Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Talouselämä

talouselämäTilaa Talouselämä verkosta

 • Talouselämä on varmasti Pohjoismaiden kattavin talouslehti.
 • Se analysoi, uutisoi, seuraa, arvioi ja ennakoi talouselämän tapahtumia asiantuntevasti.
 • Se katsoo maailmaa yritysten ja niissä työskentelevien ammattilaisten silmin ja kertoo mitä on tapahtunut, miksi niin tapahtui sekä valaisee mitä seuraavaksi voi tapahtua.
 • Aikakauslehden sisällys koostuu viidestä osiosta: uutiset, keskellä, sijoituselämä, uratie & tebatti.
 • Joka numero sisältää elinkeinoelämään liittyviä henkilöjuttuja, tutkimuksia, sijoitustietoa, listauksia, selvityksiä sekä näkökulmia politiikan, kulttuurin ja vapaa-ajan saralla.
 • Ammattilehti ilmestyy 46 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Alma Talent Oy.

 

 

Tilaa Pohjoismaiden suurin talouslehti nyt 15% edullisemmin verkosta

tilaa talouselämä lehti

Talouselämä on Alma Talent Oy:n lehtivalikoimaan kuuluva aikakauslehti, joka ilmestyy joka perjantai, eli yhteensä 46 kertaa vuodessa. Se tunnetaan Pohjoismaiden suurimpana ja Suomen ainoana talousviikkolehtenä, joka kertoo kattavasti suomalaisesta elinkeinoelämästä. Lehti arvioi ja pyrkii ennakoimaan talouselämän tapahtumia ja seuraa ajankohtaisia tapahtumia asiantuntevasti sekä ottaa yritysten sekä niissä työkentelevien kannan huomioon.

Talouselämä on ostettavissa Lehtipisteistä ja lehtikaupoista kautta maan irtonumerona kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja vaihtoehtoisesti tilattavissa verkosta suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilmaisella toimituksella. Katso edullisin Talouselämä tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti etuhintaan netistä. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Talouselämä on tilattavissa internetistä tällä hetkellä kesto- ja määräaikaistilauksena 15, 23, ja 46 numeron mittaisilla tilausjaksoilla. Kestotilaus on jatkuva tilaustapa, jossa tilaus uusiutuu tilausjakson päätyttyä automaattisesti kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu tilaajan toimesta. Määräaikaistilaus on voimassa maksetun tilausjakson ajan, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon.

Miksi Talouselämä sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä tilauksen verkossa, saat lehtitilauksen nyt jopa 15% edullisemmin irtonumerohintaan nähden ja voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi vai esimerkiksi suoraan firman osoitteeseen kannettuna. Lisäksi saat aina uunituoreen julkaisun ensimmäisten joukossa kotiovelle tai työpaikalle toimitettuna ilman postikuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: yhteiskunnalliset lehdet, miestenlehdet, naistenlehdet.

Talouselämä on Pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa talousviikkolehti

Talouselämä on vuodesta 1938 lähtien ilmestynyt viikkolehti, joka ilmestyy nykyään joka perjantai, eli yhteensä 46 kertaa vuodessa. Pohjoismaiden suurinta ja Suomen ainutta talousviikkolehteä kustantaa Alma Talent Oy. Se on  erittäin arvostettu julkaisu, joka analysoi ja uutisoi viikottain asiantuntevasti talouselämän tapahtumat.

Talouselämä kertoo jokaisessa numerossa kiinnostavaa asiaa suomalaisesta elinkeinoelämästä. Lehti arvioi ja pyrkii ennakoimaan talouselämän tapahtumia sekä kertoo ensimmäisten joukossa sen, mitä on tapahtunut, miksi on tapahtunut ja mitä arvioiden mukaan tulee tapahtumaan seuraavaksi. Se ottaa paitsi yritysten myös niissä työskentelevien ammattilaisten näkökulman huomioon.

Talouselämä lehti muodostuu viidestä eri osiosta: uutiset, keskellä, sijoituselämä, uratie ja tebatti. Julkaisun kivijalka koostuu yrityksiin ja yhteiskuntaan liittyvistä perinpohjaisista selvityksistä ja tutkimuksista. Se keskittyy pääsääntöisesti kirjoittamaan työpaikkojen todellisuudesta ja työelämän arjesta. Talouselämä 500 on lehden joka vuosi kokoama lista, johon on koottu Suomen 500 menestyneintä yritystä. Se jakaa vuosittain myös Vuoden Talousjohtaja -palkinnon ja kokoaa yhteen listaan Suomen top 20 lupaavinta startup-yritystä.

Talouselämän uutiset keskittyvät alan tuoreisiin, ajankohtaisiin ja kiinnostaviin aiheisiin, kuten talousarviot, kasvuyritykset, yrityskaupat, haastattelut ja hallituksen tekemien päätösten vaikutukset eri alojen työntekijöihin. Keskellä-osio pitää lukijat aina ajan tasalla ajankohtaisista ja tärkeissä asioissa. Sijoituselämä-osio tarjoaa riippumatonta ja kriittistä tietoa sijoittamisesta kiinnostuneille. Uratie-osiossa on kiinnostavia henkilöjuttuja, jossa tutustutaan tarkemmin ihmisen lisäksi hänen luomaansa uraan. Tebatti-osiossa puheenvuoron saavat päättäjät, yritysjohtajat, yrittäjät ja muut elinkeinoelämän henkilöt.

Talouselämä pitää kansien välissä runsaasti ajankohtaisia uutisia ja mielenkiintoisia artikkeleita, kommentteja ja kolumneja eri aihealueilta, kuten kasvuritykset, viestintä, koulutus, peliyhtiöt, kansantalous, brexit ja verotus. Lehti tarjoaa siis yksinkertaisesti kaiken sen, mitä sinun tulee tietää taloudesta. Lehden tilaajana ole aina eturivissä kuuntelemassa asiantuntijoiden kommentit tapahtuneista asioista kuin ennusteet tulevasta.

Talouselämä uudistettiin syksyllä 2017, jonka jälkeen se on tarjonnut lukijoilleen entistäkin runsaampaa sisältöä, seurauksia, syitä, ymmärrystä ja oivallusta. Lisäksi uudistuneessa Talouselämä.fi verkkopalvelussa on entistä enemmän sijoittamiseen, yrityskauppoihin ja työelämään liittyviä artikkeleita. Se on siis todella vankka ja luotettava media, joka tavoittaa jopa 335 000 johdon, talouden, yrittämisen ja sijoittamisen ammattilaista joka viikko!

Lehden perustiedot:

 • Lehden nimi: Talouselämä
 • Kustantaja: Alma Talent Oy
 • Aloitusvuosi: 1938
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 46 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 68 %
 • Naislukijoita: 32 %
 • Irtonumero: Lehtipiste 7,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Reijo Ruokanen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Alma Talent Oy

Postiosoite: PL 189 (toimitus) / PL 830 (hallinto) 00101 Helsinki

Käyntiosoite: Alvar Aallon katu 3 C 00100 Helsinki

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo