Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tekniikan Maailma

tekniikan maailma lehden tarjousTilaa Tekniikan Maailma netistä

 • Tekniikan Maailma on suosituin yleistekninen aikakauslehti.
 • Lehti testaa ja vertailee merkittävimmät tuotteet avainalueiltaan kuten autoista, mobiililaitteista, viihde-elektroniikasta, tietotekniikasta, kameroista, kodinkoneista ja urheiluvälineistä.
 • Lehti tarjoaa lukijoille ajankohtaiset, puolueettomat testit ja vertailut.
 • TM välittää lukijoilleen tietoa, josta on hyötyä, ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.
 • Lehti seuraa aktiivisesti tiedemaailman tapahtumia.
 • Lehden julkaisijana toimii Otavamedia Oy.
 • Lehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa.

 

 


Tilaa Tekniikan Maailma lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa tekniikan maailma


Tekniikan Maailma lehti lyhyesti

Tekniikan Maailma lehti suodattaa tilaajille tärkeimmän tiedon autoista, moottoripyöristä ja liikenteestä. Jokaisessa numerossa on runsaasti testejä ja vertailuja muun muassa autoista, mobiililaitteista, viihde-elektroniikasta, tietotekniikasta, kameroista, kodinkoneista ja urheiluvälineistä. TM seuraa myös aktiivisesti tiedemaailman tapahtumia ja raportoi lukijoillee uusimman tiedon. Tutustu julkaisuun tarkemmin ja tee lehtitilaus jo tänään!


Tekniikan Maailma lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on tilattavissa palvelumme kautta kotiin kannettuna ilman toimituskuluja. Katso uusin Tekniikan Maailma lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti kuuluvat tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti helposti netistä. Lehtitarjous on aina voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden yhtä edulliseen tarjoushintaan lahjaksi. Lehti on saatavilla myös irtonumerona lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Tekniikan Maailma lehti on tilattavissa kestotilauksena ja määräaikaisesti

Lehti on tilattavissa verkosta edullisena jatkuvana tilauksena sekä vaihtoehtoisesti automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena. Jatkuvalla tilauksella tarkoitetaan kestotilausta, jossa lehtitilaus uusiutuu automaattisesti tilauskauden päättymisen jälkeen kunnes lehden tilaaja irtisanoo tilauksen verkossa tai puhelimitse lehden kustantajalle. Lehtitilaus on mahdollista tehdä lahjaksi niin määräaikais- kuin kestotilauksenakin.


Miksi Tekniikan Maailma lehti sitten kannattaa tilata netistä?

Netistä löydät uusimman lehtitarjouksen nopeasti ja voit tehdä lehtitilauksen silloin kuin itse haluat omalla älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Voit tehdä lehtitilauksen muutamassa minuutissa joko itselle tai lahjaksi. Saat tilaamasi lehden säännöllisesti ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna ilman postikuluja. Voit ilmoittaa toimitusosoitteeksi myös työpaikan osoitteen, jolloin lehti toimitetaan aina suoraan työpaikan postilaatikkoon.


Katso lisää edullisia lehtitarjouksia seuraavista kategorioista: it-lehdet, tekniikkalehdet, ajoneuvolehdet.


Tekniikan Maailma lehti tarjoaa luotettavat testit ja vertailut

Oletko kiinnostunut tekniikasta ja autoista? Haluatko nähdä puolueettomat vertailut, koeajot ja testien tulokset? Jos vastasit kyllä, niin suosittelemme ehdottomasti tilaamaan Tekniikan Maailma lehden! Tekniikan Maailma on pohjoismaiden suurin arvostetuin ja suosituin yleistekninen aikakauslehti, jonka julkaisijana toimii Otavamedia Oy.

Maailmamme teknistyy jatkuvasti yhä enemmän ja tekniikan uudistumistahdin nopeutuessa on ihmisten yhä vaikeampi tulla toimeen ilman yleisteknistä lehteä, joka kertoo helposti ymmärrettävällä tavalla kaiken olennaisen tekniikasta. TM välittää lukijoilleen tietoa, josta on hyötyä, ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

TM vertailee, testaa ja koeajaa autot, moottoripyörät, mönkijät, kamerat, mobiililaitteet, tietokoneet, urheiluvälineet ja paljon muuta. TM tekee yli 700 testiä ja vertailua vuodessa. Lehden testit ja vertailut ovat aina puolueettomia, joten ne antavat lukijoille hyödyllistä tietoa eri tuotteista ja auttavat ostopäätösten tekemisessä.

Tekniikan Maailma lehden testien tuloksista lukijat pääsevät näkemään, mitkä tuotteet ovat hyviä ja mitkä huonoja. TM kertoo kattavasti autoteollisuuden uusimmat uutiset, vierailee autonäyttelyissä ja automessuilla sekä vertailee rengasmerkit, varaosat ja tarvikkeet.

Vaikka TM lehden aihealueet ovat todella monipuoliset niin silti lehden pääaiheisiin kuuluvat suurimmaksi osaksi autot ja muut moottoriajoneuvot, Tekniikan Maailma lehti onkin Suomen arvostetuin autolehti!


Tekniikan Maailma lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Aloitusvuosi: 1953
 • Numeroita vuodessa: 23
 • Lukijamäärä: 250 000
 • Kokonaiskattavuus: 327 000
 • Mieslukijoita: 85 %
 • Naislukijoita: 15 %
 • Lukuminuutit: 65 min
 • Lukijoiden ikä: 25 – 60 vuotta
 • Irtonumero: Saatavilla lehtipisteistä
 • Päätoimittaja: Reijo Ruokanen

Hyödynnä Tekniikan Maailma tarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Tekniikan Maailma lehden tarjous kannattaa muistaa hyödyntää myös lahjatilauksessa. Lehden lahjatilauksen voit tehdä helposti netissä, lehden lahjatilaukseen kuluu aikaa vain muutama minuutti.

TM lehti on ehdottomasti yksi parhaista lahjalehdistä miehille, sillä kaikki miehet ovat kiinnostuneita enemmän tai vähemmän tekniikasta, autoista ja tieteestä.

Lehti sopii lahjaksi hyvin jouluna, syntymäpäivänä, isänpäivänä ja ystävänpäivänä. Toki lehden lahjatilaus tehdään usein myös muuten vain yllätyksenä.

Lehden lahjatilaus on helpoin tehdä verkossa, jolloin saa hyödynnettyä halvimmat lehtitarjoukset.


Otavamedia Oy yhteytiedot

Puhelinnumero: (09) 156 665 ( ma-pe 8-17 )

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele Tekniikan Maailma lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Tekniikan Maailma lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo