Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tosi Elämää

tosi elämää lehtiTilaa Tosi Elämää lehti

 • Tosi Elämää on satasivuinen aikakauslehti, joka sisältää kertomuksia aidosta elämästä.
 • Lehti on täynnä tosipohjaisia tarinoita eletystä elämästä, niin ilon hetkistä kuin kovista kohtaloista.
 • Lehden kirjoittajat ovat tavallisia ihmisiä, joiden elämässä on tapahtunut jotain mieleenpainuvaa, epätavallista tai hätkähdyttävää.
 • Elämänkokemusta täynnä oleva julkaisu ei sisällä turhia julkkisjuoruja, vaan ainoastaan tositapahtumia.
 • Tuhti lukupaketti on pullollaan mielenkiintoista luettavaa ja unohtumattomia lukuelämyksiä todellisesta elämästä sekä uskomattomia selviytymistarinoita.
 • Tosi Elämää lehteä kustantaa Kolmiokirja Oy ja se ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

 

Tilaa Suomen suosituin lukemisto nyt 36% edullisemmin netistä

tilaa tosi elämää lehti

Tosi Elämää on todella mielenkiintoinen ja tuhti viihdelehti, joka on täynnä tavallisten ihmisten kertomuksia eletystä elämästä, niin huonoina kuin hyvinä aikoina. Lehden kirjoittajat ovat nimittäin aivan tavallisia ihmisiä, joille on sattunut elämässä jotain erikoista, mieleenpainuvaa tai hätkähdyttävää. Tarinoita on laidasta laitaan aina elämän iloisimmista hetkistä sinne elämän kovimpiin hetkiin saakka, kuten erot, riippuvuudet ja läheisen kuolema.

Tosi Elämää lukemisto on nyt tilattavissa suoraan kotiin toimitettuna verkosta. Katso ajankohtainen Tosi Elämää tarjous ja mahdolliset tilaajaedut / tilaajalahjat ja tilaa lehti erikoishintaan netistä. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden nyt todella edullisesti myös lahjaksi läheiselle.

Tosi Elämää on ostettavissa irtonumerona Lehtipisteistä kautta maan sekä tilattavissa internetistä vuoden (12 numeroa) tilausjaksolla kesto- tai määräaikaistilauksena. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, jossa lehtitilaus uusiutuu automaattisesti tilausjakson päätyttyä kunnes tilaus on irtisanottu tilaajan toimesta. Määräaikaistilaus on voimassa maksetun tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti.

Miksi Tosi Elämää lehti kannattaa tilata verkosta? Tekemällä lehtitilauksen netissä, voit saada tilauksen jopa 36% normaalihintaa halvemmalla ja voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi vai esimerkiksi suoraan työpaikalle toimitettuna. Tilaajana saat aina uunituoreen julkaisun ensimmäisten joukossa ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna ilman erillisiä postikuluja normaalin postin mukana.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: miestenlehdet, naistenlehdet, yhteiskunnalliset lehdet.

Tosi Elämää lukemisto on täynnä ihmisten aitoja tarinoita eletystä elämästä

Tosi Elämää on Kolmiokirja Oy:n julkaisema tositarinoihin perustuva 100-sivuinen aikakauslehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Runsas sivuinen lukemisto sisältää tavallisten ihmisten tarinoita omasta elämästä ja heidän kohtaloistaan. Poikkeuksellisen mielenkiintoisen lehdestä tekee ajatus siitä, että tarinan kertojana voisi olla yhtä hyvin sinä tai minä, eli aivan tavallinen suomalainen.

Tosi Elämää lehden nimi kertoo itse lehden sisällöstä enemmän kuin tuhat sanaa, sillä se todella sisältää tosipohjaisia tarinoita ja kertomuksia aidosta elämästä ja kovista kohtaloista sekä onnen ja ilon hetkistä. Jokaiselle tarinan kertojalle on sattunut omassa elämässä jotain erikoista, poikkeuksellista, liikuttavaa, mieleenpainuvaa tai hätkähdyttävää.

Tosi Elämää lehti pitää kansien välissä runsaasti erilaisia kertomuksia ja tarinoita, joiden seassa on niin iloisia kuin surullisia tapahtumia, kuten esimerkiksi tarina lapsen syntymästä tai onnellisesta ja pitkästä avioliitosta tai hätkähdyttäviä tarinoita esimerkiksi peliongelmasta, riippuvuudesta, erosta, läheisen tai lapsen kuolemasta.

Tosi Elämää lehden lukijana pääset tutustumaan aivan tavallisiin suomalaisiin henkilöihin paremmin ja lukemaan heidän elämänsä käännekohdista ja mieleenpainuvimmista tapahtumista, niin suurimmista iloista, mukavimmista sattumista, epätavallisimmista hetkistä aina niihin suurimpiin suruihin saakka. Pääset kokemaan erilaiset tapahtumat ja näkemään, kuinka ne ovat vaikuttaneet tarinan kertojaan ja miten niistä on selvitty tähän päivään.

Tosi Elämää on todella mielenkiintoinen julkaisu, sillä se ei sisällä lainkaan turhia juoruja, vaan kaikki kertomukset ovat aitoja tositapahtumiin perustuvia tarinoita. Lehdessä kerrotaan melko monipuolisesti erilaisista aiheista, kuten mustasukkaisuudesta, köyhyydestä, väkivallasta, viinan kirosta, sairauksista ja niistä selvitymisestä, mutta myös runsaasti positiivisista asioista, kuten huikeista selviytymisistä, perhe-elämästä, rakkaudesta, onnen löytämisestä, lapsista ja elämän suurimmista ihmeistä.

Tosi Elämää on kokonaisuudessaan todella tuhti lukupaketti, jonka jokainen numero sisältää lähes sata sivua kiinnostavaa luettavaa ja unohtumattomia lukuelämyksiä. Se tempaa lukijat nopeasti mukaan mielenkiintoisten tarinoiden pariin ja laittaa ajattelemaan. Elämänkokemusta huokuvan lehden tarinoihin on helppo samaistua ja kestomuksista löytää usein asioita, jotka ovat tapahtuneet tai olisivat voineet tapahtua yhtä hyvin myös itselle.

Lehden tiedot tiivistettynä

 • Lehden nimi: Tosi Elämää
 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ensimmäinen numero: 1993
 • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 15 %
 • Naislukijoita: 85 %
 • Irtonumero: Lehtipiste 4,55 € / kpl
 • Päätoimittaja: Eeva Vainikainen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo