Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tv-maailma

tv-maailma lehden tarjousTilaa Tv-maailma netistä

 • Tv-maailma on jokaisen television katsojan lehtivalinta.
 • Viikkolehti sisältää koko viikon ohjelmatiedot ja rutkasti televisioon liittyvää mielenkiintoista sisältöä.
 • Joka torstai ilmestyvässä visuaalisesti helppokäyttöisessä ja selkeässä tv-oppaassa on arvioitu viikon kiinnostavimmat uutuussarjat, dokumentit ja elokuvat.
 • Selkeän tv-oppaan avulla lukijat löytävät jatkuvasti laajenevasta tv-tarjonnasta mieleistä katsottavaa.
 • Tv-maailman emolehdet ovat Seura ja Suomen Kuvalehti, joiden tilauksiin se myös sisältyy.
 • Tv-lehti ilmestyy 49 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Otavamedia Oy.

 

 


Tilaa Tv-Maailma lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa tv-maailma


Tv-Maailma lehti lyhyesti

Tv-maailma lehti on television ystävän ehdoton lehtivalinta! Joka torstai ilmestyvä julkaisu sisältää koko viikon ohjelmatiedot, eli 13 ilmaiskanavan ja yli 30 maksukanavan tiedot. Ohjelmatietojen lisäksi se tarjoilee lukijoille mielenkiintoista ja viihdyttävää sisältöä televisioon liittyen, kuten dokumenttien, uutuussarjojen ja elokuvien arviot. Näppärän kokoisesta lehdestä on helppo katsoa ohjelmat ja poimia tärpit ilman turhia juoruja ja sensaatioita.


Tv-Maailma lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Tv-maailma on ostettavissa irtonumerona lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan sekä tilattavissa kätevästi netistä suoraan kotiin toimitettuna. Katso ajankohtainen Tv-maailma tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista. Jokainen lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden samalla vaivattomasti ja edullisesti myös lahjaksi ystävälle.


Tv-Maailma on tilatttavissa määräaikais- ja kestotilauksena netistä

Lehti on tilattavissa internetistä säännöllisesti kotiovelle kannettuna puolen vuoden ja vuoden tilausjaksolla määräaikais- sekä kestotilauksena. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, jossa tilaus uusiutuu automaattisesti tilausjakson päättymisen jälkeen kunnes tilaus on erikseen irtisanottu tilaajan toimesta.


Miksi Tv-maailma lehti sitten kannattaa tilata netistä?

Tekemällä lehtitilauksen verkossa, saat lehdet huomattavasti edullisemmin kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen lehtipisteestä ja voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi ystävälle vai esimerkiksi suoraan työpaikalle kannettuna ilmaisella toimituksella. Voit tehdä lehtitilauksen silloin kuin se sinulle itsellesi parhaiten sopii kotoa käsin omalla tietokoneella, puhelimella, kannettavalla tai tabletilla.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: viihdelehdet, perhelehdet, seniorilehdet.


Tv-maailma on joka torstai ilmestyvä television kattava tietopaketti

Tv-maailma lehti on joka torstai ilmestyvä runsas television tietopaketti, joka tavoittaa noin miljoona suomalaista. Viikottain ilmestyvä tv-opas ilmestyy tänä päivänä 49 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Otavamedia Oy. Se tarjoaa kätevän kokoisessa julkaisussa koko viikon ohjelmatiedot, dokumenttien, elokuvien ja uutuussarjojen arviot.

Tv-maailma lehti varmistaa, että tiedät aina, mitä televisiosta tulee! Koko viikon tv-tarjonta on selkeästi ja helppolukuisesti esillä. Tuhti ohjelmaopas sisältää kaikki kotimaiset ilmaiskanavat sekä valtavan määrän suosituimpia maksukanavia. Lisäksi jokaisessa numerossa on viikon radio-ohjelmien ohjelmatiedot.

Tv-tarjonta kasvaa vuosi vuodelta ja uusia kanavia julkaistaan tasaiseen tahtiin sekä osa vanhoista kanavista poistuu kokonaan. Tänä päivänä on lähes mahdotonta tietää, mitä miltäkin kanavalta tulee ja mihin aikaan ilman erillistä tv-opasta, josta löytyy selkeästi kaikkien kanavien ohjelmatiedot. Käteen sopivasta tv-oppaasta löydät nopeasti päivittäiset ohjelmatiedot ja suositukset.

Tv-maailma lehti ei tarjoa ainoastaan kotimaisten ilmaiskanavien ja maksukanavien ohjelmatietoja, vaan niiden lisäksi se arvioi aina yhtä asiantuntevasti viikon ohjelmat, dokumentit, sarjat ja elokuvat sekä kertoo kiinnostavaa taustatietoa ohjelmista ja niiden tekijöistä. Ohjelmaopas myös suosittelee lukijoille mielenkiintoista katsottavaa.

Tv-maailma lehti on ylivoimaisesti paras apuväline television suurkuluttajille, sillä se pitää huolen siitä, että tiedät mitä televisiosta tulee milloinkin ja saat katselukokemuksestasi mahdollisimman paljon irti. Lehden kattavia arvosteluja seuraamalla, voit löytää uutta viihdyttävää katsottavaa, sillä joka numerossa on todella paljon arvioita sarjauutuuksista, viikon elokuvista ja mielenkiintoisista dokumenteista.

Lehti ilmestyy joka tortai, eli yhteensä 49 kertaa vuodessa, josta kolme on kaksoisnumeroa. Lehti on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä ympäri Suomen sekä tilattavissa suoraan kotiin kannettuna ilman toimituskuluja 17, 22, 43 ja 52 numeroa sisältävillä tilausjaksoilla kesto- ja määräaikaistilauksena.


Tv-Maailma tiivistettynä:

 • Lehden nimi: Tv-maailma
 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Ensimmäinen numero: 1998
 • Numeroita vuodessa: 49
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 20 – 65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Erkki Meriluoto

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele Tv-Maailma lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Tv-Maailma lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo