Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vanhat Koneet

vanhat koneet lehtiTilaa Vanhat Koneet netistä

 • Vanhat Koneet lehti on Suomalainen koneharrastajille suunnattu aikakausilehti.
 • Vanhat Koneet esittelee traktoreita, auraus- ja maansiirtokoneita, maaurakointikoneita, hyötyajoneuvoja ja paljon muita työkoneita.
 • Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa.
 • Vanhat Koneet kertoo menneiden vuosikymmenten työtavoista ja ilmiöistä.
 • Lehdessä julkaistaan myös alan tapahtumien ja messujen parhaat palat.
 • Vanhat Koneet lehti sisältää myös alan harrastajien haastatteluja.
 • Lehden palstoihin kuuluvat rekkaparkki, rauhassa ruostuvat, markkinat, seppiä ja mestareita.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

 

 

Tilaa lehti netistä ja saat tilaajalahjan kaupan päälle!

tilaa vanhat koneet lehti

Vanhat Koneet lehti on nyt tilattavissa helposti ja edullisesti verkosta

Koneharrastajille suunnattu suosittu Vanhat Koneet aikakausilehti on nyt tilattavissa tarjoushintaan netistä. Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja mahdolliset tilaajaedut ja tee lehtitilaus edullisemmin netissä. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden kotiin, lahjaksi kaverille tai työpaikalle toimitettuna etuhintaan.

Lehti on tilattavissa vuoden tilausjaksolla määräaikais- tai kestotilauksena, jotka sisältävät kahdeksan numeroa. Määräaikaistilaus on tilausmuoto, jossa lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti kampanjan viimeisen numeron ilmestymisen jälkeen. Kestotilaus on jatkuva tilaus, joka uudistuu automaattisesti tilausjakson päättymisen jälkeen kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen erikseen ilmoittamalla asiasta kustantajalle netissä tai puhelimitse.

Lahjatilauksen voi tehdä automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena tai hieman edullisemmin kestotilauksena. Lahjatilaus on helpoin tehdä määräaikaisesti, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse murehtia lehtitilauksen irtisanomista, koska lehtitilaus päättyy automaattisesti vuoden tilausjakson päättymisen jälkeen.

Miksi Vanhat Koneet lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Netissä voit rauhassa tutustua julkaisuun ja päättää itse haluatko tilata lehden määräaikaisesti, kestotilauksena, itselle vai lahjaksi ystävälle. Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehden paljon halvemmalla kuin ostamalla lehden irtonumerona lehtipisteestä ja saat aina uusimman numeron kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilman erillistä postimaksua.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: harrastelehdettekniikkalehdet, ajoneuvolehdet.

Vanhat Koneet on koneharrastajien erikoislehti

Vanhat Koneet lehti on Suomalainen koneista kertova erikoislehti, joka ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Lehden julkaisija on Viipalemediat Oy ja lehden päätoimittaja on Kari Mattila.

Lehti esittelee ja kertoo vanhoista traktoreista, maamoottoreista, kuljetuskalustosta, maansiirtokoneista sekä paljon muista työkoneista ja hyötyajoneuvoista. Lisäksi lehdestä löytyy mielenkiintoisia artikkeleita koneellisen työnteon historiasta.

Vanhat Koneet lehti on raskaan kaluston harrastajille suunnattu aikakauslehti, jossa esitellään alan harrastusta, vanhoja koneita, tapahtumia, messuja ja paljon muuta. Viime vuosina vanhojen koneiden harrastajien määrä on lähes tuplaantunut. Vanhoja työkoneita ja hyötyajoneuvoja siis kunnostetaan yhä enemmän näyttelykuntoon vanhoista ruosteisista ja rikkinäisistä koneista. Vanhojen koneiden arvostus on Suomessa kasvanut huimasti viime vuosina.

Harrastuksen kiinnostavuudesta kertoo sen valtava määrä harrastajia ja alan tapahtumat / messut, joita järjestetään kesäisin ympäri Suomea yhä useammin. Vanhat Koneet on ainoa lehti Suomessa, jossa keskitytään ainoastaan vanhoihin työkoneisiin ja harrastukseen. Mielenkiintoisten kone-esittelyiden lisäksi lehti sisältää kuvia ja artikkeleita messuilta ja muista alan tapahtumista. Alan harrastajat pääsevät myös ääneen lehden artikkeleissa, sillä jokaisessa lehdessä julkaistaan artikkeleita mielenkiintoisista harrastajista.

Vanhat Koneet lehden tiedot

 • Julkaisija: Viipalemediat Oy
 • Ilmestyy: 8 kertaa / vuosi
 • Lukijamäärä: 82 000
 • Miehiä: 99%
 • Naisia: 1%
 • Lukioiden ikä: 25–65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Kari Mattila

Vanhat Koneet verkossa

Lehden nettisivulla voi tutustua myös lehdessä jo julkaistuihin artikkeleihin. Verkkosivulle ei kuitenkaan julkaista kaikkea lehden sisältöä. Lehden sivulla voi kuitenkin tutustua lehteen ennen lehden tilaamista, jos et ole varma minkälaista sisältöä lehti pitää sisällään. Verkkosivuilta löytyy muun muassa kuvia, tapahtumia ja kolumneja.

 

Viipalemediat Oy yhteystiedot

Puhelinnumero: 06-2810 170
Anoinna: ma-pe 8.30-16.00
Osoite: Tiilitehtaankatu 49/PL 350, 65101 Vaasa
fax: 06-2810 112
Sähköpostiosoite: toimitus@vanhatkoneet.fi
Lehtitarjouksia.com
Logo