Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Katso

katso lehtiTilaa Katso lehti netistä

 • Katso lehti on ylivoimaisesti Suomen laajin ja tilatuin tv-lehti.
 • Hyödynnä ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee tilaus netissä.
 • Lehdestä löydät yli 70 kanavan tiedot.
 • Katso lehdestä löydät myös mielenkiintoisia juonipaljastuksia sekä tietoa ohjelmien taustoista.
 • Lehden lukijana pääset lukemaan tähtien haastatteluja.
 • Kerran viikossa ilmestyvästä lehdestä löydät koko viikon tv-ohjelmat, viikon elokuvat sekä mielenkiintoiset henkilöhaastattelut.
 • Kaikki lehden tilaajat ovat mukana arvonnassa, jossa voit voittaa 5000 euroa matkarahaa tai 35.000 euroa puhtaana käteen!
 • Vie tv:n katselu aivan uudelle tasolle ja tilaa Katso lehti nyt todella edullisesti itselle tai lahjaksi ystävälle!

 


Tilaa Katso lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa katso lehti

-Tilaajana olet mukana 5000€ ja 35 000€ arvonnoissa-


Katso lehti lyhyesti

Katso lehti on Suomen vanhin ja perinteikkäin tv-lehti. Se kertoo television suurkuluttajille mitä kannattaa katsoa ja mihin kellonaikaan. Lehti tarjoaa lähes 70 kanavan ohjelmatiedot sisältäen kaikki ilmaiskanavat ja yli 50 maksukanavaa. Selkeiden ohjelmatietojen lisäksi se tarjoaa kattavia artikkeleita mm elokuvien ja tv-ohjelmien taustoista ja tekijöistä, kiinnostavia henkilöhaastatteluja, juonipaljastuksia sekä viikon tv-elokuvat.


Katso lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Suomen suosituin tv-lehti on nyt tilattavissa tutustumishintaan palvelumme kautta säännöllisesti kotiin kannettuna ilman toimituskuluja. Vilkaise halvin katso lehden tarjous klikkaamalla kohdasta katso tarjous nappia, jolloin siirryt automaattisesti lehden tutustumistarjoukseen. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden samalla myös lahjaksi ystävälle. Lehden uusin numero on myös saatavilla kaupoista irtonumerohintaan.


Tilaa Katso lehti netistä ja valitse tilaajalahja kaupan päälle

Katso lehden tutustumistarjous sisältää aina useamman tilaajalahjan, joista tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi kaupan päälle. Tilaajalahjat vaihtuvat muutaman viikon välein ja niiden arvo on yleisesti noin 30 – 100 euroa. Tilaajalahjoina on nähty muun muassa monikäyttöinen reppu, Ivana Helsinki Herbario -laukku, Aarikan mustavalkoinen laukku Tulitus-kuosilla, Parhaat kausiherkut -kirja, 1 numero tilauksen jatkoksi yms.


Miksi Katso lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tilaamalla lehden netistä, saat säännöllisesti tuoreen lehden ilmestymispäivänä kotiin kannettuna ilman postikuluja ja kaupan päälle saat valita tilaajalahjan. Lisäksi lehtitilauksen yhteydessä saat lehdet huomattavasti tavallista irtonumerohintaan edullisemmin. Tilaajana olet mukana automaattisesti kustantajan järjestämissä arvonnoissa, joissa voit voittaa muun muassa 5000 euroa matkarahaa tai huikeat 35 000 euroa puhtaana käteen!


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: perhelehdet, juorulehdet, tv-lehdet.


Katso lehti on ylivoimaisesti Suomen suurin ja suosituin tv-lehti

Mitä elokuvia tällä viikolla tulee tv:stä? Mihin kellonaikaan alkaa suosikkisarjasi? Mitä jännittävää tapahtuu seuraavassa lempisarjassasi? Haluatko päästä eturiviin vilkaisemaan sarjojen ja elokuvien taustoihin?

Nyt sinulla on mahdollisuus viedä television katselun aivan uudelle tasolle, tilaamalla suositun Katso lehden!

Katso lehti ilmestyy viikottain ja sitä julkaisee Aller Media Oy. Se on varmasti Suomen suosituin tv-lehti, joka tarjoaa kaikkien ilmaiskanavien ohjelmatiedot, 60 maksukanavan tiedot, juonipaljastukset sekä tähtien kuulumiset.

Lehdestä näet kattavan listan kanavien ohjelmista sekä koko viikon elokuvat ja sarjat. Katso lehti sisältää kanavien lisäksi paljon muutakin, kuten mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, tietoa ohjelmien taustoista sekä kiinnostavia juonipaljastuksia. Pääset tutustumaan mielenkiintoisiin näyttelijöihin ja kurkistamaan heidän yksityiselämään.

Katso lehden lukijana olet aina ajantasalla siitä, mitä televisiosta tulee ja ohjelmien näyttelijöistä. Lehdestä löydät myös uusien elokuvien arvostelut. Tämän kaiken ja vielä paljon enemmän tarjoaa ainoastaan Katso lehti!

