Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tekniikka ja Talous

tekniikka ja talous lehtiTekniikka ja Talous lehti

 • Tekniikka ja Talous on Alma Talent Oy:n julkaisema Suomen johtava innovaatiomedia.
 • Se on varmasti yksi tekniikan alan suosituin ja luetuin tekniikkalehti.
 • Talouslehti tarjoilee hyötytietoa, ajatuksia, oivalluksia näkemyksiä toimintaympäristöstäsi ja teknologian vaikutuksista.
 • Joka numerossa tekniikan tuoreimmat uutiset, laajoja, syviä reportaaseja, havainnollistavaa grafiikkaa, aukeaman ylittäviä supergraafeja sekä vierailevia kolumnisteja terävine mielipiteineen.
 • Lehteä kirjoittavat tekniikan alan parhaat toimittajat, jotka seuraavat tiiviisti innovaatioita ja teknologiaa niin Suomessa kuin maailmalla.
 • Alma Talentin kustantama aikakauslehti ilmestyy perjantaisin, eli yhteensä 41 kertaa vuodessa.

 

Tilaa Suomen johtava teknis-taloudellinen lehti 19% edullisemmin netistä

tilaa tekniikka ja talous lehti

Tekniikka ja Talous on Suomen ainoa tekniikasta pintaa syvemmältä kirjoittava uutislehti. Se on äärimmäisen suosittu ja arvostettu viikkolehti, joka ilmestyy joka perjantai, eli 41 kertaa vuodessa. Alma Talent Oy:n julkaisema uutislehti tarjoaa jokaisessa numerossa tekniikan ajankohtaiset uutiset, joiden painopiste on uusissa innovaatioissa, syviä reportaaseja, havainnollistavaa grafiikkaa, supergraafeja sekä vierailevien kolumnistien mielipiteitä.

Tekniikka ja Talous on ostettavissa irtonumerona Akateemisista kirjakaupoista kautta maan ja vaihtoehtoisesti tilattavissa verkosta tarjoushintaan suoraan kotiovelle kannettuna ilman toimituskuluja. Katso Tekniikka ja Talous tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Tekniikka ja Talous on tilattavissa internetistä määräaikais- ja kestotilauksena 21 kpl tai 41 kpl numeron mittaisella tilausjaksolla. Määräaikaistilaus on voimassa maksetun tilausjakson ajan, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on voimassa niin kauan kuin haluat ja jatkuu aina tilausjakson päättymisen jälkeen automaattisesti valitsemallasi laskutusjaksolla (12 kk tai 6 kk). Kestotilaus tulee irtisanoa aina erikseen.

Miksi Tekniikka ja Talous lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä lehtitilauksen verkossa voit saada tilauksen jopa 19% normaalihintaa halvemmalla ja voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai esimerkiksi suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina juuri painetun lehden valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna säännöllisesti ja vielä ilmaisella toimituksella!

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: miestenlehdet, naistenlehdet, tiedelehdet.

Tekniikka ja Talous on Suomen johtava monikanavainen innovaatiomedia

Tekniikka ja Talous on Alma Talent Oy:n kustantama aikakauslehti, joka tunnetaan Suomen ainoana tekniikasta syvällisesti kirjoittavana uutislehtenä. Vuonna 1961 perustettu lehti ilmestyy perjantaisin, eli yhteensä 41 kertaa vuodessa. Yli 50 vuotta ilmestynyt lehti vetää puoleensa avarakatseisuudellaan ja ammattitaitoisella otteellaan.

Tekniikka ja Talous käsittelee ajankohtaisia asioita ja tarjoaa tuoreen näkökulman viikottaiseen uutisvirtaan. Se tarjoilee jokaisessa julkaisussa uusia oivalluksia, näkökulmia, ajatuksia ja etenkin hyötytietoa teknologiasta ja sen vaikutuksista liiketoimintaan. Se kokoaa joka viikko yhteen kaiken sen mitä tekniikan ja talouden alalta tulee tietää.

Tekniikka ja Talous lehden kohderyhmää ovat hyvin koulutetut tekniikan ammattilaiset, päättäjät ja teknologian tarjoamista liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneet henkilöt. Brändillä on yhteensä kolme kanavaa: printti, digitaalinen media ja erilaiset tapahtumat. Brändi tavoittaa mm: tekniikan koulutetut ammattilaiset, sekä teknologian luomista liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneet asiantuntijat ja päättäjät.

Tekniikka ja Talous seuraa tiiviisti alan tapahtumia niin kotimaassa kuin ulkomailla ja raportoi lukijoille uusimmat asiat ja uutiset joka viikko. Erilaiset tapahtumat tarjoavat loistavan mahdollisuuden ajankohtaisten teollisuus- ja teknologia-aiheiden yhteydessä. Vuosittaiset tapahtumat ovat juuri oikea paikka verkostoitua tekniikan ammattilaisten kesken ja tavata alan päättäjiä, ammattilaisia ja vaikuttajia.

Tekniikka ja Talous tarjoaa jokaisessa numerossa asiantuntevaa asiaa teollisuuden toiminnasta, tutkimuksien ja tuotekehityksen uusimmista trendeistä ja kertoo suomalaisista menestystarinoista. Lehden tekijöihin kuuluvat Suomen kokeneimmat tekniikan journalistit, jotka tarjoavat asiantuntevaa ja kiinnostavaa uutisointia teknologiasta ja innovaatioista.

Painetun Tekniikka ja Talous lehden lisäksi suosittelemme tutustumaan myös sen verkkopalveluun, joka toimii osoitteessa tekniikkajatalous.fi. Verkkosivulla on runsaasti mielenkiintoista asiaa mm: uutisia, tietoa teollisuudesta, tutkimuksista ja tuotekehityksestä. Verkkopalvelu sisältää samoja aiheita kuin itse painettu lehti, mutta verkkopalvelu ei kuitenkaan korvaa painettua lehteä, sillä lehteen kootaan pidempiä ja kattavampia artikkeleita.

Lehden tiedot tiivistettynä:

 • Lehden nimi: Tekniikka & Talous
 • Julkaisija: Alma Talent Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 41 nroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 72 000
 • Mieslukijoita: 82 %
 • Naislukijoita: 18 %
 • Lukijoiden ikä: 30 – 65 vuotta
 • Irtonumero: Myynnissä Akateemisissa kirjakaupoissa
 • Päätoimittaja: Jyrki Alkio

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Alma Talent

Osoite: Alvar Aallon katu 3 C

Postiosoite: PL 189, 00101 Helsinki

sähköposti: etunimi.sukunimi@almamedia.fi

Puhelinnumero: 010 665 101

Puheluiden hinnat: 8,8 snt/min (sis alv 24%)

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 3.48 (2 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo