Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vauhdin Maailma

vauhdin maailma lehden tarjousVauhdin Maailma lehti

 • Vauhdin Maailma on suomalainen moottoriurheilua käsittelevä aikakauslehti.
 • Moottoriurheilulehden erikoisosaamisen piiriin kuuluvat niin Ralli, Formula 1, Rallisprint, MotoGP, Veneurheilu, Autosuunnistus, Enduro kuin muutkin moottoriurheilun muodot.
 • Ajoneuvolehden pääaiheita ovat asiantuntevat F1- ja rallijutut, moottoriurheilun uutiset, taustat, tulokset, kilpailijoiden haastattelut ja moottoriurheilulajien tekniikan esittelyt.
 • VM julkaisee alan tuoreimmat puheenaiheet ja ottaa myös tarvittaessa itse voimakkaasti kantaa päivänpolttaviin asioihin.
 • Lehti on suunnattu moottoriurheilun ystäville, penkkiurheilijoille ja alan harrastajille.
 • Otavamedia Oy:n erikoislehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa.

 


Tilaa Vauhdin Maailma lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa vauhdin maailma


Vauhdin Maailma lehti lyhyesti

Vauhdin Maailma lehti on kotimainen moottoriurheilun erikoislehti, joka on ollut Suomen lehtimarkkinoilla jo vuodesta 1965 lähtien. Se tarjoilee joka numerossa alan harrastajille, penkkiurheilijoille ja moottoriurheiluun intohimoisesti suhtautuville moottoriurheilun ajankohtaiset uutiset, tulokset, taustat, kuljettajien haastattelut, esittelee moottoriurheilulajien tekniikkaa ja kertoo kaiken tietämisen arvoisen eri moottoriurheilulajeista.


Vauhdin maailma lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Tuhti tietopaketti urheilusta on tilattavissa nyt tarjoushintaan internetistä suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilman postimaksua. Katso edullisin Vauhdin Maailma tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjous on voimassa aina myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden etuhintaan myös lahjaksi kaverille. Lehti on myynnissä nettilauksen lisäksi irtonumerona lehtipisteissä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Vauhdin Maailma lehti on tilattavissa määräaikais- ja kestotilauksena netistä

Moottoriurheilulehti on nyt tilattavissa 5, 10 tai 13 numeron tilausjaksolla määräaikais- tai kestotilauksena. Kestotilaus on aina hieman edullisempi vaihtoehto, jossa lehti ilmestyy kestona kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu tilaajan toimesta. Määräaikaistilaus on voimassa valitun tilausjakson ajan, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja tilaa lehti vaivattomasti netistä itselle tai lahjaksi!


Miksi Vauhdin Maailma lehti kannattaa tilata netistä?

Monet valitsevat nettitilauksen, sillä tilauksen voi tehdä itselle tai lahjaksi muutamassa minuutissa, jolloin kaikki lehdet toimitetaan ilmaisella toimituksella. Mikäli haluat lukea vain yhden lehden, silloin kannattaa ostaa lehti irtonumerona, mutta jos haluat lehden kotiin tai firman osoitteeseen toimitettuna säännöllisesti, silloin suosittelemme nettitilausta. Voit tehdä tilauksen vaikka heti omalla tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: miestenlehdet, nuortenlehdet.


Vauhdin Maailma on suomenkielinen moottoriurheilun erikoislehti

Vauhdin Maailma lehti on Otavamedian jukaisema 11 kertaa vuodessa ilmestyvä moottoriurheilulehti, joka on ollut Suomen lehtimarkkinoilla jo kunnioitettavat 50 vuotta. Se on ollut jo vuosia moottoriurheilun ehdoton ykkösjulkaisu, josta alan parhaat kuvaajat ja toimittajat pitävät huolen, ettei suosio ole lähiaikoinakaan laantumassa.

Vauhdin Maailma lehden ensimmäinen numero julkaistiin jo vuonna 1965 ja vielä tänäkin päivänä se jatkaa silloin aloittanutta taivaltaan seuraavien aihepiirien parissa: uutiset, henkilöhaastattelut, formula 1, ralli, enduro, ratamoottoripyöräily, autosuunnistus, rallisprint ja veneurheilu. Vm nostaa esiin ajankohtaisia puheenaiheita ja uskaltaa ottaa myös itse voimakkaasti kantaa moottoriurheilun polttaviin aiheisiin.

Vauhdin Maailma lehti tarjoaa jokaisessa numerossa uusimmat uutiset niin F1 kuin rallinkin maailmasta sekä pitää lukijat ajan tasalla siitä, mitä moottoriurheilussa tapahtuu juuri nyt. Se kertoo ensimmäisten joukossa tuoreimmat tulokset ja tarjoaa runsaasti kiinnostavaa lisätietoa moottoriurheilun intohimoisille seuraajille. Ajankohtaisten moottoriurheilu-uutisten ohessa VM esittelee myös eri moottoriurheilulajien tekniikkaa.

Vauhdin Maailma lehden asiantuntevat ja laadukkaat vertailut ja testit esittelevät eri lajien kalustoa ja uskomatonta teknistä osaamista lajin takana. Toki täytyy muistaa, että moottoriurheilussa ei ole kyse ainoastaan tekniikasta. Eri lajien parissa työskentelee nimittäin paljon lahjakkaita alan ammattilaisia ja mielenkiintoisia persoonia, joiden elämään Vauhdin Maailman syväluotaavat henkilöhaastattelut tarjoavat kurkistuksen.

Vauhdin Maailman pintaa syvemmälle porautuvat artikkelit on kirjoitettu asiantuntevasti ja suurella intohimolla, joten ne eivät takuuvarmasti jätä ainuttakaan alan harrastajaa tai penkkiurheilijaa kylmäksi! VM on kokonaisuudessaan erittäin kattava ja asialleen omistautunut julkaisu, jota ei turhaan kutsuta Suomen parhaaksi moottoriurheilulehdeksi. Se osaa yllättää jokaisella lukukerralla ja tarjota aina mielenkiintoista luettavaa.


Vauhdin Maailma lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ensimmäinen numero: 1965
 • Ilmestyminen: 11 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 77 000
 • Mieslukijoita: 91 %
 • Naislukijoita: 9 %
 • Lukijoiden ikä: 20 – 60 vuotta
 • Lukuminuutit: 33 min
 • Lukukerrat: 2,7
 • Irtonumero: saatavilla lehtipisteistä
 • Päätoimittaja: Reijo Ruokanen

Otavamedia Oy yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: toimitus@vauhdinmaailma.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele Vauhdin Maailma lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Vauhdin Maailma lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo