Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tex Willer

tex willerTilaa Tex Willer netistä

 • Tex Willer on villin lännen karuihin maastoihin sijoittuva sarjakuvalehti.
 • Tarinoissa tarkkasihtinen ja kovanyrkkinen legenda ratsastaa yhdessä poikansa Kit Willerin ja ystäviensä Kit Carsonin & Tiikeri-Jackin kanssa ilkeiden konnien perässä.
 • Tehokas iskupartio käy kamppailua kieroja kauppamiehiä, poliitikkoja, murhamiehiä sekä ryöväreitä vastaan.
 • Iskupartiota vastaan käyvät kelmit saavat herkästi lyijyä ihoonsa tai päätyvät jopa hornaan koksia lapioimaan.
 • Jännittävät seikkailut sijoittuvat 1800-luvulle, lähelle navajointiaanien reservaattia.
 • Lehti ilmestyy 16 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Egmont Kustannus Oy.

 

Tilaa legendaarinen Tex Willer jopa 47% edullisemmin verkosta

tilaa tex willer

Tex Willer on erittäin suosittu ja legendaarinen sarjakuvalehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1948 lähtien. Egmont Kustannus Oy:n lehtivalikoimaan kuuluva julkaisu ilmestyy tänä päivänä 16 kertaa vuodessa. Sarjakuvan tarinat kertovat lännen tarkkasihtisestä ja lujanyrkkisestä legendasta, joka ratsastaa yhdessä ystäviensä ja poikansa kanssa kesyttömillä seuduilla vaaroja kaihtamatta ilkeiden konnien ja rosvojen perässä.

Tex Willer on saatavilla irtonumerona lehtipisteistä kautta maan sekä tilattavissa netistä suoraan kotiovelle toimitettuna. Katso ajankohtainen Tex Willer tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista ja tilaa sarjakuvalehti tutustumishintaan verkosta. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Tex Willer on tilattavissa internetistä kesto- ja määräaikaistilauksena vuoden tai puolen vuoden tilausjaksolla. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, joka uusiutuu automaattisesti tilausjakson päätyttyä kunnes lehtitilaus on irtisanottu tilaajan toimesta. Määräaikaistilaus on nimensä mukaisesti määräaikainen, joka päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon.

Miksi sarjakuvalehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden netistä, voit saada lehtitilauksen jopa 47% halvemmalla normaalihintaan verrattuna ja saat vapaasti valita tilaatko lehden määräaikaistilauksena, kestotilauksena, itselle, lahjaksi kaverille vai esimerkiksi suoraan firman osoitteeseen toimitettuna. Lisäksi saat aina tuoreen lehden ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja kotiovelle kannettuna.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, nuortenlehdet, aikakauslehdet.

Tex Willer on legendaarinen vuodesta 1948 lähtien ilmestynyt sarjakuvalehti

Tex Willer on vakiinnuttanut ajan saatossa vankkumattoman suosion sarjakuvalehtien markkinoilla. Lehden suosiosta kertoo se, että villiin länteen sijoittuvia sarjakuvia on julkaistu jo lähes 70 vuotta! Sarjakuvalehti on ollut siis erittäin suosittu koko historiansa ajan ja edelleen uusia ennen julkaisemattomia tarinoita julkaistaa 16 kertaa vuodessa.

Tex Willer on kesyttömille seuduille sijoittuva jännittävä sarjakuvalehti, jonka tarinoissa kovanyrkkinen ja tarkkasihtinen legenda ratsastaa uskollisella hevosellaan vaaroja pelkäämättä villissä lännessä kelmejä ja rosvoja kurittamassa. Legendan tukena ovat hänen oma poikansa Kit Willer ja rohkeat ystävät navajointiaani Tiikeri-Jack ja Kit Carson.

Willer on Texas Ranger eli sheriffin kaltainen poliisi tai intiaaninimeltään Yön Kotka. Lähitaisteluissa ja ampumisessa uskomattoman taitava Tex Willer asuu navajointiaanien kanssa reservaatissa. Osa tarinoista sijoittuu päähenkilöiden kotiseudun läheisyyteen, mutta toisinaan rosvojahti vie heidät myös tuntemattomille seuduille.

Tex Willer sarjakuvatarinat sijoittuvat pääosin Arizonan osavaltioon, 1800-luvun puoliväliin. Villin lännen tapaan kelmit ja roistot saavat herkästi lyijyä ihoonsa tai päätyvät peräti hornaan koksia lapioimaan, aina kun siihen on aihetta. Päänäyttelijät ovat aina oikeuden puolella ja he taistelevat vain rosvoja, sotaisia intiaaneja, murhamiehiä, kieroja kauppamiehiä ja poliitikkoja vastaan.

Tex Willer sarjakuvissa tavataan tuttujen hahmojen lisäksi joukko päähenkilöiden ystäviä ja tuttuja, kuten apassien ylipäällikkö Cochise, tiedemies El Morisco, ratsupoliisi-eversti Jim Brandon, meksikolainen kuvernööri Montales ja kierolaiset Gros-Jesn ja Pat MacRyan. Useissa tarinoissa törmätään toisinaan myös monille tuttuihin pahiksiin, kuten Yama, Mefisto ja Musta Tiikeri.

Suositun sarjakuvalehden tarinoiden kuvituksesta ja käsikirjoituksesta vastaavat suuri joukko alan ammattilaisia, jotka ovat olleet vahvasti mukana lehden valmistamisessa ja suunnittelussa jo vuosikausia.

Lehden tärkeät tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Tex Willer
 • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy
 • Ensimmäinen numero: 1948
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 16 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: –
 • Mieslukijoita: 81 %
 • Naislukijoita: 19 %
 • Lukijoiden ikä: 12 – 65+ vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 6.20 € / kpl

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab PL 1269 00101 Helsinki

Sähköposti: palaute@egmont.fi

Y-tunnus: 17817404

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo