Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ammattilehdet

Ammattilehdet kategoriasta löydät suuresta lehtivalikoimastamme poimitut ammattilehdet, joissa on juuri nyt erittäin edullisia lehtitarjouksia. Nämä lehdet ovat usein muihin aikakauslehtiin verrattuna hieman kalliimpia, joten siksi lehteä tilatessa kannattaa hyödyntää aina parhaat lehtitarjoukset. Olemme varmoja, että löydät sivuiltamme varmasti edullisen lehtitarjouksen, sillä palvelumme lehtitarjoukset ovat Suomen edullisimpia. Tutustu rauhassa eri alojen ammattilehtiin ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi netistä ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle.

TM Rakennusmaailma
Markkinointi & Mainonta
Meidän Talo
Metallitekniikka
Mediuutiset
Mikrobitti
Parnasso
Arvopaperi
Ajolinja
Talomestari
Talouselämä
Harvard Business Review
Auto Tekniikka ja Kuljetus

Tässä voit kertoa mielipiteesi ja arvostella tilaamasi ammattilehden

 

Ammattilehtien arvostelut

 

5,0 rating
lokakuu 17, 2018

Ainoat lehdet näistä, joita olen tilannut ovat Auto Tekniikka ja Kuljetus ja Ajolinja. Molemmat ovat aika edullisia lehtiä ja mielenkiintoisia. Mikäli nämä pitäisi laittaa paremmuusjärjestykseen, niin Ajolinja veisi luultavasti voiton.

Markku

Ammattilehdet käsittelevät kattavasti eri ammattiryhmille kuuluvia aihepiirejä

Ammattilehdet kategorian lehdet käsittelevät yleisesti jonkun tietyn ammattiryhmän aihepiirejä.

Nämä aikakauslehdet pitävät kansien välissä asioita, jotka voivat olla aiheeseen perehtymättömälle hyvin vaikeaselkoisia.

Siksi ammattilehdet ovatkin suunnattu aina etupäässä sen alan harrastajille ja ammattilaisille, josta lehti kertoo.

Esimerkiksi Talomestari ja Tm Rakennusmaailma lehdet kertovat remontoimisesta ja rakentamisesta, kun taas Fakta lehti kertoo kattavasti esimiestyöstä, johtamisesta ja organisaatioiden kehittämisestä.

Tänä päivänä ammattilehdet ovat suositumpia aikakauslehtiä kuin koskaan ja sen huomaa muun muassa siitä, että lähes jokaiseen alaan liittyen löytyy oma lehtensä, joka kertoo tarkemmin ammatista ja siihen liittyvistä haasteista.

Mistä ammattilehdet sitten kannattaa hankkia?

Lähes kaikki ammattilehdet ovat myynnissä lehtipisteissä ja lehtikaupoissa kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.

Toinen vaihtoehto on tilata ammattilehti netistä, jolloin lehden voi tilata muutamassa minuutissa vuoden tai puolen vuoden tilausjaksolla kesto- tai määräaikaistilauksena suoraan kotiovelle kannettuna.

Mikäli tilauksen tekee verkossa, saa usein lehdet huomattavasti irtonumerohintaan edullisemmin.

Lisäksi aikakauslehdet sisältävät erilaisia arvokkaitakin tilaajalahjoja, joista tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi.

Ammattilehdet kannattaa tilata tarjoushintaan internetistä, mikäli haluat useamman lehden.

Jos taas haluat mielummin vain yhden numeron ja tiedät jo etukäteen ettet halua seuraavaa numeroa, silloin lehti kannattaa ehdottomasti ostaa irtonumerona esimerkiksi R-kioskista.

Toki lehtipisteestä voi ostaa vaikka joka viikko tuoreen julkaisun, mutta pitemmän päälle lehden ostaminen käy huomattavasti kalliimmaksi kuin tekemällä lehtitilauksen verkossa.