Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Top Model

top modelTilaa Top Model netistä

 • Top Model on noin 6-12-vuotiaille lapsille suunnattu puuha- ja askartelulehti.
 • Lastenlehti sisältää piirustus-, askartelu,- ja puuhastelutehtäviä, kuten väritystehtäviä, piirustustehtäviä, muotivinkkejä, testejä, visailuja, sarjakuvia ja juttuja lehden mallien elämästä.
 • Aikakauslehti sopii erityisesti vaatteista sekä muodista kiinnostuneille lapsille ja varhaisnuorille.
 • Lehden muotiosiossa suunnitellaan ja opetellaan piirtämään erilaisia vaatteita / asukokonaisuuksia lehden tutuille hahmoille.
 • Muotilehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Egmont Kustannus Oy.

 

Tilaa suosittu piirustus- ja askartelulehti nyt jopa 37% edullisemmin netistä

tilaa top model lehti

Top Model on noin 6-12-vuotiaiden lasten oma upea harrastelehti, joka antaa lapselle vapauden suunnitella ja piirtää haluamansa näköisiä asusteita ja vaatteita lehden hahmoille sekä suunnitella ja askarrella heille muita hauskoja luomuksia. Lisäksi jokainen numero sisältää runsaasti muita piirustus-, askartelu- ja puuhastelutehtäviä.

Top Model on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa tarjoushintaan verkosta suoraan kotiovelle kannettuna ilmaisella toimituksella. Katso ajankohtainen Top Model tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Top Model on nyt tilattavissa internetistä vuoden (6 numeroa) ja puolen vuoden (3 numeroa) tilausjaksolla kesto- ja määräaikaistilauksena. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, jossa lehtitilaus uusiutuu automaattisesti tilausjakson päätyttyä kunnes tilaus on erikseen irtisanottu verkossa tai puhelimitse tilaajan toimesta. Määräaikaistilaus on voimassa tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti.

Miksi Top Model kannattaa tilata mielummin verkosta? Tekemällä lehtitilauksen netissä, voit saada lehtitilauksen jopa 37% normaalihintaa halvemmalla ja saat itse päättää tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle vai lahjaksi. Edullisen hinnan lisäksi uusin numero kolahtaa postilaatikkoosi säännöllisesti ilman toimituskuluja lehden ilmestymispäivänä.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: lahjalehdet lapselle, lahjalehdet tytölle, sarjakuvalehdet.

Top Model on muodista ja vaatteista kiinnostuneiden lapsien oma erikoislehti

Top Model on Egmont Kustannuksen julkaisema erittäin suosittu tyttöjen lehti, joka sisältää suurimmaksi osaksi noin 6-12-vuotiaille sopivia hauskoja puuhatehtäviä. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä harrastelehti on kannustava ja opettavainen aikakauslehti, jonka avulla lapset oppivat piirtämään ja voivat päästää luovuutensa valloilleen.

Top Model lehti sopii erityisesti kaikille lapsille, jotka pitävät muodista, vaatteista, suunnittelusta ja piirtämisestä. Lehden suosituinta sisältöä on varmasti piirustuskoulu, jossa opetellaan piirtämään erilaisia laukkuja, kaulakoruja, käsikoruja yms.. Lisäksi lukijat pääsevät suunnittelemaan omia asukokonaisuuksia mallipohjia apuna käyttäen lehden hahmoille. Opettavainen lehti kehittää etenkin taiteellisia taitoja ja kannustaa lasta luovuuteen.

Top Model lehti sisältää piirustuskoulun lisäksi paljon muutakin hauskaa puuhaa, kuten askarteluohjeita, väristystehtäviä, muotivinkkejä sekä kivoja testejä, visailuja, palstoja ja sarjakuvia. Joka numerossa on myös paljon kiinnostavaa luettavaa ja nähtävää. Jokaisessa numerossa esitellään muun muassa kuukauden paras suunnittelija, esitellään lukijoiden töitä ja annetaan parhaat vinkit juhlien järjestämiseen sekä upeiden kynsien lakkaukseen!

Top Model on tuhti tehtävälehti, joka sisältää sopivassa suhteessa muodikasta kimallusta, hohtoa, glitteriä sekä ihania yllätyslahjoja, kuten jokaisen numeron mukana vastaanottaja saa kivan julisteen, jolla voi sisustaa vaikka omaa huonetta! Tilaa nyt lapsellesi hänen unelma lehti ja anna hänen tulla oman elämänsä muotisuunnittelijaksi!

Lehti on ostettavissa irtonumerohintaan lehtipisteistä kautta maan sekä tilattavissa erikoishintaan verkosta, jolloin tuore numero kolahtaa postilaatikkoon säännöllisesti ilman toimituskuluja. Mikäli lehtitarjous sisältää tilaajalahjan, saat sen noin kuukauden kuluttua kotiin tai lähimpään postiin toimitettuna.

Julkaisun tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Top Model
 • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy
 • Ensimmäinen numero: 2011
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 6 numeroa / vuosi
 • Poikia lukijoina: 9 %
 • Tyttöjä lukijoina: 91 %
 • Lukijoiden ikä: 6 – 12 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 7.95 € / kpl

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab PL 1269 00101 Helsinki

Sähköposti: palaute@egmont.fi

Y-tunnus: 17817404

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo