Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vegaanikeittiö

vegaanikeittioUutuuslehti Vegaanikeittiö

 • Vegaanikeittiö on Suomen ainoa vegaanireseptejä sisältävä aikakauslehti.
 • Lehteä selatessa yllätyt varmasti mitä kaikkea monipuolista kasvipohjaisista aineksista voikaan saada aikaan.
 • Lehden ohjeilla valmistat mm: kakkuja, smoothiet, jäätelöä, hampurilaisia, pataruokia, salaattia, pastaa, kastiketta yms.
 • Uuden ruokalehden ohjeilla valmistat vegaanisia aterioita koko päiväksi, kuten aamupalaa, päivällistä, välipalaa, jälkiruokaa ja jopa herkkuhetkien leivonnaisia.
 • Lehti on suunnattu etupäässä vegaaneille ja kaikille heille, jotka haluavat lisätä kasvisten määrää ruokavaliossaan.
 • Uutuuslehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Kolmiokirja Oy.

 

Tilaa Suomen ainoa vegaanireseptejä sisältävä julkaisu nyt etuhintaan verkosta

tilaa vegaanikeittio

Vegaanikeittiö on Kolmiokirjan uusi kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä ruoka- ja leivontalehti, joka on ensimmäinen Suomenkielinen täysin kasvipohjaiseen ruoanlaittoon keskittyvä erikoislehti. Sen kattavia ja monipuolisia ohjeita selatessa hämmästyt takuulla, mitä kaikkea ainoastaan kasvipohjaisia aineksia käyttämällä voikaan saada aikaan. Perusraaka-aineista tehty vegaaniruoka on edullista ja luo hyvän pohjan terveelliselle ruokavaliolle.

Uutuuslehti vegaaneille on nyt saatavilla lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan sekä tilattavissa edullisesti netistä säännöllisesti postilaatikkoon toimitettuna postikuluitta. Katso Vegaanikeittiö tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden vaivattomasti muutamassa minuutissa myös lahjaksi ystävälle.

Vegaanikeittiö on tilattavissa internetistä vuoden tilausjaksolla määräaikais- tai kestotilauksena. Määräaikaistilaus on voimassa tilauskauden loppuun, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on voimassa jatkuvasti ilman uudistamista, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle.

Miksi Vegaanikeittiö sitten kannattaa tilata verkosta? Monet valitsevat nettitilauksen sen nopeuden ja helppouden ansiosta. Voit tehdä lehtitilauksen kotoa käsin omalla tietokoneella tai puhelimella muutamassa minuutissa, jonka jälkeen saat aina tuoreen julkaisun valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna ilman postikuluja. Voit tehdä tilauksen silloin kuin se sinulle itsellesi parhaiten sopii, sillä palvelumme on avoinna joka päivä 24/7.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, naistenlehdet, nuortenlehdet.

Vegaanikeittiö on täydellinen julkaisu kaikille kasvisruuasta kiinnostuneille

Vegaanikeittiö on Kolmiokirja Oy:n kustantama suomenkielinen kuudesti vuodessa ilmestyvä ruokalehti, joka on kokonaan omistettu kasvisruoille. Vuoden 2017 uutukainen on suunnattu vegaaneille ja heille, jotka pyrkivät lisäämään kasvisten määrää ruokavaliossaan. Uskomme, että julkaisu on tullut Suomen lehtimarkkinoille jäädäkseen, sillä se on ensimmäinen suomenkielinen täysin kasvipohjaiseen ruoanlaittoon keskittyvä lehti.

Koostuuko ruokavaliosi ainoastaan kasvipohjaisista ruoista? Oletko sinä tai joku perheenjäsenistäsi alkanut vastikään vegaaniksi mutta nyt tuntuu vaikealta keksiä tarpeeksi vaihtelevia vegeaterioita? Ei hätää! Sillä täysin uusi Vegaanikeittiö on täydellinen valinta kaikille monipuolisesta kasvisruuasta kiinnostuneille. Olet sitten vegaani tai haluat vain lisätä kasvisten määrää ruokavaliossasi niin Vegaanikeittiö tarjoilee maukasta inspiraatiota!

Vegaanikeittiö tarjoaa helposti valmistettavia monipuolisia ruokareseptejä, joiden raaka-aineet löytyvät takuuvarmasti suomalaisesta ruokakaupasta ja jotka ovat usein monien yllätykseksi vieläpä sekaruokaa edullisempaa. Vaikka kaupasta ostaisi silloin tällöin hieman kalliimpia vegaanisia eineksiä, pysyvät ruokakustannukset silti kohtuullisina, sillä perusraaka-aineet ovat huomattavasti sekaruokaa halvempia.

Vegaanikeittiö sisältää runsaasti herkullisia ruokareseptejä päivän jokaista vegaanista ateriaa varten ja pitää huolen siitä, että saat ateriasta kaikki elimistölle tarpeelliset ravintoaineet. Voit siis valita runsaasta valikoimasta mieleisimmän reseptin ja olla varma, että saat aina riittävästi rautaa, proteiinia, kalsiumia ja vitamiinia. Sinä voit vain keskittyä kokkaamaan toinen toistaan herkullisempia vegeaterioita hyvällä omalla tunnolla.

Vegaanikeittiö osoittaa, että vegaanikeittiössä ruoanlaiton ei todellakaan tarvitse olla tylsää, yksitoikkoista, vaikeaa tai liian kallista. Vegeruoka on terveellistä, värikästä, maistuvaa ja monipuolista. Lehdessä tutustutaan myös eri maiden ruokiin ja niissä käytettyihin mausteisiin sekä tutustutaan heidän valmistustapoihin, joista saat runsaasti vinkkejä, miten kasvisruoka kannattaa maustaa, että saat siitä entistäkin herkullisempaa.

Vegaanikeittiö kiinnittää huomion reseptejä laatiessa aineksien laatuun, ekologisuuteen, puhtauteen ja eettisyyteen. Tänä päivänä ruoanlaitossa ei ole enää kyse vain ruoan valmistamisesta, vaan myös sen ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat saaneet merkittävän osan. Vegekeittiö on yksi monista ruokalehdistä, joka kannattaa ehdottomasti säästää pidemmäksi aikaa, vaikka uusi numero kolahtaisikin jo ulos postiluukusta.

Vegaanikeittiö tiivistettynä:

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ensimmäinen numero: 2017
 • Ilmestyminen: 6 kertaa / vuosi
 • Keskipainos: 22 000 kpl
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Irtonumero: Lehtipiste 4,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Miikka Vuontisjärvi

Kolmiokirja Oy yhteystiedot

Kolmiokirja Oy

Lekatie 4, 90150 Oulu
Ma – pe klo 09.00 – 15.00
08 537 0370
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo