Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

v8 magazine tarjousTilaa V8 Magazine netistä

 • V8-Magazine on jenkkiautoihin erikoistunut lehti.
 • Katso V8 Magazine lehden lehtitarjoukset ja tilaa lehti netistä.
 • Lehdestä saat paljon tietoa amerikkalaisista autoista ja niiden rakentelusta.
 • Lehdestä löydät autoesittelyt, alan tapahtumat ja henkilöt autojen takana.
 • Lehti kertoo kuinka jenkkiautoja rakennetaan useita vuosia, suurelle sydämmellä ja tietystin kiirehtimättä.
 • Lukijana pysyt mukana jenkkiautoharrastuksessa ja pääset ensimmäisten joukossa lukemaan käytännön ohjeita, jotka auttavat rakentelussa.
 • Lehdestä löydät autojen yksityiskohtaisia teknisiä tietoja.
 • Jokaisen autoharrastajan unelmalehti, jossa kerrotaan mielenkiintoisia asioita autoharrastuksesta.

 

 

Katso ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi!

tilaa v8 magazine lehti

V8 Magazine lehtitarjous

Katso ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa V8 Magazine netistä erikoishintaan. Hyödyntämällä ajankohtaisen lehtitarjouksen, voit saada lehtitilauksen jopa 50% edullisemmin. Lehtitarjouksen voi hyödyntää myös tekemällä lehtitilauksen lahjaksi.

Lehtitarjous sisältää lähes aina useamman vaihtuvan tilaajalahjan, joista lehden tilaaja saa valita yhden tilauksen yhteydessä. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Tilaamalla lehden netistä, saat lehden kotiin kannettuna ilman erillisiä postikuluja ilmestymispäivänä ja saat tunnukset digilehdet palveluun, jossa on luettavissa kaikki V8 Magazine lehdet vuodesta 2015 lähtien.

Katso ajankohtainen lehtitarjous ja tee lehtitilaus netin halvinpaan hintaan itselle tai lahjaksi.

Tietoa V8 Magazine lehdestä

V8 Magazine on kaikkien autoharrastajien ja amerikkalaisista autoista kiinnostuneiden oma lehti, joka täyttää jo 40 vuotta. Lehden julkaisijana toimii Fokus Media Finland Oy ja lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Mikään ei ole vaikuttavampaa kuin aidon V8-moottorin voima ja käyntiääni. V8 Magazine on suomalaisen hot roddingin pioneeri ja amerikkalaisen harrasteautokulttuurin sanansaattaja. Lehti on sisällöltään monipuolisin ja alan kattavin. Yksittäinen numero vastaa sisällöltään noin 100 sivuista kirjaa!

V8 Magazine kertoo kaiken jenkkiautoista ja niiden rakentamisesta. Lehden tilaajana pääset lukemaan varsinaisen rakentamisen rinnalla tärkeää jenkkiautonostalgiaa autoilun kultaisilta vuosilta.

Lehdestä saat paljon mielenkiintoista tietoa jenkkiautoista ja alan tapahtumista. V8 Magazine tarjoaa ylivertaisia jenkkiautounelmia, nostalgiaa, tekniikkaa ja tietoa. Lehdestä löydät autojen teknistä tietoa ja käytännön ohjeita, jotka auttavat rakentelussa.

V8 Magazinen lukijana pysyt ajan tasalla jenkkiautoharrastuksessa. Lehti sopii niin jenkkiauton omistajille kuin muuten vain alasta ja autoista kiinnostuneille henkilöille. Amerikkalaiset autot ja niiden rakentelu on enemmän kuin harrastus. Se on elämäntapa, jossa lehti on aina mukana.

Suuren suosion kerännyt V8 Magazine uudistuu 22.2.2017 alkaen. Uudistuneesta lehdestä löydät entistä enemmän näyttävämpiä juttuja, kuvia sekä täysin uudistuneen ulkoasun. Lehteen lisätään entistä enemmän suosittuja perustekniikkajuttuja ja talliesittelyitä.

Lehti julkaisee uudistuksen jälkeen myös enemmän lukijoiden omia kuvia. Lehden tilaajat saavat uudistuksen myötä lisää etuja, tilaajan etuihin kuuluu ilmainen lukuoikeus näköislehtiin, tällä hetkellä luettavissa on kaikki V8 Magazine lehdet vuodesta 2015 alkaen.

Kaikki lehden tilaajat saavat käyttöoikeuden Overdrive.fi sivuston sijaitsevaan V8 Magazine Klubiin, joka tarjoaa mm lisäkuvia lehdessä julkaistuihin juttuihin, suljetun keskustelupalstan ja paljon muuta. Lunasta V8 Magazine tarjous nyt ja saat täysin uudistuneen lehden ensimmäisten joukossa!

Sinua saattaa kiinnostaa myös harrastelehdet, tekniikkalehdet ja nuortenlehdet osioiden lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Tutustu ja tee lehtitilaus edullisesti netissä.

V8 Magazine lehden tiedot 2017

 • Julkaisija: Fokus Media Finland Oy
 • Numeroita vuodessa: 10
 • Lukijamäärä: –
 • Mieslukijoita: 87%
 • Naislukijoita: 13%
 • Lukijoiden ikä: 18–65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Jarmo Markkanen

V8 Magazine tarjous on voimassa myös lehden lahjatilauksissa

Oletko hankkimassa lahjaa autoharrastajalle tai henkilölle, joka on kiinnostunut amerikkalaisista autoista? Silloin V8 Magazine on juuri oikea lehtivalinta! Lehti on esimerkiksi suosittu isänpäivälahja, syntymäpäivälahja tai joululahja. Lehti on mukava lahja, koska siitä riittää iloa pitemmäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin itselle tilaaminenkin. Lehden tilaussivulla tulee vain merkitä rasti ruutuun, että tilaat lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot.

Yleensä kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan. Tilaajalahjoja on kaksi tai kolme, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä. Muista, että tilaajalahja läheteteään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi. Lunasta nyt edullinen V8 Magazine tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi!

Jos tilaajalahjaa ei ole lehtiartikkelissa, eikä kustantajan sivulla, niin silloin lehtitarjous ei sisällä tilaajalahjaa tai tilaajalahjat ovat voineet esimerkiksi loppua, jolloin tilaajalahjan tilalle tulee yksi ylimääräinen lehti kaupan päälle.

 

Miksi lehti kannattaa tilata?

 • V8 Magazine tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Tilaa lehti nyt, niin saat täysin uudistuneen lehden ensimmäisten joukossa.
 • Lehti tarjoaa tärkeää tietoa jenkkiautoista ja niiden rakentamisesta.
 • Saat ilmaisen lukuoikeuden näköislehtiin, jossa on tällähetkellä luettavissa  kaikki V8 Magazine lehdet vuodesta 2015 alkaen.
 • Lehden tilaajat saavat käyttöoikeuden Overdrive.fi sivustolla sijaitsevaan V8 Magazine Klubiin, josta löydät suljetun keskustelupalstan ja paljon muuta.
 • Kaikki lehtitilaukset sisältävät arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat ilmaiseksi kaupan päälle, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Usein kysytyt kysymykset

Miten tilaan lehden?

Sivultamme löydät aina uusimman lehtitarjouksen, mutta lehtitilaus tehdään kuitenkin aina lehden kustantajan sivulta.

Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” siirryt suoraan lehden kustantajan sivulle, jossa voit valita tilaajalahjan ja tehdä lehtitilauksen täyttämällä tilauslomakkeen.

Kustantajan sivulla voi olla useampi lehtitarjous ja tilaajalahja, joista voit vapaasti valita mieleisimmän.

Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.

Voiko lehden tilata lahjaksi?

Kyllä voi. Lehtitarjous on voimassa myös lehden lahjatilauksissa. Lahjatilauksissa on voimassa sama lehtitarjous kuin itselle tilatessakin.

Lehden lahjatilauksen voit tehdä samalla sivulla kuin normaalinki lehtitilauksen. Lehden lahjatilauksessa tilauslomakkeeseen tulee merkitä lahjatilaus ja täyttää lehden vastaanottajan tiedot ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Muista, että lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Voiko lehtitilauksen tehdä puhelimitse?

Valitettavasti sivultamme ei voi tilata lehteä puhelimitse. Voit kuitenkin tehdä lehtitilauksen helposti netissä täyttämällä lehden tilauslomakkeen.

Kuinka nopeasti lehtitilaus alkaa?

Lehtitilaus alkaa aina seuraavasta numerosta. Ensimmäisen numeron saat noin 2-3 viikon kuluttua lehtitilauksen tekemisestä. Jos haluat tietää tarkemmin, milloin ensimmäinen lehti toimitetaan, niin ota yhteyttä lehden kustantajaan.

Yhteystiedot

Kustantaja: Fokus Media Finland Oy

Osoite: Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus: 2618356-2

Puhelin: 020 7354 130

Avoinna: ma-pe klo 8.00-17.00

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi

Puhelujen hinnat: Lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

V8 Magazine lehden ilmestymispäivät 2017

Alla olevasta taulukosta löydät V8 Magazine lehtien teemat, aineisto ja ilmestymispäivät. Katso milloin seuraava numero ilmestyy ja mitä teemoja numerot pitävät sisällään.

NumeroAineistopäiväIlmestymispäiväTeema
127.12.201618.1.2017Harley-Davidson - ja Victory -mallit 2017 & Uudet jenkkiautot,
21.2.201722.2.2017Talleissa tapahtuu, lukijoiden projekteja.
38.3.201729.3.2017Öljykoulu. Moottori & vaihteistoöljyt.
410.4.20173.5.2017Kevätkunnostus. Pesu, kiillotus, vahaus. Renkaat & vanteet.
516.5.20177.6.2017Suuri tapahtumakalenteri – minne mennä.
622.6.201713.7.2017Jenkillä tien päällä. Jättikooste kesän tapahtumista, meiltä ja muualta.
726.7.201716.8.2017Cruising Extra. Ihmisiä & rock’n’rollia.
85.9.201727.9.2017Ahdinspesiaali. Turbo, blower, toiminta & tehon lisäys.
911.10.20171.11.2017Tehopalikat. Halpoja hevosvoimia. Virittämistä pikkubudjetilla.
1014.11.20177.12.2017SEMA Show Las Vegas. Viimeisimmät rakentelutrendit & uutuusosat.
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)