Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Harvard Business Review

harvard business reviewHarvard Business Review

 • Harvard Business Review on päättäjien, johtajien ja liikemiehien oma ammattilehti, jotka haluavat ylläpitää talous- ja johtamisosaamistaan.
 • Joka numerossa käsitellään organisaatiomuutoksia, johtajuutta, liiketoimintaa, strategiaa, markkinointia, taloutta & johtamista.
 • HBR:n syvälliset artikkelit valoittaa kyseisen alan käsitteitä, teorioita, ajankohtaisia debatteja sekä auttavat ratkaisemaan ongelmia.
 • Aikakauslehti tunnetaan alansa edelläkävijänä, sillä se on onnistunut ottamaan esille useita konsepteja ja termejä, jotka ovat tulleet myöhemmin tunnetuiksi.
 • HBR ilmestyy kuudesti vuodessa ja sitä julkaisee Harvard Business Publishing.

 

Tilaa Harvard Business Review nyt tarjoushintaan määräaikaistilauksena

harvard business review

Harvard Business Review eli HBR on yhdysvaltalainen aikakaus- ja talouslehti, joka pitää sisällään runsaasti monipuolista ja opettavaista luettavaa, kuten kattavia artikkeleita seuraavista aiheista: organisaatiomuutokset, johtaminen, liiketoiminta, markkinointi, talous ja neuvottelut. Lehti on suunnattu etupäässä talouden ammattilaisille, jotka löytävätkin jokaisesta julkaisusta takuulla paljon mielenkiintoista luettavaa.

Harvard Business Review aikakauslehti on ostettavissa lehtipisteistä kautta maan ja vaihtoehtoisesti tilattavissa hieman edullisempaan hintaan internetistä suoraan kotiin toimitettuna ilman postikuluja. Katso halvin Harvard Business Review tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden yhtä edulliseen tarjoushintaan myös lahjaksi kaverille.

Harvard Business Review on tilattavissa verkosta 6, 12 ja 18 numeron mittaisella tilausjaksolla määräaikaisesti, joka tarkoittaa sitä, ettei lehtitilausta tarvitse perua erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti. Lehtitarjoukset päivitetään noin parin kuukauden välein, joten lehti voi olla toisinaan tilattavissa myös edullisena kestotilauksena, joka tulee aina irtisanoa erikseen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle.

Miksi Harvard Business Review lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Suosittelemme tilaamaan lehden netistä, koska silloin saat lehden huomattavasti edullisempaan hintaan kuin ostamalla jokaisen numeron erikseen lehtipisteestä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan. Lisäksi saat tilaamasi lehden aina ensimmäisten joukossa säännöllisesti postilaatikkoosi toimitettuna ja vielä ilmaisella toimituksella!

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: englanninkieliset lehdet, ulkomaiset lehdet.

Harvard Business Review on liiketoiminnan päättäjille suunnattu erikoislehti

Harvard Business Review on eglanninkielinen kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1922. Julkaisun kustantajana toimii Harvard Business Publishing, joka on Harvardin yliopiston omistama tytäryhtiö. HBR:ssä julkaistaan mm: erilaisia tutkimuksia liittyen yritysten strategioihin, johtoon, teknologiaan talouteen, kansainvälisiin trendeihin ja muihin yritystoimintaan vaikuttaviin tekijöihin.

Harvard Business Review lehden jokainen numero sisältää kattavan katsauksen tämän päivän johtamiseen, liiketoimintaan ja talouteen liittyen. Jokaisessa julkaisusta löytyy runsaasti kansainvälisesti tunnettujen asiantuntijoiden laatimia laadukkaita artikkeleita muun muassa organisaation kehityksestä, markkinoinnista, rahoituksesta, suunnittelusta, strategisesta suunnittelusta, neuvotteluista sekä tietenkin yrityksen johtamisesta.

Harvard Business Review lehden yksi tärkeimmistä tehtävistä on parantaa hallinnonalaa muuttuvassa maailmassa ja tarjota alan ammattilaisille perinteisen lehden, kotisivun, kirjojen ja muiden julkaisumenetelmien myötä uusia ideoita, oivalluksia ja käytäntöjä, joiden avulla he voivat kehittää itseään entistäkin paremmiksi työssään sekä työstää organisaatioitaan entistäkin tehokkaammin.

Harvard Business Review lehteä julkaistaan englannin lisäksi kaikkiaan 11 eri kielellä mm: saksaksi, kiinaksi, unkariksi, hepreaksi, italiaksi, japaniksi, portugaliksi, puolaksi, venäjäksi, taiwaniksia ja espanjaksi. HBR muistetaan usein siitä, että se on toiminut julkaisukanavana useille hallintoajattelijoille ja tutkijoille, joita ovat olleet: Clayton M. Christensen, Peter F. Drucker, Michael E. Porter, Rosabeth Moss Kanter, John Hagel III, Thomas H. Davenport, Gary Hamel, C.K. Prahalad, Vijay Govindarajan, Robert S. Kaplan ja Rita Gunther McGrath.

HBR on ehdottomasti alansa johtava julkaisu, jota valmistavat ja lukevat asiantuntijat. Se on varmasti yksi parhaista aikakauslehdistä jokaiselle päättäjälle, johtajalle sekä jokaiselle taloudesta ja liiketoiminnasta aidosti kiinnostuneelle. Sitä kutsutaan myös alansa edelläkävijäksi, sillä se on onnistunut ottamaan useita termejä ja komsepteja esille ensimmäisenä, jotka ovat hetken kuluttua nousseet yleisesti tunnetuiksi.

Harvard Business Review lyhyesti:

 • Kustantaja: Harvard Business Publishing
 • Aloitusvuosi: 1922
 • Maa: Yhdysvallat
 • Kieli: Englanti
 • Ilmestymistiheys: 6 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 610 000
 • Mieslukijoita: 74 %
 • Naislukijoita: 26 %
 • Lukijoiden ikä: 21 – 70
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 22,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Adi Ignatius
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: Be the first one!
Lehtitarjouksia.com
Logo