Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tivi

tiviTilaa Tivi lehti netistä

 • Tivi on aikakauslehti, joka toimii sidoksena tietotekniikan ja liiketoiminnan välillä.
 • Teknologian kehityksen ja tietotekniikkahankkeiden liiketoiminnallisten vaikutusten avaaminen on julkaisun tärkein tehtävä.
 • Aikakauslehden palvelukokonaisuuteen kuuluu kerran kuukaudessa ilmestyvä lehti, tivi.fi -verkkosivut sekä Suomen suurimmat ICT-alan tapahtumat.
 • Lehti taustoittaa tietotekniikan ja tietoliikenteen ajankohtaiset uutiset ja ilmiöt.
 • Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa ja sen kustantajana toimii Alma Talent Oy.

 

 

Tilaa arvostettu tietotekniikan ammattilehti nyt edullisesti verkosta

tilaa tivi lehti

Tivi on kotimainen tietotekniikan ammattilehti, jonka ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 2014. Lehti sai alkunsa siitä, kun Talentum osti Sanomalta Tietokone lehden, joka fuusioitui toisen perinteikkään tietotekniikkajulkaisun Tietoviikon kanssa. Uusi julkaisu sai nimensä Tietoviikolta, mutta se on kuitenkin toimituksellisesti huomattavasti lähempänä Tietokone lehteä.

Uuden julkaisun voi hankkia lehtipisteestä tai lehtikaupasta irtonumerona kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan tai tilata netistä suoraan kotiovelle kannettuna ilmaisella toimituksella. Katso ajankohtainen Tivi tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Tilaa arvostettu ammattilehti internetistä vuoden (11 numeroa) tai puolen vuoden (6 numeroa) mittaisella tilausjaksolla määräaikais- tai kestotilauksena. Määräaikaistilaus on voimassa tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti. Kestotilaus on nimensä mukaisesti jatkuva tilaustyyppi, jossa lehti ilmestyy niin kauan kunnes tilaaja irtisanoo lehtitilauksen ilmoittamalla asiasta kustantajalle.

Miksi Tivi lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden netistä, saat lehdet huomattavasti irtonumerohintaa halvemmalla ja saat kaikki numerot kotiin kannettuna ensimmäisten joukossa ilman toimituskuluja. Kun teet lehtitilauksen, voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai esimerkiksi suoraan työpaikalle toimitettuna.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: tietokonelehdet, it-lehdet, tekniikkalehdet.

Tivi on Suomen ainoa tietotekniikan ammattilaismedia

Tivi on Suomalainen tietotekniikan ammattilehti, joka sai alkunsa vuonna 2014. Alma Talent Oy:n julkaisema aikakauslehti ilmestyy tänä päivänä 11 kertaa vuodessa. Sen palvelukokonaisuuteen kuuluu kerran kuukaudessa ilmestyvä aikakauslehti, tivi.fi -verkkosivu sekä useita erilaisia tapahtumia, jotka tavoittavat yhteisvoimin lähes 160 000 ICT-ammattilaista aina liiketoimintapäätösten tekijöistä asiantuntijatasolle.

Tivi on sidos tietotekniikan ja sen ympärille rakentuvan liiketoiminnan välillä. Se on myös se linkki, joka yhdistää alan teknologia- ja palvelutoimittajat sekä asiakkaat yhteisillä foorumeilla. Teknologian kehityksen ja tietotekniikkahankkeiden liiketoiminnallisten vaikutusten avaaminen on Tivin tärkein tehtävä. Lehti paneutuu tärkeisiin asioihin syvällisesti niin teknologian kuin liiketoiminnankin kannalta.

Lehti tarjoaa lukijoille tärkeää tietoa uusista teknologioista, menestystarinoista kotimaassa ja ulkomailla sekä tietotekniikkayritysten strategioista ja tulevaisuudesta. Kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti mahdollistaa asioihin syvemmälle pureutumisen niin teknologian kuin liiketoiminnan näkökulmasta.

Tivi järjestää vuoden aikana 20 IT-alan tapahtumaa, joissa palvelun tarjoajat, alan ammattilaiset ja asiakkaat kokoontuvat saman katon alle verkoistoitumisen ja vuoropuhelun merkeissä. Tärkeimpiä tapahtumia ovat CIO, Teollinen internet ja SUMMIT-tapahtumat.

Lehden tiedot tiivistettynä:

 • Kustantaja: Alma Talent Oy
 • Aloitusvuosi: 2014
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 11
 • Lukijamäärä: 35 000
 • Jakelu: 16 000
 • Mieslukijoita: 72 %
 • Naislukijoita: 28 %
 • Irtonumero: Lehtipiste 12,90 € / kk
 • Päätoimittaja: Mikko Torikka

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Alma Talent Oy

Postiosoite: PL 189 (toimitus) / PL 830 (hallinto) 00101 Helsinki

Käyntiosoite: Alvar Aallon katu 3 C 00100 Helsinki

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.85 (1 votes)