Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Aikakauslehdet tarjoushintaan netistä

Aikakauslehdet itselle tai lahjaksi jopa 50% edullisemmin

Tiesitkö, että voit tilata nyt suomalaiset ja ulkomaiset aikakauslehdet ja sanomalehdet jopa yli 50% edullisemmin  netistä? Hyödyntämällä parhaat lehtitarjoukset, voit saada tilauksen todella huokeaan hintaan!

Haluaisitko tehdä lehtitilauksen vaivattomasti kotoa käsin omalla pöytätietokoneella, älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla muutamassa minuutissa ja saada kaupan päälle arvokkaita tilaajalahjoja?

Jos vastasit edellä esitettyihin kysymyksiin myönteisesti, siinä tapauksessa suosittelemme jatkamaan lukemista!

Aikakauslehdet tarjoushintaan osoitteesta Lehtitarjouksia.com

Lehtitarjouksia.com on tammikuussa 2017 avattu palvelu, joka kokoaa samalle sivustolle suosituimmat aikakauslehdet ja sanomalehdet, joissa on tarjolla aina netin parhaat lehtitarjoukset.

Palvelussa on tällä hetkellä yli 200 aikakauslehden valikoima ja uusia lehtitarjouksia lisätään palveluun päivittäin.

Uudet aikakauslehdet päivitetään palveluun välittömästi, kun olemme saaneet lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset kustantajalta.

Suuresta lehtivalikoimasta löydät suosituimmat miestenlehdet, naistenlehdet ja lastenlehdet aina yhtä edulliseen kampanjahintaan. Tutustu lehtivalikoimaan ja tilaa aikakauslehti tarjoushintaan netistä itselle tai lahjaksi kaverille.

lehtitarjoukset

Miksi aikakauslehdet sitten kannattaa tilata internetistä?

Netistä löydät kaikki aikakauslehdet tarjoushintaan, jolloin saat lehden takuulla halvemmalla kuin ostamalla jokaisen lehden irtonumerona lehtipisteestä ja huomattavasti helpommin kuin tilaamalla lehden lehtimyyjältä.

Netistä löydät kaikki suosituimmat aikakauslehdet samalta sivustolta, jossa voit kaikessa rauhassa tutustua lehtiin ennen kuin teet lehtitilauksen, jolloin tiedät varmasti mitä olet tilaamassa ja kuinka pitkällä tilausjaksolla.

Tilaamalla aikakauslehdet verkosta, voit itse valita tilausta tehdessä haluatko tehdä lehtitilauksen kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi ystävälle vai esimerkiksi suoraan työpaikalle toimitettuna.

Saat tilaamasi aikakauslehden aina ensimmäisten joukossa postilaatikkoon tai kotiovelle toimitettuna lehden ilmestymispäivänä ja vielä ilmaisella toimituksella. Tilaajalahja toimitetaan koosta riippuen postikuluitta joko suoraan kotiin tai lähimpään postiin, josta voit itse noutaa paketin.

Useimmat aikakauslehdet sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan. Tilaajalahja on tuote, jonka saat ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Parhaat lehtitarjoukset voivat sisältää jopa viisi erilaista tilaajalahjaa, joista voit valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä. Lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan lehtitilauksen maksajalle.

Tilaa aikakauslehti määräaikaisesti tai kestotilauksena

Lähes kaikki aikakauslehdet ovat tilattavissa määräaikais- ja kestotilauksena.

Määräaikainen lehtitilaus on vaivattomin tapa tilata lehti, koska lehtitilausta ei tarvitse peruuttaa erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon.

Kestotilaus on usein hieman edullisempi vaihtoehto, mutta se tulee irtisanoa aina erikseen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle verkkopalvelussa, kirjeellä, sähköpostilla tai puhelimitse.

Aikakauslehdet ovat Suomessa erittäin suosittua ajanvietettä

Suomessa tilataan huomattavasti enemmän lehtiä netistä kotiin kuin monissa muissa maissa, kuten esimerkiksi ruotsissa, jossa lehdet ostetaan usein kaupasta tai lehtipisteestä irtonumerona.

Suomalaiset haluavat siis lempilehtensä uusimman numeron ensimmäisten joukossa heti kun se vain on saatavilla.

Aikakauslehti on monille tapa pysähtyä hetkeksi rentoutumaan kiireisen päivän keskellä tai ennen nukkumaan menoa.

Aikakauslehtiä luetaan kaikkialla, kuten autossa, kotona, kampaajalla, sairaalassa, hierojalla ja työpaikalla. Mielenkiintoista lehteä selatessa aika kuluu kuin siivilla erilaisissa odotustiloissa.

Aikakauslehdet keskittyvät meille tärkeisiin arkisiin asioihin

Useimmat lehdet keskittyvät arkisiin asioihin, kuten iloon, suruun ja elämän erilaisiin haasteisiin.

Eri aiheisia lehtiä löytyy valtavasti, joten jokaiselle löytyy varmasti mielenkiintoinen julkaisu.

Varmasti suosituimpia lehtiä ovat erilaiset perhelehdet, viihdelehdet, sisustuslehdet, ruokalehdet, sarjakuvalehdet ja ammattilehdet.

Kuinka usein aikakauslehdet yleisesti ilmestyvät?

Lehdet ilmestyvät viikottain, kahden viikon välein, kerran kolmessa viikossa, kuukausittain tai harvemmin mutta vähintään kerran vuodessa.

Jotkut lehdet voivat ilmestyä 52 kertaa vuodessa ja toisista julkaisuista ilmestyy uusi numero vain esimerkiksi kuusi kertaa vuodessa.

Suomessa tilatuimpia lehtiä ovat varmasti viikkolehdet, jotka ilmestyvät kerran viikossa. Kuten esimerkiksi Aku Ankka, Me Naiset, Seiska, Anna, Apu yms..

Mitkä julkaisut luetaan aikakauslehdiksi?

Aikakauslehti on julkaisu, joka ilmestyy säännöllisesti kuitenkin vähintään kerran vuodessa. Se sisältää useita artikkeleita tai toimituksellista aineistoa.

Se ei kuitenkaan sisällä pääasiassa liikealan tiedonantoja, ilmoituksia, hinnastoja tai mainontaa.

Aikakauslehti voi olla verkkojulkaisu tai painotuote, joka on vapaasti kaikkien tilattavissa tai laajalti saatavissa.

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)