Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Aku Ankka Juniori lehden parissa oppiminen on hauskaa

aku ankka juniori

Aku ankka Juniori – Mukavaa ja opettavaista puuhaa lapsille

Aku Ankka Juniori sarjakuvalehti on usein lapsen ensimmäinen kosketus sarjakuvien maailmaan.

Lehti on tarkoitettu 3-10 vuotiaille tytöille ja pojille. Lehtitilaus sisältää kerran kuukaudessa ilmestyvän sarjakuvalehden ja joka viikko päivittyvän digipalvelun, jotka yhdessä muodostavat tuotepaketin, joka on lasten oma juttu. Lisäksi lehtitilaus sisältää tilaajalahjan, jonka saa ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä.

Lehti sisältää paljon lyhyitä tarinoita, jotka sopivat lapsille. Lehden tarinat on valmiiksi tavutettu, jotta lukeminen olisi helpompaa. Kaikki lehden tarinat löytyvät digipalvelusta ääneenluettuna, joten lapsen ei tarvitse osata välttämättä itse lukea.

Aku Ankka Juniori sarjakuvissa vierailee Akun ja kumppaneiden lisäksi paljon lasten suosikki hahmoja, kuten nalle-puh, autoja sekä paljon muita Disneyn elokuvasankareita.

Tutustu Aku Ankka Junioriin tarkemmin ja katso uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Aku Ankku Juniori digipalvelu

Kaikki lehden tarinat löytyvät digipalvelusta ääneenluettuna, joten lapsi, joka ei osaa vielä lukea, voi seurata tarinaa lehdestä ja kuunnella ääneenluettua tarinaa. Lehdestä ja digipalvelun puuhatehtävistä on paljon hyötyä lapsille.

Lapsi voi oppia lukemista ja numeroita mukavien tehtävien ja sarjakuvalehden avulla. Aku Ankka Juriorin puuhatehtävät sopivat yli 3-vuotiaille ja ne on suunniteltu yhdessä varhaiskasvatusammattilaisten kanssa.

Puuhatehtävissä on myös valittavissa vaikeustaso, joten tehtävissä riittää haastetta myös vähän vanhemmille lapsille. Vaikeustasoja on helppo, keskitaso ja vaikea.

Matikkamestarissa opetellaan laskutoimituksia ja numeroita hauskan leikin muodossa.

Kiva kaveri osiossa rakennetaan muun muassa palapelejä ja sanasankari osiossa opetellaan kirjaimia ja sanoja.

Aku Ankka Juniori on yksi sivustomme tilatuimmista lehtistä

Aku Ankka Juniori on suosittu sarjakuvalehti, jota tilataan todella usein netistä. Aku Ankka Juniori onkin mukava lahja pienille lapsille, sillä jo yhdestä lehdestä löytyy paljon hauskoja puuhatehtäviä ja kivoja tarinoita. Mikä onkaan pienelle lapselle mukavenpi lahja kuin oma lehti, joka kolahtaa postilaatikkoon säännöllisesti.

Aku Ankka Juniorin kanssa oppiminen on hauskaa ja hyödyllistä, jonka ansiosta lehteä tilataankin paljon pienille lapsille. Lehden parissa lapsi oppii muun muassa numeroita, kirjaimia, lukemista, kynänkäyttöä ja paljon muuta.

Lehti tilataan usein syntymäpäivälahjaksi tai joululahjaksi perheen pienimmälle. Kun teet lehtitilauksen netissä, saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle.