Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Talomestari

talomestariTilaa Talomestari netistä

 • Talomestari on yli 40 vuotta ilmestynyt rakennus- ja remonttilehti.
 • Vuodesta 1976 lähtien ilmestynyt aikakauslehti on vakiinnuttanut asemansa pientaloasujien, omakotitaloasujien ja niitä kunnostavien keskuudessa.
 • Rakennuslehti tarjoaa innostavia virikkeitä ja ideoita remontointiin, rakentamiseen, pihasuunnitteluun sekä sisustamiseen.
 • Talomestari on innostava idealehti uuden kodin rakentajille tai vasta omasta kodista haaveileville.
 • Ammattilehti tarjoilee tietoa peruskorjaamisesta, energiaratkaisuista, ulkotilojen rakentamisesta sekä turvallisuudesta.
 • Julkaisu kuuluu Karprint Oy:n lehtivalikoimaan, joka ilmestyy tänä päivänä kuusi kertaa vuodessa.

 

Tilaa erinomainen ja runsas idealehti nyt tarjoushintaan verkosta

tilaa talomestari

Talomestari on suunniteltu etupäässä ihmisille, jotka haluavat lukea asiantuntevasta julkaisusta uutta tietoa omakoti- ja pientalojen rakentamisesta, uusimisesta ja remontoinnista. Rakennuslehti on kerännyt hyvän maineen yli 40 vuoden ilmestymisensä aikana, joten se on varma valinta kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita rakentamisesta, peruskorjaamisesta, ulkotilojen rakentamisesta, energiaratkaisuista sekä turvallisuudesta.

Talomestari on ostettavissa luonnollisesti irtonumerona lehtipisteistä ja lehtikaupoista ympäri Suomen sekä tilattavissa netistä suoraan kotiovelle kannettuna ilman toimituskuluja. Katso uusin Talomestari tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Talomestari on tilattavissa internetistä määräaikais- ja kestotilauksena vuoden mittaisella tilausjaksolla, joka sisältää 6 numeroa. Määräaikaistilaus päättyy automaattisesti tilausjakson viimeisen numeron ilmestyttyä. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, joka uusiutuu automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta kunnes tilaus on irtisanottu tilaajan toimesta. Lehtitilaus irtisanotaan aina ilmoittamalla asiasta suoraan lehden kustantajalle verkossa tai puhelimitse.

Kestotilaajat saavat nyt lisäksi kolme Meidän Sauna lehteä ja kolme Viherikkuna lehteä.

Miksi Talomestari sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä tilauksen netissä, voit saada lehtitilauksen huomattavasti edullisemmin kuin ostamalla jokaisen lehden erikseen kaupasta ja voit itse valita tilaatko lehden määräaikaisesti, kestotilauksena, itselle, lahjaksi ystävälle vai esimerkiksi suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina juuri painetun numeron ensimmäisten joukossa kotiovelle kannettuna ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: puutarhalehdet, miestenlehdet, sisustuslehdet.

Talomestari on pientalo- ja omakotitaloasujien todellinen hyötylehti

Talomestari on rakentamiseen ja remontoimiseen keskittynyt aikakauslehti, joka on ollut Suomen lehtimarkkinoilla jo vuodesta 1976 lähtien. Se on kerännyt vuosien saatossa erittäin hyvän horjumattoman maineen, joten se on hyvä lehti kaikille, jotka haluavat asiantuntevaa tietoa nikkaroinnista ja rakentamisesta sekä kaikesta siihen liittyvästä. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä rakennuslehti kuuluu Karprint Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan.

Talomestari on vakiinnuttanut asemansa yli 40 vuoden ilmestymisensä aikana pientalo- ja omakotitalorakentajien, asukkaiden ja remontoijien keskuudessa. Asiantunteva ja tarkasti teemoitettu asumisen lehti tarjoaa vuoden mittaan yllättävän laajasti tietoa kaikesta pientaloasumiseen liittyvästä sekä esittelee perusteellisesti asumisen uudet tuulet. Se innostaa ja antaa inspiraatiota remontoimiseen, rakentamiseen, sisustamiseen sekä pihan laittamiseen.

Talomestari on todella runsas ja ajankohtainen hyöty- ja idealehti, joka tarjoaa jokaisessa numerossa hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita peruskorjausten ja sisäremonttien tekemiseen, pihan suunnitteluun ja istutuksiin, ulkotilojen rakentamiseen sekä yleisen asumismukavuuden parantamiseen. Se on siis todellinen hyötylehti, joka sopii erinomaisesti niin rakentajille kuin muuten vain alasta tai aiheesta kiinnostuneille lukijoille.

Lehden takana on suuri joukko suomalaisia alan ammattilaisia, jotka haluavat tarjota jokaisessa numerossa hyödyllistä, ajankohtaista, asiantuntevaa ja tietenkin lukijoille tärkeää ja kiinnostavaa sisältöä. Kaikki tilaajat saavat nyt Talomestarin välissä 48-sivuisen Sisustusvinkki lehden kahdesti vuodessa. Sisustusvinkki esittelee totuttuun tapaan erilaisia sisustusvaihtoehtoja eri hintaluokista ja luo silmäyksen uusiin trendeihin ja uutuustuotteisiin.

Talomestari lehden teemat vuonna 2018

 • Messunumero – Energian säästö, uusiutuvan energian ratkaisut, lämmitysjärjestelmät, tulisijat, sisäilma, ovet, ikkunat, parvekkeet.
 • Katot, sadevesijärjestelmät, salaojat, putkistot, pintaremontit, sisäilma, suunnittelu, palvelut.
 • Messunumero – Hyötypuutarha, puutarhakoneet, työkalut, tarvikkeet, pihan rakennukset, kalusteet, mökin rakentaminen ja korjaus, laiturit.
 • Kiukaat, materiaalit & tarvikkeet, pihasaunat, kylpytynnyrit, porealtaat & uima-altaat, saunatapahtumat, yleiset saunat, saunaterapiat ja -hoidot, laiturit.
 • Uudisrakentaminen, suunnittelu, talopaketit, paloturvallisuus, valvontalaitteet & hälyttimet, vakuutukset, vinkit energiansäästöön, tulisijat.
 • Pintamateriaalit, keittiö & kypyhuone, valaisimet, kodin koneet & laitteet, puhdas koti, varaudutaan lumeen, talon joulu, joulusauna.

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Talomestari
 • Kustantaja: Karprint Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 1976
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Lukijamäärä: 21 600
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 30 – 65 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 4,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Mari Ahola-Aalto

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Karprint Oy

Puhelin: 09-413 97 300

Osoite: Vanhan Turuntie 371

Postinumero: 03150

Paikkakunta: Huhmari

Y-tunnus: 0202999-0

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo