Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Viherpiha

viherpiha tarjousTilaa Viherpiha netistä

 • Viherpiha on Pohjoismaiden suurin ja suosituin puutarhalehti.
 • Jokaisen viherpeukalon oma aikakauslehti tarjoilee nimensä mukaisesti parhaat vinkit ja ideat pihalle, puutarhaan ja parvekkeelle.
 • Se esittelee maamme kauneimmat pihat ympäri Suomea ja tarjoaa asiantuntijoiden sekä alan harrastajien parhaat vinkit.
 • Kuukausittain ilmestyvä julkaisu tarjoaa ajankohtaisesti jokaiseen vuodenaikaan sopivia vinkkejä.
 • Lehden pääaiheita ovat: pihasuunnittelu, kesäkukat, kasvinsuojelu, huonekasvit, perennat, pensaiden ja puiden hoitaminen, komposti ja kasvimaa.
 • A-lehdet Oy:n kustantama harrastelehti ilmestyy kuukausittain, eli yhteensä 12 kertaa vuodessa.

 

Tilaa Suomen suurin puutarhalehti nyt 30% edullisemmin verkosta

viherpiha tarjous

Viherpiha on Pohjoismaiden ja Suomen suurin piha- ja puutarhalehti, joka on perustettu vuonna 1994. Se on saavuttanut yli 20 vuoden taipaleensa aikana erittäin vankan ja horjumattoman suosion kaikkien Suomalaisten viherpeukaloiden keskuudessa. Kuukausittain ilmestyvä lehti tarjoaa ideoita, vinkkejä ja asiantuntijoiden neuvoja aina pihasuunnittelusta, kukkien, pensaiden, puiden, kasvimaan ja puutarhan hoitamiseen.

Viherpihan uusin irtonumero on myynnissä hyvin varustelluissa lehtipisteissä ja R-kioskeilla ympäri Suomen. Mikäli haluat lehden säännöllisesti kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilman postikuluja, niin voit tehdä nyt nettitilauksen 30% halvemmalla palvelumme kautta muutamassa minuutissa. Katso edullisin Viherpiha tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista. Kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Viherpiha on tilattavissa palvelumme kautta etuhintaan 3, 8 tai 14 numeron tilausjaksolla määräaikais- ja kestotilauksena. Määräaikaistilaus on voimassa maksetun tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, jossa lehti ilmestyy kestona tilaajan valitsemalla laskutusjaksolla kunnes tilaus on erikseen irtisanottu verkkopalvelussa tai puhelimitse tilaajan toimesta.

Kannattaako Viherpiha tilata internetistä vai ostaa kaupasta irtonumerona? Useimmat tilaajat valitsevat nettitilauksen, koska silloin lehtitilauksen voi saada jopa 30% irtonumerohintaa halvemmalla kotiin kannettuna ilmaisella toimituksella. Lisäksi lehtitilaus on helppoa ja vaivatonta tehdä verkossa, koska lehtitilaus on  mahdollista tehdä omalla tietokoneella tai puhelimella itselle tai lahjaksi muutamassa minuutissa.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: naistenlehdet, rakennuslehdet.

Viherpiha on puutarhalehti täynnä inpiroivia puutarhaideoita ja upeita pihoja

Viherpiha on A-lehdet Oy:n julkaisema 12 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka tunnetaan Suomen ja koko Pohjoismaiden suurimpana ja asiantuntevimpana puutarhalehtenä. Kunniakkaan 25 vuoden iän saavuttanut lehti tarjoaa vuodenaikaan sopivat neuvot, vankkaa tietoa ja sykähdyttäviä elämyksiä. Oletpa sitten vasta-alkaja tai pidemmälle ehtinyt viherpeukalo, sen kanssa koet onnistumisen ilon ja nautit kättesi jäljistä puutarhassasi!

Viherpiha on Suomalaisista puutarhalehdistä houkuttelevin, elämyksellisin ja luottettavin. Se auttaa sinua tekemään puutarhastasi, pihastasi ja parvekkeestasi entistäkin viihtyisämmän. Lisäksi saat parhaat neuvot, ideat ja vinkit hyötykasvien kasvatukseen ja kaiken tarpeellisen tiedot puutarhanhoitoon liittyen. Kerran kuukaudessa ilmestyvä julkaisu myötäilee tarkasti vuodenaikoja, joten löydät siitä aina jokaiseen vuodenaikaan sopivia vinkkejä.

Viherpiha esittelee jokaisessa numerossa inspiroivia kauniita pihoja, parvekkeita ja puutarhoja ympäri Suomea. Se pursuaa vankkaa asiantuntevaa kasvitietoa, ihania unelmia, ammattilaisten neuvoja ja harrastajien kokemuksia monipuolisesti aina puutarhan suunnitteluvaiheesta valmiiseen unelmien puutarhaan saakka. Lehden välissä on  suosittu Viherpiha allakka liite, joka sisältää runsaasti erilaista tietoa muun muassa puutarhatöistä.

Viherpihan teemoja ovat kasvinsuojelu, kesäkukat, huonekasvit, pihasuunnittelu, puiden ja pensaiden leikkaus, perennat, kasvimaa ja komposti. Saat parhaat neuvot siihen, miten kesäkukat, pensaat, puut ja kotikasvit saa kukkimaan. Se on siis kokonaisuudessaan erittäin monipuolinen ja hyödyllinen lukupaketti, joka tarjoilee tasapuolisesti kaikille innokkaille viherpeukaloille vinkkejä ja iloa jokaisessa numerossa.

Viherpiha jakaa pihaihmisten kertomukset siitä, kuinka he ovat itse rakentaneet onnituneesti oman unelmiensa puutarhan. Lehti tarjoaa runsaasti inspiraatiota myös kaikille heille, jotka vasta haaveilevat omasta tontista ja puutarhasta. Esimerkiksi kerrostalon asukkaat saavat ilahduttavia vinkkejä parvekkeelle. Oli huolenaiheesi sitten puksipuu, maljaköynnös, syyshortensia tai ruusupensas, on Viherpiha aina valmis auttamaan.

Viherpiha tiivistettynä:

 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Aloitusvuosi: 1994
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 12 numeroa vuodessa
 • Lukijamäärä: 251 000
 • Mieslukijoita: 24 %
 • Naislukijoita: 76 %
 • Lukijoiden ikä: 35 – 65+ vuotta
 • Lukuminuutit: 62 min
 • Irtonumero: Lehtipiste 3,95 € / kpl
 • Päätoimittaja: Titta Kiuru

A-lehdet Oy yhteystiedot

Puhelinnumero: 09-759 6600

Avoinna: ma-pe klo 8.00 – 17.00

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Sähköpostiosoite: viherpiha@a-lehdet.fi

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo