Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Vene

vene-lehtiTilaa Vene-lehti netistä

 • Vene-lehti on kaikille veneilijöille suunnattu aikakauslehti.
 • Se tunnetaan vesilläliikkujien tietolähteenä, joka on vuodesta toiseen ollut kaikkien veneilijöiden toivelehti.
 • Harrastelehden tarkoituksena on auttaa veneilijöitä saamaan kaiken hyödyn ja ilon irti veneistään, varusteistaan ja veneilyelämästä.
 • Veneilylehti tarjoaa asiantuntevaa hyötytietoa veneilystä, veneistä, satamista ja testaa veneitä, varusteita sekä moottoreita.
 • Joka numerossa otetaan puheenaiheeksi tietenkin myös turvallisuus ja valaistaan, miten veneilyharrastuksesta voi tehdä turvallisempaa.
 • Otavamedia Oy:n kustantama ammattilehti ilmestyy kuukausittain, eli yhteensä 12 kertaa vuodessa.

 

Tilaa kaikkien veneilijöiden ykköslehti nyt tarjoushintaan verkosta

tilaa vene-lehti

Vene-lehti on Suomalaisten veneilijöiden kestosuosikki vuodesta toiseen. Se antaa parhaat niksit veneilyharrastukseen liittyen, mielenkiintoiset, hyödylliset ja asiantuntevat artikkelit johdattavat niin vasta-alkajat kuin kokeneet kipparit veneilyn ihmeelliseen maailmaan. Se koeajaa, testaa ja vertailee niin veneet, moottorit, lisävarusteet kuin vasta markkinoille ilmestyneet uutuudet tarjoten rahanarvoista tietoa erilaisista tuotteista.

Vene-lehti on myynnissä lehtipisteissä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan sekä tilattavissa tarjoushintaan netistä suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilmaisella toimituksella. Katso edullisin Vene-lehti tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Vene-lehti on tilattavissa internetistä kesto- ja määräaikaistilauksena 4, 5, tai 12 numeron mittaisella tilausjaksolla. Määräaikaistilaus on voimassa tilaushetkellä valitun tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti. Kestotilaus on voimassa jatkuvasti kunnes tilaus on erikseen irtisanottu tilaajan toimesta.

Miksi Vene-lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Monet valitsevat nettitilauksen sen helppouden ja nopeuden ansiosta. Voit nimittäin tehdä tilauksen vaikka heti omalla tietokoneella tai mobiililaitteella itselle tai lahjaksi ystävälle. Tilaaminen vie aikaasi muutaman minuutin, jonka jälkeen uusin numero toimitetaan säännöllisesti ilmoittamaasi osoitteeseen ilman postikuluja sekä valintasi mukaan määräaikais- tai kestotilauksena.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: miestenlehdet, lahjalehdet miehelle.

Vene-lehti on Suomalaisten veneharrastajien ja veneilijöiden luottolehti

Vene-lehti on Otavamedian julkaisema 12 kertaa vuodessa ilmestyvä kotimainen ammatti- ja harrastelehti, joka käsittelee jokaisessa numerossa asiantuntevasti veneilyä, veneilyvarusteita, moottoreita, veneilyelämää ja satamia. Se on varmasti Suomen luetuin ja suosituin veneilylehti, joka on ollut lehtimarkkinoilla jo vuodesta 1955 lähtien.

Omistatko sinä perinteisen soutuveen, purjeveneen, kanootin tai moottoriveneen? Viihdytkö kesäisin vesillä? Vai kuluuko vapaa-aikasi suurimmaksi osaksi veneiden parissa? Jos vastasit myöntävästi edes yhteen edellä esitettyyn kysymykseen, niin siinä tapauksessa Vene-lehti on juuri oikea lehtivalinta. Oli allasi sitten soutuvene, moottorivene tai purjevene, tarjoaa veneilylehti sinulle takuuvarmasti kiinnostavaa luettavaa kuukausittain vuoden ympäri.

Tutkimusten valossa voidaan todeta, että Suomalaiset ovat veneilykansaa, sillä joka vuosi vähintään joka toinen suomalainen liikkuu vesillä melomalla, soutamalla, purjehtimalla tai moottoriveneellä. Vene-lehti on suunnattu  heille ja niille, jotka muuten vain viihtyvät veneiden parissa, vaikka vesillä liikkuminen ei olisikaan lähellä sydäntä.

Vene-lehti on ehdottomasti Suomen suosituin ja luetuin veneilylehti, joka kertoo yksinkertaisesti kaiken tietämisen arvoisen veneistä, veneilystä, moottoreista ja veneilyvarusteista sekä auttaa veneharrastajia saamaan enemmän hyötyä, iloa ja elämyksiä irti veneily harrastuksestaan.

Vene-lehti on monipuolinen lukupaketti, joka testaa veneet, varusteet ja moottorit sekä esittelee uudet satamat ja antaa tietoa vanhoista vielä toiminnassa olevista satamista. Se raportoi maailmalla liikkuvista kanssaveneilijöistä ja jakaa heidän kokemuksiaan lukijoille sekä tiivistää, mitä suomalaisessa ja ulkomaisessa veneilyelämässä tapahtuu.

Vene-lehti jakaa hyötytietoa kattavasti koko veneharrastuksesta ja kaikista siihen liittyvistä asioista, turvallisuutta unohtamatta. Se kertoo miten voit tehdä harrastuksesta entistäkin turvallisempaa, nautittavampaa ja rentouttavampaa sekä neuvoo miten omaa venettä voi kehittää, parantaa, kunnostaa ja huoltaa.

Vene-lehden tilausta ei kannata päättää talveksi, sillä talvisaikaan se tarjoaa harrastajille uusia ajatuksia tulevista matkoista ja veneeseen liittyvistä kehittämiskohteista. Se antaa elämyksiä veneilyyn silloin, kun omat elämykset saavat vielä odottaa jäiden lähtöä. Lisäksi se kertoo myös veneilyn ympäristöön ja ympäröivän yhteiskunnan veneilyyn vaikuttavista tekijöistä ja seuraa viranomaistoimintaa sekä raportoi tärkeät asiat veneharrastajille.

Vene-lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Ensimmäinen numero: 1955
 • Ilmestymistiheys: 12 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 73 000
 • Mieslukijoita: 79 %
 • Naislukijoita:21 %
 • Lukijoiden ikä: 21 – 65 vuotta
 • Lukuminuutit: 49 min
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 6,95 € / kpl
 • Vastaava päätoimittaja: Petri Korhonen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: vene@otavamedia.fi

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)