Tilaa nyt Suomen kattavin ja tilatuin tv-lehti edullisesti ja saat tilaajalahjan kaupan päälle! Kaikki lehden tilaajat pääsevät mukaan arvontaan, jossa arvotaan 5000 euroa matkarahaa sekä 35.000 euroa puhtaana käteen!


Katso lehden tiedot tiivistettynä:

 • Kustantaja: Aller Media Oy
 • Numeroita vuodessa: 49
 • Lukijamäärä: 65 000
 • Mieslukijoita: 51 %
 • Naislukijoita: 49 %
 • Lukuminuutit: 59 min
 • Lukijoiden ikä: 35 – 100 vuotta
 • Päätoimittaja: Kirsi Lindh-Mansikka

Tilaa Katso lehti nyt tarjoushintaan lahjaksi ystävälle

Katso lehdestä ystäväsi pääsee seuraamaan kätevästi kaikkien ilmaisten tv-kanavien sekä 60 maksukanavan tiedot.

Kerran viikossa ilmestyvästä lehdestä hän voi katsoa nopeasti moneltako tv-ohjelmat ja elokuvat alkaa ja lukea uusien elokuvien arvostelut.

Kattavan tv-ohjelmiston lisäksi hän voi lukea eri näyttelijöiden haastatteluja ja kurkistamaan heidän yksityiselämään. Katso lehti on aina ajantasalla tv-maailmasta.

Katso lehti on suosittu ja haluttu lahjalehti, koska lähes kaikki tykkäävät katsoa tv:tä ja on mielenkiintoista päästä seuraamaan ohjelmien näyttelijöitä sekä lukemaan mielenkiintoisia juttuja lempisarjoista ja kurkistamaan juonipaljastuksia.

Katso lehdestä riittää iloa ystävällesi pitkäksi aikaa, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi kerralla.

Kaikki lahjatilaukset sisältävät myös upean tilaajalahjan. Tilaajalahjoja on tarjolla yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita mieluisimman lehtitilauksen yhteydessä.

Tilaajalahjoina voi olla esimerkiksi muumimuki, lakanoita, pyyhkeitä, sääasema, taskulamppu, takki, käsilaukku ja paljon muuta. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 40 euron – 100 euron välillä.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi.

Tilaajalahja toimitetaan aina postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta.

Huomaathan, että parhaimmat lehtitarjoukset ovat yleensä kestotilauksia. Mikäli haluat tilata lehden vain esimerkiksi neljäksi kuukaudeksi, voit tehdä normaalisti lehtitilauksen ja hyödyntää lehtitarjouksen, jonka jälkeen voit tehdä peruutusilmoituksen ja ilmoittaa, että haluat päättää tilauksesi jakson loppuun.


Miksi Katso lehti kannattaa tilata?

 • Saat Katso lehden nyt todella edullisesti ja kaupan päälle saat arvokkaan tilaajalahjan.
 • Katso lehdestä löydät helposti ja nopeasti kaikkien ilmaisten TV-kanavien ohjelmatiedot sekä yli 60 maksukanavan  tiedot.
 • Lehdestä pääset kurkistamaan lempisarjasi juonipaljastuksia.
 • Katso lehdestä näet aina mitä televisiosta tulee, kuten koko viikon elokuvat ja sarjat.
 • Pääset lukemaan mielenkiintoisia artikkeleita ohjelmien näyttelijöistä, kurkistamaan heidän yksityiselämään ja tutustumaan heihin paremmin.
 • Katso lehdestä löydät paljon elokuvien arvosteluja.
 • Katso lehden kestotilaajana olet automaattisesti mukana arvonnassa, jossa arvotaan 5000 euroa matkarahaa sekä huikeat 35.000 euroa puhtaana käteen. Voittaja voit olla juuri sinä!

Katso lehden tilaajaedut

Katso lehden tilaajana on mahdollisuus saada mukavia tilaajaetuja. Osa tilaajaeduista on voimassa vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehtitilausta suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin.

Katso lehden tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä. Tilaamalla lehden edullisena kestotilauksena, saat aina kaikki mahdolliset tilaajaedut käyttöösi sekä pääset automaattisesti mukaan suurten rahapalkintojen arvontaan.

Kestotilaus on yleensä myös edullisempi vaihtoehto kuin vastaava määräaikaistilaus.

Usein lehtien kestotilauksia pidetään jostain syystä huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtittilausta, vaikka kestotilaus olisikin huomattavasti edullisempi vaihtoehto.

Lehtien kestotilaukset eivät kuitenkaan ole mitenkään huonompia vaihtoehtoja, kuin lyhyet määräaikaiset lehtitilaukset.

Nykyään esimerkiksi lehtitilausten peruutus on todella helppoa ja useimmat lehtitilaukset voi perua kätevästi netissä tai soittamalla lehden asiakaspalveluun.

Jos tilaat lehden lahjaksi, silloin lehtitilaus kannattaa tehdä määräaikaisesti, koska silloin lahjansaajan ei itse tarvitse perua lehtitilausta.


