Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Voi Hyvin

voi hyvin-lehtiTilaa Voi Hyvin-lehti netistä

 • Voi Hyvin-lehti on ainutlaatuinen opas hyvään oloon.
 • Kotimainen terveyslehti auttaa pitämään kehon terveenä, mielen energisenä ja kertoo hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti.
 • Se on aikakauslehti, joka tarjoaa joka numerossa uutta tietoa terveydestä ja henkisestä kasvusta laaja-alaisesti.
 • Mielen- ja tressinhallinta, ihmissuhteet, ravitsemus, kauneus ja liikunta ovat aiheita, joihin lehti tarjoaa uusia kiinnostavia näkökulmia.
 • Julkaisu tarjoaa uusinta tietoa lempeästä terveyden ylläpitämisestä, liikuntalajeista ja tuoretta tutkimus- ja ravitsemustietoa sekä parhaat kasvis-, luomu- ja lähiruokaohjeet.
 • A-lehdet Oy:n kustantama aikakauslehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

 

Tilaa ainutlaatuinen opas hyvään oloon nyt 30% edullisemmin netistä

voi hyvin lehti

Voi Hyvin-lehti on elämäntapalehti, joka tunnetaan hyvinvoinnin kokonaisvaltaisena asiantuntijana. Se on hyvän olon opas, joka kannustaa pitämään kehon terveenä, mielen energisenä ja nauttimaan elämästä. Terveyslehti tarjoaa joka numerossaan tuhdisti uutta tietoa, vinkkejä ja vaihtoehtoja iloa tuovaan elämänmuutokseen, tietoa lempeistä liikuntalajeista, tuoretta tutkimus- ja ravitsemustietoa sekä parhaat kasvis-, luomu- ja lähiruokaohjeet.

Voi Hyvin-lehti on myynnissä irtonumerona hyvin varustelluissa lehtipisteissä kautta maan ja vaihtoehtoisesti tilattavissa noin 30% irtonumerohintaa halvemmalla verkosta suoraan kotiovelle kannettuna ilmaisella toimituksella. Katso uusin Voi Hyvin-lehti tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden tarjoushintaan myös lahjaksi.

Voi Hyvin-lehti on tilattavissa netistä 3, 7 ja 12 numeron mittaisella tilausjaksolla määräaikais- ja kestotilauksena. Määräaikaistilaus on voimassa maksetun tilausjakson jan, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes tilaus on erikseen irtisanottu tilaajan toimesta. Kestotilattu lehti tulee aina irtisanoa erikseen ilmoittamalla asiasta kustantajalle puhelimitse tai verkkopalvelussa.

Miksi Voi Hyvin-lehti sitten kannattaa tilata nettitilauksena? Useimmat valitsevat nettitilauksen edullisen hinnan ja tilaamisen helppouden takia. Nettitilauksen voi tehdä kotoa käsin omalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi vai esim: suoraan työpaikalle toimitettuna. Saat tuoreen julkaisun valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna ilmaisella toimituksella.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista osioista: naistenlehdet & seniorilehdet.

Voi Hyvin on kotimainen vuodesta 1986 ilmestynyt hyvinvoinnin erikoislehti

Voi Hyvin-lehti on A-lehdet Oy:n kustantama 10 kertaa vuodessa ilmestyvä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin elämäntapalehti, joka tukee lukijaa eettisen, luonnonläheisen ja stressittömän elämäntavan valinnoissa sekä auttaa pitämään mielen energisenä kehon terveenä ja nauttimaan elämästä. Se tarjoaa lukijoilleen runsaasti hyötytietoa mielen ja kehon terveydestä ja käsittelee hyvinvointiteemaa jokaiselta mahdolliselta kantilta.

Voi Hyvin-lehti sisältää yllättävän laajasti hyvinvointiin liittyviä asioita, kuten terveyttä, liikuntaa, ravitsemusta, ihmissuhteita, ajanhallintaa, työelämää ja mielen hyvinvointia. Lempeästi luonnonmukainen lukupaketti tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin, tietoa liikuntalajeista, terveyden ylläpitämisestä, tuoretta tutkimus- ja ravitsemustietoa sekä luomu-, kasvis- ja lähiruokaohjeita.

Voi Hyvin-lehti esittelee jokaisessa julkaisussa myös kiinnostavia luonnonkosmetiikkauutuuksia, luontaistuotteita ja elintarvikkeita. Lehti keskittyy kokonaisvaltaisesti henkiseen kasvuun ja terveyteen sekä tarjoaa vinkkejä mielen- ja tressinhallintaan. Lisäksi antaa jokaisessa numerossa lukijoille konkreettisia vinkkejä muodikkaaseen pehmeään elämäntapaan sekä vaihtoehtoisia näkökulmia kauneuteen, terveyteen, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen.

Voi Hyvin-lehti kertoo myös terveyden saralta uusimmat tieteen saavutukset ja mielenkiintoisista vaihtoehto hoitomuodoista. Lehden kiinnostavien haastattelujen kautta lukijat saavat tilaisuuden tutustua erilaisten ihmisten inspiroiviin tarinoihin liittyen muun muassa hengellisyyteen ja henkiseen elämäntapaan.

Voi Hyvin-lehti osaa ottaa artikkeleissa huomioon ihmisten erilaiset lähtökohdat, oli aiheena sitten ravinto, liikunta tai terveys. Kaikille ihmisille ei nimittäin sovi sama liikuntalaji tai sairauden ilmetessä sama hoitomuoto. Eikä varsinkaan samat raaka-aineet. Lehti osaa ottaa kaikki ihmiset huomioon ja tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja ja antaa ajattelemisen aihetta erilaisten ihmisten terveyden ylläpitoon ja hoitoon.

Voi Hyvin-lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Aloitusvuosi: 1986
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 10 numeroa vuodessa
 • Lukijamäärä: 151 000
 • Mieslukijoita: 23 %
 • Naislukijoita: 77 %
 • Lukijoiden ikä: 45 – 65+ vuotta
 • Lukuminuutit: 57 min
 • Irtonumero: Lehtipiste 3,95 € / kpl
 • Päätoimittaja: Päivi Anttila

A-lehdet Oy yhteystiedot

Puhelinnumero: 09-759 6600

Avoinna: ma-pe klo 8.00 – 17.00

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Sähköpostiosoite: voihyvin@a-lehdet.fi

9 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.6 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo