Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Seiska

seiska tarjous

Seiska lyhyesti:

 • Seiska lehti on Suomen suosituin viikkolehti.
 • Se paljastaa sensaatiot ja kutkuttavimmat julkkisten kuulumiset, tempaukset ja lemmenkuviot.
 • Se on myös ylivoimainen TV-opas: saat koko viikon leffatarjonnan, tietoa suosikkisarjoista ja mielenkiintoisimmat juonipaljastukset.
 • Joka numerossa runsaasti kilpailuja, joista voit voittaa hienoja palkintoja.
 • Seiska on koko kansan salarakas, joka viihdyttää, kiihdyttää ja herättää keskusteluja jutuillaan.
 • Lukijat voivat osallistua lehden sisältöön lähettämällä toimitukseen valokuvia, vitsejä sekä postia julkkiksille.
 • Hyödynnä Seiska tarjous ja tilaa lehti edullisesti netistä.

 


Hyödynnä Seiska tarjous ja tilaa lehti tarjoushintaan netistä

Hyödynnä Seiska tarjous ja tilaa lehti tarjoushintaan lahjaksi

Hyödynnä Seiska tarjous ja tilaa lehti joululahjaksi

Esimerkkejä Seiska lehden tarjouksista

Alla olevat tarjoukset ovat vain esimerkkejä Seiska lehden tarjouksista. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”.

10 numeroa vain 25.00 euroa
10 numeroa vain 25.00 euroa
+ RFID-suojattu lompakko (Arvo 50 euroa)

Seiska tarjous: 10 numeroa hintaan 25,00 euroa ja kaupan päälle:

RFID-suojattu nahkalompakko (Arvo 50 euroa)

Turvallinen ja tyylikäs nahkalompakko on RFID-suojattu. RFID-suojaus estää luottokorttien ja henkilökorttien kopioinnin. Lompakossa on peräti 9 korttipaikkaa, joista yksi on ikkunallinen, se sopii erinomaisesti esimerkiksi ajokortille. Lompakko sisältää myös seteli- ja kolikkotaskun.

Tekniset tiedot:

RFID-suojattu nahkalompakko

Mitat: (leveys x korkeus x paksuus) 9cm x 10cm x 1,5 cm.

seiska tarjous

10 numeroa vain 25.00 euroa
10 numeroa vain 25.00 euroa
+ Santoku-veitsisetti (Arvo 75 euroa)

Seiska tarjous: 10 numeroa hintaan 25,00 euroa ja kaupan päälle:

Santoku-veitsisetti (Arvo 75 euroa)

Tämän erittäin näyttävän veitsisarjan kaksi erikokoista Santoku-veistä nousevat taatusti keittiösi käytetyimpien välineiden joukkoon. Ruostumattomasta 420-teräksestä valmistetut terät ovat paitsi erittäin teräviä myös helppohoitoisia. TPR-kahva takaa erinomaisen otteen niin paloiteltaessa kuin leikatessa. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta veitsisarja toimii myös miellyttävänä sisustuselementtinä.

Huom: Santoku-veitsi on 3–10 cm tavallista kokkiveistä lyhyempi, mikä helpottaa paloittelua. Veitsen terä ja kahva muodostavat yhtenäisen linjan veitsen selkäpuolella.

Tekniset tiedot:

7 tuuman Santoku-veitsi – kokonaispituus 31 cm, teräksen paksuus 2 mm.

5 tuuman Santoku-veitsi – kokonaispituus 25 cm, teräksen paksuus 1,5 mm.

seiska tarjous

10 numeroa vain 25.00 euroa
10 numeroa vain 25.00 euroa
+ Aktiivisuusranneke (Arvo 40 euroa)

Seiska tarjous: 10 numeroa hintaan 25,00 euroa ja kaupan päälle:

Aktiivisuusranneke (Arvo 40 euroa)

Hieno rannekellon ja askelmittarin yhdistävä aktiivisuusranneke, josta näet yhdellä silmäyksellä niin kellonajan kuin päivittäisen aktiivisuutesi. Laite mittaa käveltyjen askelten määrää, matkaa sekä energiankulutusta. Helppokäyttöinen: ei vaadi erillistä sovellusta, sillä kaikkia toimintoja käytetään laitteen omilla painikkeilla. Mukana toimitetaan myös käyttöohjeet.

Tekniset tiedot:

Mittaa enintään 99 999 askelta päivässä

12/24 tunnin kello

Energiankulutus ja kuljettu matka

Paristo: DC1,5V (1 kpl xLR41)

Tuotteen mitat: 3,5 x 1,8 x 1,2 cm

seiska tarjous

Seiska on ylivoimaisesti Suomen suosituin ja kattavin viihdelehti

Haluatko tietää, kuka näyttelijä on raskaana? Kuka kärähti juuri ratista? Entäs, kuka törsäsi miljoonia autoihin ja koruihin? Mikäli vastasit myönteisesti, suosittelemme hyödyntämään Seiska tarjous.

Suomen suosituin ja parhain viihdelehti Seiskan mukana pääset aina sisäpiirin ytimeen ja tiedät mistä kahvipöydässä tänään puhutaan. Lehden suosiosta kertoo se, että lehdellä on viikottain lähes miljoona lukijaa.

Lehti on aina ajankohtainen, rohkea, värikäs viihde ja tv-aikakauslehti, joka tarjoaa mielenkiintoista tietoa suosikki julkkiksista ja mielenkiintoisia juttuja sekä haastatteluja.

Aina yhtä ajankohtainen viikkolehti, kertoo niin suomalaisten kuin ulkomaalaistenkin julkkisten kömmähdykset ja mielenkiintoisimmat juorut. Tilaajana pääset kurkistamaan suosikki julkkisten yksityiselämään ja lukemaan heidän uusimmat kuulumiset sekä tietystin pahimmat töppäykset.

Lehdessä on myös rikospalsta, TV-ohjelmat, hauskoja kuvia, horoskooppi, arvontoja ja terveysuutisia. Se on siis todella tuhti lukupaketti, josta riittää lukemista koko viikoksi.

Seiska on saavuttanut suosionsa sen mielenkiintoisen ja paljastavan sisällön ansiosta. Jokainen numero tarjoaa juorujen lisäksi runsaasti muutakin kiinnostavaa sisältöä. Lehdessä on esimerkiksi suosittu filmi-opas osio, josta näet koko viikon tv-ohjelmat, leffat, juonipaljastuksia sekä elokuvien ensi-illat.

Vaikka lehden sisältö koostuukin suurimmaksi osaksi julkkisten tempauksista ja sekoilusta, käsitellään lehdessä kuitenkin vakavempiakin asioita sekä autetaan esimerkiksi köyhiä perheitä antamalla heille erilaisia lahjoja.

Hyödynnä Seiskan tarjous ja tilaa lehti lahjaksi kaverille

Seiska tilataan usein joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai muuten vain yllätyksenä ystävälle.

Lehteä tykkää lukea lähes kaikenikäiset ihmiset, niin miehet kuin naisetkin. Juuri tästä syystä se on yksi parhaista vaihtoehdoista, kun etsit sopivaa lehteä lahjaksi.

Lehti on sisällöltään sellainen, että sitä jaksaa selata myös raskaan työpäivän päätteeksi. 7 päivää lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa pitkäksi aikaa lahjansaajalle.

Lehti ilmestyy kerran viikossa, joten lahjansaaja saa joka viikko lukea polttavimmat puheenaiheet ja pysyy perillä siitä, mistä juuri nyt puhutaan meillä ja maailmalla.

Hyvän lehtitarjouksen lisäksi lahjatilaukset sisältävät aina myös arvokkaita tilaajalahjoja, jonka saat ilmaiseksi kun tilaat lehden lahjaksi. Tilaajalahjan arvo voi olla jopa 100 euroa.

Tilaajalahjoina voi olla esimerkiksi reppu, laukku, muumimuki, sääasema, lelu, takki ja paljon muuta. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle. Jos tilaat lehden lahjaksi, saat tilaajalahjan itsellesi viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta, jolloin saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi.

 • Tekniset tiedot

  • Kustantaja/julkaisija: Aller Media Oy
  • Aloitusvuosi: 1992
  • Maa: Suomi
  • Kieli: Suomi
  • Julkaisua / vuosi: 49
  • Irtonumero: alkaen 2,50€
  • Päätoimittaja: Joni Soila
 • Kuka lehteä lukee?

  • Suunnattu: Julkkiksista ja viihteestä kiinnostuneille
  • Lukijamäärä: 280 000
  • Kokonaiskattavuus: 749 081
  • Lukuminuutit: 29 min
  • Miehiä: 44 %
  • Naisia: 56 %
  • Lukijoiden ikä: 15 – 65 vuotta

Seiska tarjouksen tilaajaedut

1Vuosiarvonnat – Seiskan tilaajille järjestetään ympäri vuoden erilaisia arvontoja, joista on mahdollisuus voittaa 2 x 5000€, 7000€ ja 30 000€ puhtaana käteen. Arvontoihin osallistuvat kaikki 3 arkipäivää ennen arvontaa tilanneet henkilöt. Arvontojen ajankohdat näet ”Katso tarjous” napista.
2Tilaajalahja – Seiska tarjous sisältää lähes aina useamman tilaajalahjan, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi kaupan päälle. Lahjatilauksiin kuuluvat samat tilaajalahjat, mutta lahja toimitetaan kuitenkin aina lehtitilauksen maksajalle. Tilaajalahjan arvo voi olla jopa 50-100 euroa.
3Digitaalinen versio – Seiskan tilaajana saat käyttöoikeuden lehden digitaaliseen versioon. Voit lukea veloituksetta lehden näköisversiota IPadilla tai verkkoselaimella, missä ikinä liikutkin. Näin lehti kulkee aina takuulla mukanasi, vaikka lähtisit reissuun.
4Vuosikalenteri – Seiskan tilaajana saat kerran vuodessa vuosikalenterin ilmaiseksi. Seiskamaisesta vuosikalenterista riittää iloa ja hyötyä koko vuodeksi. Vuosikalenteri toimitetaan vain lehden kestotilaajille.
5Ristikkolehti – Seiskan tilaajille toimitetaan lehden mukana maksuton ristikkolehti kaksi kertaa vuodessa. Ristikkolehdet toimitetaan talven ja kesän tuplanumeroiden yhteydessä.
6Kutsu elokuvien ennakkonäytöksiin – Tilaajat voivat saada esimerkiksi kutsuja elokuvien ennakkonäytöksiin. Kutsu lähetetään sähköpostitse.

Usein kysyttyä Seiska lehden tarjouksesta

Kuinka kauan Seiskan tarjous on voimassa?

Seiskan tarjous on voimassa yleisesti useamman kuukauden ajan. Aina kun nykyinen tarjous päättyy, tulee tilalle uusi lehtitarjous uusilla tilaajalahjoilla.

Miksi Seiska tarjous kannattaa hyödyntää?

Saat lehtitilauksen huomattavasti edullisemmin kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen kaupasta kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan. Lisäksi saat aina tuoreen lehden kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja ja arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä arvonnoissa, joista voit voittaa jopa 35.000 euroa.

Onko Seiskan tarjous voimassa lahjatilauksissa?

Kyllä on, voit tilata lehden itselle tai lahjaksi. Seiskan tarjous on lähes aina voimassa myös lahjatilauksissa. Lahjatilauksen voit tehdä sivuillamme klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”, jolloin siirryt suoraan lehden kustantajan kotisivuille, jossa voit valita tilauslomakkeesta lehden lahjatilauksen ja täyttää lehden vastaanottajan sekä lehtitilauksen maksajan tiedot. Muista tilausta tehdessä, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.

Miten Seiska lehti tilataan?

Saat tilattua Seiska lehden tarjoushintaan sivustomme kautta. Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti lehden kustantajan tilaussivuille, jossa on kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Kustantajan kotisivuilla voit valita mieleisen lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä tehdä lehtitilauksen määräaikaisesti tai edullisena kestotilauksena. Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.

Voinko tilata Seiskan puhelimitse?

Seiska lehteä ei ole mahdollista tilata puhelimitse palvelumme kautta. Sivustollamme esillä oleva Seiskan tarjous on voimassa vain nettitilauksissa.

Voinko tilata Seiskan sähköpostitse?

Seiskan tarjous ei valitettavasti ole voimassa sähköpostitilauksissa. Voit kuitenkin tehdä lehtitilauksen helposti sivustomme kautta.

Miten Seiska lehti irtisanotaan?

Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu verkkopalvelussa tai ottamalla yhteyttä lehden kustantajaan.

Tilasin Seiskan määräaikaisesti, pitääkö lehtitilaus irtisanoa?

Määräaikaistilausta ei tarvitse perua erikseen. Kaikki määräaikaistilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.

Päättyykö lehtitilaus, jos jätän laskun maksamatta?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilausta. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.

Seiskan irtisanominen

Seiska tarjous voi olla tilausmuodoltaan määräaikainen tai kestotilaus.

Kestotilaus on tilausmuoto, jossa lehti ilmestyy tilaajalle, kunnes tilaus on erikseen irtisanottu.

Voit tehdä lehtitilauksen peruuttamisen tai irtisanomisen verkossa tai puhelimitse.

Katso ohjeet lehtitilauksen irtisanomiseen täältä: Kestotilauksen peruminen

Seiska lehden asiakaspalvelu

Aller Media Oy

Arkisin klo 08.30-16.00

Pursimiehenkatu 29-31 A, 00150 Helsinki

+358 9 8621 7000

Puhelun hinta: 8,8 snt/min + pvm/mpm. Hinta voimassa myös jonotuksen ajan.

Lehtitarjouksia.com
Logo