Katso lehden tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä tarjous saattaa vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa.

Nyt kannattaa tilata Katso lehti, koska saat lehden todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.


Katso lehden tilaajille valinnainen tilaajalahja kaupan päälle

Saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Voimassa olevan tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet klikkaamalla kohdasta ”katso tarjous”, jolloin siirryt automaattisesti uusimpaan tarjoukseen.


Katso lehden tilaajille ristikkolehti veloituksetta

Kaikki tilaajat saavat maksuttoman ristikkolehden kaksi kertaa vuodessa.

Ristikkolehdet ilmestyvät kesän ja talven tuplanumeroiden yhteydessä.


Tilaajien kesken arvotaan 5000€ ja 35 000€ kerran vuodessa

Kaikki arvontahetkellä voimassa olevat Aller Median kestotilaukset ovat automaattisesti mukana vuosiarvonnassa, joissa arvotaan 5000 euroa ja huikea pääpalkinto 35.000 euroa.

Tämän vuuoden voittaja voit olla juuri sinä!


Lehden tilaajille digitaalinen versio veloituksetta

Voit lukea ilmaiseksi lehden digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella, missä ikinä liikutkin.

Tilaa lehti jo tänään ja nauti maksuttomasta digipalvelusta, joka mahdollistaa lehden selaamisen verkossa!


Katso lehden tilaajille kutsuja erilaisiin tapahtumiin

Tilaajana voit saada kutsuja Katson ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin tapahtumiin.

Kutsun tapahtumaan saat sähköpostitse.


Katso lehti netissä

Monilla lehdillä on käytössä myös ilmainen nettiversio, jossa on helppo käydä tutustumassa lehteen ennen lehden tilausta tai käydä muuten vain lukemassa lehdessä olleita artikkeleita netistä.

Nettiversio ei kuitenkaan yleensä korvaa itse lehteä, vaan nettiversioon lisätään vain muutama artikkeli eri aihealueilta, jolloin sisältökään ei ole kovin ajankohtaista.

Katso lehdellä ei kuitenkaan ole varsinaista nettiversiota ollenkaan. Ainut tapa seurata lehteä netissä, on tykätä lehden sivusta Facebookissa.

Seuraamalla Katso lehden Facebook sivuja, pääset näkemään juonipaljastuksia ja saat tietoa eri televisio-ohjelmista ja elokuvista.


Miten Katso lehti tilataan?

Tilaa lehti netistä klikkaamalla kohdasta ”katso tarjous”, jolloin siirryt suoraan lehden kustantajan tilaussivulle, josta löytyy kaikki uudet lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Valitse tilaussivulta mieleinen lehtitarjous ja tilaajalahja ja tee lehtitilaus suoraan kustantajan verkkosivuilta täyttämällä tilauslomake.

Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voinko tilata Katso lehden lahjaksi?

Katso lehden voit tilata yhtä edulliseen tarjoushintaan joko itselle tai lahjaksi ystävälle, sillä lehtitarjous ja tilaajalahjat ovat voimassa aina myös lahjatilauksissa.

Tilaa lehti lahjaksi valitsemalla tilauslomakkeesta lahjatilaus ja täytä lehtitilauksen maksajan ja lehden vastaanottajan tiedot erikseen.

Muista, että lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.


Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden ilmestyminen automaattisesti vai täytyykö lehtitilaus irtisanoa?

Kestotilaus tulee aina irtisanoa erikseen.

Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu kuitenkin helposti netissä.

Kestotilauksissa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu.


Miten lehtitilaus maksetaan?

Lehtitilauksen yhteydessä voit maksaa tilauksen verkkopankissa omilla verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.

Voit tehdä lehtitilauksen myös laskulla, jonka saat kotiin normaalin postin mukana.


Voinko tilata Katso lehden sähköpostitse?

Valitettavasti lehtitilausta ei ole mahdollista tehdä sähköpostitse.

Katso lehden voit tilata vain täyttämällä lehden tilauslomakkeen netissä.


Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehtitilaus irtisanoa erikseen?

Määräaikaistilausta ei tarvitse irtisanoa, sillä määräaikaistilaukset päättyvät automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehtitilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi.

Laskun maksamatta jättämisestä kertyy tilaajalle vain turhia lisäkuluja.


Miten Katso lehden tilaus irtisanotaan?

www.omaaller.fi on asiakkaan oma palvelukeskus, jossa voit hoitaa kaikki lehtitilauksiin liittyvät asiat helposti ja nopeasti, silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Palvelussa voit katsoa voimassa olevia lehtitilauksia ja tehdä osoitteenmuutoksen tai irtisanoa lehtitilauksen.


Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Aller Media Oy

Osoite: Pursimiehenkatu 29-31 A, 00150 Helsinki

Puhelinnumero: +358 9 8621 7000

Avoinna: ma-pe 08.30-16.00

Puhelun hinta: 8,8 snt/min + pvm/mpm. Hinta voimassa myös jonotuksen ajan.

Lehtitarjouksia.com
Logo