lehti

Taika-lehti on Suomalainen käsityö- ja askartelulehti, joka ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Vuonna 2005 perustettu lehti sisältää runsaasti mukavia askarteluideoita kaikenikäisille ja tasoisille tekijöille, kuten helppoja ohjeita kerhoikäisille, alakoululaisille, vaativampia aikuisille ja jo vuosia askartelua harrastaneille. Se tarjoaa upeita askarteluvinkkejä, joissa hyödynnetään kierrätysmateriaaleja, kuten lasia, paperia, kankaita, rautalankaa yms.

Taika-lehti on myynnissä lehtipisteissä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja tilattavissa tarjoushintaan netistä suoraan kotiovelle kannettuna ilman toimituskuluja. Katso ajankohtainen Taika lehti tarjous ja tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Taika-lehti on tilattavissa verkosta määräaikais- ja edullisena kestotilauksena 3 tai 8 numeron mittaisella tilausjaksolla. Määräaikaistilaus on voimassa maksetun tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehtitilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, jossa tilausjakso uusiutuu aina automaattisesti kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu tilaajan toimesta. Kestotilaus perutaan ilmoittamalla asiasta kustantajalle.

Miksi Taika-lehti sitten kannattaa tilata mielummin internetistä? Tilaamalla lehden verkosta, saat nyt lehtitilauksen jopa 29% normaalihintaa halvemmalla ja voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi vai esimerkiksi suoraan työpaikalle toimitettuna. Tilaajana saat aina tuoreen julkaisun ensimmäisten joukossa valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna ja vielä ilman postikuluja!

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: perhelehdet, naistenlehdet, nuortenlehdet.

Taika-lehti on varmasti Suomen monipuolisin idea- ja askartelulehti

Taika-lehti on kotimainen askartelu- ja idealehti, joka sopii jokaiselle iästä ja sukupuolesta riippumatta! Storia Kustannus Oy:n julkaisema askartelulehti ilmestyy tänä päivänä kahdeksan kertaa vuodessa. Sen ajankohtaiset askareet, inspiroivat ideat, seikkaperäiset ohjeet ja kauniit kuvat tekevät siitä jokaisen käsillä tekijän toivelehden.

Taika-lehti on monipuolinen ja ajankohtainen aikakauslehti, joka pitää samojen kansien välissä mukavaa puuhaa koko perheelle, kuten monitasoisia käsillä tekemisen ideoita aloittelijoille, lapsille ja lapsenmielisille sekä vaikeatasoisia töitä ja tekniikoita aikuisille. Joka julkaisussa on helppoja ja edullisia askarteluvinkkejä päiväkodeille, kouluille, kerhoille sekä runsaasti mielenkiintoista tekemistä jokaiselle innokkaalle käsillä tekijälle.

Taika-lehti on runsas ja melko edullinen askartelulehti, jossa on otettu huomioon koko perhe, koulut, päiväkodit, kerhot, seurat ja ryhmät. Lehden tilaajan ei tarvitse rynnätä ensimmäisenä kauppaan ostamaan kalliita askartelutarvikkeita, sillä ohjeissa käytetään usein erilaisia kierrätysmateriaaleja, joita löytyy takuulla jokaisesta taloudesta, kuten esimerkiksi lasia, paperia, rautalankaa, maitopurkkeja, kangasta, lankaa ja paljon muuta!

Taika-lehden vuositilaajana saat yhteensä kahdeksan numeroa kotiin toimitettuna, joista neljä on 76-sivuisia yleisnumeroita, yksi 76-sivuinen teemanumero sekä kolme 100-sivuista numeroa. 100-sivuisten lehtien aiheina on luonto, kierrätys, pääsiäinen ja joulu. Saat siis yhteensä huikeat 680 sivua viihdyttävää lukemista ja tekemistä! Eikä siinä vielä kaikki, saat nimittäin myös pääsyn Taika-blogiin, jossa voit mm: tulostaa ohje- ja kaavasivuston kaavat.

Taika-lehti on järjestänyt Vuoden Askartelija kilpailun jo vuodesta 2011 lähtien, jonka tarkoituksena on lisätä käsillä tekemistä ja sen arvostusta, kannustaa niin lapset, nuoret, aikuiset kuin vanhemmatkin ihmiset mukaan käsillä tekemiseen. Valtakunnallisen Vuoden Askartelija kilpailun voittaja julkistettiin Lahden Messukeskuksessa 4.11.2017. Voittaja vakuutti tapahtuman raadin taidoillaan sekä raikkaalla, selkeällä ja satumaisella portfoliollaan.

Lehden perustiedot:

 • Lehden nimi: Taika
 • Kustantaja: Storia Kustannus Oy
 • Aloitusvuosi: 2005
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyminen: 8 numeroa / vuosi
 • Mieslukijoita: 5 %
 • Naislukijoita: 95 %
 • Irtonumero: Lehtipiste 8,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Anu Turu

Kustantajan yhteystiedot:

Storia Kustannus Oy / Taika-lehti

Y-tunnus: 1040576-5

Lahnuksentie 215

01840 Klaukkala

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo