Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

viva-lehtiTilaa Viva-lehti netistä

 • Viva-lehti on koskettava aikakauslehti kypsälle aikuiselle.
 • Se tarjoaa hyötytietoa seuraavista aiheista: talous, terveys, pukeutuminen, kauneus, kulttuuri, matkailu ja säästäminen.
 • Lehti elää vahvasti mukana eläkeläisten vapaudessa ja ammentaa artikkelinsa todellisesta eletystä elämästä.
 • Se kannustaa pitämään itsestä huolta, liikkumaan ja nauttimaan täysillä elämästä.
 • Joka numerossa mukavaa ajankulua, kuten erilaisia tuplaristikoita.
 • Syvälliset henkilöjutut kertovat tavallisista ihmisistä iloineen ja suruineen, muistoista, tunteista ja unelmista.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Otavamedia Oy.

 

Tilaa viihdyttävä laatulehti nyt itselle tai lahjaksi vaivattomasti netistä

viva-lehti

Viva-lehti on kuukausittain ilmestyvä rohkea, lämminhenkinen ja koskettava lifestyle-lehti, joka on suunnattu etupäässä aktiivisille aikuisille. Kaikille heille, jotka ovat vielä mukana työelämässä, jotka ovat jo siirtyneet viettämään eläkepäiviä, joille laadukkaan aikakauslehden lukeminen on yksi suurimmista nautinnoista ja heille, jotka kuuluvat suurten ikäluokkien onnelliseen sukupolveen, joilla on vihdoinkin runsaasti omaa aikaa!

Viva-lehden tuorein numero on myynnissä lehtipisteissä ympäri maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan. Vaihtoehtoisesti lehden voi tilata vaivattomasti netistä säännöllisesti kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilman postikuluja. Katso edullisin Viva lehti tarjous ja tilaukseen mahdollisesti kuuluvat tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista. Kaikki voimassa olevat lehtitarjoukset on voimassa myös lahjatilauksissa.

Viva-lehti on tilattavissa tarjoushintaan verkosta 5, 7, 12 ja 14 numeron mittaisena määräaikais- tai kestotilauksena. Määräaikainen tilaus päättyy tilausjakson loppuun, mikäli asiakas ei ole tehnyt jatkotilausta. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, joka jatkuu automaattisesti valitun laskutusjakson mukaisesti voimassaolevaan kestotilaushintaan. Tilauksen voi irtisanoa milloin vain ottamalla yhteyttä lehden kustantajaan.

Miksi Viva-lehti sitten kannattaa tilata internetistä määräaikais- tai kestotilauksena? Monet valitsevat mielummin nettitilauksen, koska silloin lehtitilauksen voi tehdä helposti kotoa käsin omalla tietokoneella tai puhelimella. Voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, lahjaksi kaverille vai suoraan firman osoitteeseen toimitettuna. Nettitilaus on usein jopa 50% edullisempi vaihtoehto kuin ostaa lehdet irtonumerona.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista osioista: seniorilehdet, naistenlehdet, perhelehdet.

Viva-lehti on viihdyttävä lukupaketti varttuneemmille suomalaisille

Viva-lehti on Otavamedia Oy:n julkaisema lämminhenkinen ja koskettava kuukausittain ilmestyvä yleisaikakauslehti, joka on suunnattu eläkkeelle siirtyville ja jo eläkkeellä oleville aktiivisille miehille ja naisille. Rohkea lifestyle-lehti on sekoitus kevyttä hyötytietoa ja syvällistä sisältöä, josta on ihan oikeasti hyötyä elämässä. Joka numerossa sydäntälämmittäviä kiehtovia henkilöjuttuja ja haastatteluja, jotka kertovat elävästä elämästä.

Viva-lehti todella tuntee suomalaiset aikuiset ja tietää, mistä aiheista he ovat kiinnostuneita. Lehden mielenkiintoiset artikkelit liikkuvat monipuolisesti muodin, terveyden, kauneuden, hyvinvoinnin, ravinnon, liikunnan, kulttuurin, matkailun, talouden, asumisen, säästämisen, eläkkeen, vakuutusten ja perintöasioiden ympärillä. Lehti antaa myös hyödyllisiä käytännönvinkkejä, jotka on suunnattu varttuneemmalle lukijakunnalle.

Viva-lehti kertoo tavallisten suomalaisten kuin julkisuudenhenkilöidenkin tarinoita. Se kertoo inspiroivia selviytymistarinoita ja elämän vaikeimmista hetkistä kuin kiinnostavia menestystarinoita. Aiheesta kuin aiheesta keskustellaan aina aidosti, lämmöllä ja kiertelemättä elämän iloja ja suruja. Henkilöhaastattelut ovat kiehtovaa luettavaa ja tarjoavat lukijoille usein aivan uutta ja yllättävääkin tietoa julkisuudesta tutuista henkilöistä.

Viva-lehti elää vahvasti mukana lukijoiden lisääntyneessä vapaa-ajassa. Se antaa vinkkejä matkailuun, ruokahetkiin, puutarhanhoitoon, asumiseen, pukeutumiseen, kodin laittamiseen ja harrastuksiin, unohtamatta myöskään ihanaa rentoutumista, jolloin ei tarvitse miettiä tai tehdä mitään. Viva kannustaa pitämään itsestä huolta, liikkumaan tarpeeksi ja nauttimaan täysillä elämästä sen kaikissa muodoissa, unohtamatta mukavaa rentoilua.

Viva-lehti on oikea lehtivalinta kaikille suomalaisille aikuisille, vielä työelämässä mukana oleville ja heille jotka ovat jo viettämässä ansaittuja eläkepäiviä. Se on mukava lukupaketti, sillä sen lähestymiskulma asioihin on ihmiskeskeinen, sille jokainen ihminen on tarinan arvoinen. Lehti ei määrää miten tulee elää elämää, vaan pyrkii kertomaan miten muut suomalaiset elävät ja minkälaisia valintoja he ovat taipaleellaan tehneet.

Viva-lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ensimmäinen numero: 2005
 • Ilmestyminen: 12 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 85 000
 • Mieslukijoita: 10 %
 • Naislukijoita: 90 %
 • Lukijoiden ikä: 60 – 100 vuotta
 • Lukuminuutit: 77 min
 • Lukukerrat: 2,9
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 4,95 € / kpl
 • Vastaava päätoimittaja: Tarja Hurme

Otavamedia Oy yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: viva@otavamedia.fi

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)