Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tekniikan Historia

tekniikan historiaTekniikan Historia

 • Tekniikan Historia on vuonna 2013 perustettu historialehti.
 • Ainutlaatuinen julkaisu kertoo asiantuntevasti ja valistuneesti mullistavista innovaatioista historian saralla.
 • Joka numerossa: tosikertomuksia keksintöjen synnystä, keksijöistä, laitteista, koneista ja miten uudet keksinnöt ovat vaikuttaneet ihmisten arkeen.
 • Historia- ja tiedelehti vie lukijat nostalgiamatkoille menneisyyteen, jossa on vielä runsaasti kertomattomia tarinoita erilaisista keksinnöistä, jotka ovat muuttaneet maailmaa.
 • Tilaajana saat tietoa siitä, miten erilaiset keksinnöt ovat syntyneet ja miten ne ovat muokanneet maailmaa.
 • Alma Talent Oy:n julkaisema aikakauslehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

 

Lähde nostalgiamatkalle menneisyyteen ja tilaa lehti verkosta

tilaa tekniikan historia

Tekniikan Historia on ainutlaatuinen harrastelehti, joka kertoo miten erilaiset keksinnöt niin meillä kotimaassa kuin muuallakin maailmassa ovat syntyneet ja miten uudet laitteet ja koneet ovat mullistaneet ihmisten arkea ja elämäntapaa. Se on tiede- ja historialehti, joka suuntaa katseen menneisyyteen ja kertoo joka numerossa huikeita vielä kertomattomia tarinoita keksinnöistä, jotka ovat kirjaimellisesti muuttaneet maailmaa.

Tekniikan Historia lehden voi hankkia lehtipisteestä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan tai tilata verkosta säännöllisesti postilaatikkoon toimitettuna ilman postikuluja. Katso Tekniikan Historia tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Tekniikan Historia on tilattavissa internetistä tarjoushintaan 3 tai 6 numeron tilausjaksolla määräaikais- tai kestotilauksena. Määräaikaistilaus on voimassa maksetun tilausjakson ajan, jonka päätyttyä lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, jossa tilausjakso uusiutuu automaattisesti kunnes tilaus on erikseen irtisanottu tilaajan toimesta. Kestotilaus tulee irtisanoa erikseen ilmoittamalla asiasta kustantajalle.

Miksi Tekniikan Historia kannattaa tilata verkosta? Netissä voit tehdä lehtitilauksen muutamassa minuutissa nyt jopa 10% normaalihintaa edullisemmin ja voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi vai esimerkiksi suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina ensimmäisten joukossa tuoreen julkaisun ilmestymispäivänä valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna ja vielä ilman postikuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, tekniikkalehdet.

Tekniikan Historia kertoo maailmaa muuttaneista keksinnöistä

Tiedätkö sinä, mikä on Suomen tärkein keksintö? Milloin perustettiin Suomen ensimmäinen polkupyörätehdas? Minkälainen lehtokone oli DC-3? Mitkä olivat ne syyt, miksi Manhattan-projekti päätyi liittoutuneille? Mikä on  Speden ainoa patentti, jota myydään vielä kaupoissa? Esimerkiksi näihin ja vastaaviin mieltä askarruttaviin kysymyksiin voit löytää vastauksen ainutlaatuisesta Tekniikan Historia lehdestä.

Tekniikan Historia on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä kotimainen historialehti, joka kertoo kattavasti erilaisten keksintöjen syntymisestä ja ja siitä kuinka uudet laitteet ja koneet ovat kirjaimellisesti muuttaneet ihmisten elämää. Lehti kuuluu Alma Talent Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan, johon kuuluvat myös Arvopaperi, Talouselämä, Tekniikka ja Talous, Mikrobitti ja Tivi -lehdet sekä monenlaista muuta ammattikirjallisuutta.

Tekniikan Historia on viihdyttänyt historiasta, keksinnöistä ja keksijöistä kiinnostuneita lukijoita ja harrastajia jo vuodesta 2013 lähtien. Edelleen se tarjoaa värikkäässä ulkoasussa tuttuun tapaan mielenkiintoisia ja jännittäviä tosikertomuksia erilaisista keksinnöistä ja keksijöistä. Se on lehti, joka suuntaa katseen aina menneisyyteen, josta löytyy runsaasti huikeita vielä kertomattomia tarinoita maailmaa muokanneista keksinnöistä.

Tekniikan Historia on ainutlaatuinen erikoislehti historiasta innostuneille, joka vie lukijat nostalgisille aikamatkoille ja avartaa, miten meillä jokapäiväisessä käytössä olevat koneet ja laitteet ovat syntyneet sekä milloin ne on keksitty. Asiantuntevissa artikkeleissa pyritään julkaisemaan aina mahdollisuuksien mukaan myös aikalaisten kommentteja ja tarinoita, jotka parhaalla mahdollisella tavalla kertovat, miten koneen tai laitteen tulo yhteiskuntaan koettiin.

Tekniikan Historia kiinnostaa teknisen koulutuksen saaneiden lisäksi useita historiasta kiinnostuneita. Sen tekemisestä vastaa Tekniikka ja Talous lehden teknologiatoimitus, joka kartoittaa ja tutkii suomalaisten ja ulkomaisten keksintöjen taustoja. Lehden tilaaminen on loistava tapa aloittaa historiaharrastus ja tutustua erilaisten keksintöjen ihmeelliseen maailmaan. Tilaajana saat vuoden aikana kuusi tuhtia lukupakettia kotiin toimitettuna.

Lehden perustiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Tekniikan Historia
 • Julkaisija: Alma Talent Oy
 • Aloitusvuosi: 2013
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyminen: 6 numeroa / vuosi
 • Levikki: 6000
 • Mieslukijoita: 80 %
 • Naislukijoita: 20 %
 • Lukijoiden ikä: 30 – 65+ vuotta
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 10,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Jyrki Alkio

Kustantajan yhteystiedot:

Kustantaja: Alma Talent Oy

Osoite: Alvar Aallon katu 3 C

Postiosoite: PL 189, 00101 Helsinki

sähköposti: etunimi.sukunimi@almamedia.fi

Puhelinnumero: 010 665 101

Puheluiden hinnat: 8,8 snt/min (sis alv 24%)

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)