Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Lehtien tilaajalahjat

Tilaa lehti osoitteesta Lehtitarjouksia.com ja saat tilaajalahjan kaupan päälle

Lehtitarjouksia.com sivustolta löydät yli 200 lehden valikoiman, joista noin puolet sisältävät tilaajalahjan. Lehtivalikoima kasvaa joka päivä ja sitä mukaan myös tilaajalahjoja on useimmista lehdistä saatavilla.

Jos tilaamastasi lehdestä ei ole saatavilla tilaajalahjaa, niin se on silloin huomioitu lehden hinnassa. Osa lehtitarjouksista voi sisältää jopa viisi lahjaa, joista saat valita yhden ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä.

Lehtien tilaajalahjat ovat yleensä kuuluisien ja tunnettujen suunnittelijoiden käsialaa ja tuotteita, kuten Marimekon laukkuja, IvanaHelsingin tuotteita, Eero Aarnion Poni Cafe -tarjotinsettejä, Nora Norwayn helmikaulakoruja, Tapio Wirkkalan koruja, aterimia, sisustussomisteita yms..

Suuresta lehtivalikoimasta löytyy varmasti sopiva lehti ja tilaajalahja jokaiseen makuun. Vaikka tekisit lehtitilauksen usein, niin tilaajalahjoihin et tule takuulla kyllästymään, sillä lahjat vaihtuvat noin kuukauden välein. Välillä tilaajalahjat voivat vaihtua vielä useammin, sillä suosituimmat lahjat loppuvat aina nopeasti!

Lehtien hinnat sisältävät niin lehdet kuin tilaajalahjan ja molemmat toimitetaan tilaajalle postimaksutta. Lehdet ja lahjat toimitetaan normaalin postin mukana tilaajan postilaatikkoon. Jos tilaajalahja ei mahdu postilaatikkoon tai postiluukusta, toimitetaan se silloin lähimpään postikonttoriin, josta voit itse noutaa paketin.

Lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Voit siis halutessasi antaa lahjan myöhemmin lahjaksi tai pitää sen itselläsi. Muista kuitenkin se, että tilaajalahja toimitetaan vasta noin 2-4 viikon kuluttua lehden tilaamisesta. Jos lahjoja on kaksi, niin silloin ne toimitetaan kahtena lähetyksenä.

tilaajalahjat

Tilaa lehti jo tänään itselle tai lahjaksi ja valitse tilaajalahja kaupan päälle

Klikkaa ”katso kaikki tilaajalahjat” napista, jolloin siirryt automaattisesti sivustolle, jonne olemme koonneet kaikki parhaat lehtitarjoukset, jotka sisältävät lahjan.

Vuosi vuodelta lehtien lahjat ovat olleet yhä laadukkaampia ja arvokkaampia. Enää lahjoina ei ole niin sanotusti turhaa krääsää, vaan tilaajalahjat ovat järjestään tuotteita, joita ostetaan myös kaupasta päivittäin.

Tänä päivänä lehtitilaus tehdään usein pelkästään poikkeuksellisen arvokkaan lahjan takia, eikä ihme, sillä lehtitilaus maksaa halvimmillaan alle 5 euroa ja tilaajalahjan arvo voi olla jopa 100 euroa. Tässä on siis syy, miksi monet ihmiset tilaavat nykyään aikakauslehden ainoastaan hyvän lahjan takia.

Poikkeuksellisen kalliit tilaajalahjat houkuttelevat ihmisiä tekemään lehtitilauksen ja niitä myös seurataan aktiivisesti kuin ilmaisia ämpäreitä, siksi lahjat loppuvat usein jopa alle viikossa ja tilalle päivitetään seuraava tilaajalahja.

Toki ymmärtäähän sen, jos lahjana sattuu olemaan itselle tarpeellinen tuote, jonka muutenkin tulisi hankittua myöhemmin kaupasta, että tilaa lehden muutamalla eurolla ja saa samalla tarpeellisen tilaajalahjan ilmaiseksi.

Millaisia tuotteita tilaajalahjat yleisesti ovat?

Lehtien tilaajalahjoina on nähty mm: design-tuotteita, Finlaysonin Mukula-pöytäliina, Bluebiit Blueactive 3 -aktiivisuusranneke, My Minerals -mineraalimeikkisetti, Brands Scandinavia Hamam-maxipyyhe, langattomat kuulokkeet, Fiskars Black & White -sakset, RFID-suojattu korttikotelo, Rakas villasukka -kirja ja 2 x bambupuikot, Ratian Klassikkoraita -kassi, Prym Ergonomics -neulepuikot, Lumene meikkisetti, Stone varavirtalähde, leluja, lakanoita, lahjakortteja, muumimukeja, moccamaster kahvinkeitin, veitsisetti, kaulakoru yms.

Miten saan tilaajalahjan?

Saat valita tilaajalahjan, kun teet lehtitilauksen sellaisesta lehdestä, jonka tarjoukseen kuuluu lahja.

Tilaajalahjat kuuluvat yleensä vain lehtiin, jotka tilataan verkosta.

Sivullamme voit tutustua rauhassa lehtitarjouksiin ja mahdollisiin lahjoihin kaikessa rauhassa, ennen kuin päätät tilaatko lehden vai et.

Milloin ja miten tilaajalahjat sitten toimitetaan?

Tilaajalahjat toimitetaan lehden tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen noin 2-4 viikon kuluttua lehtitilauksen maksamisesta aina ilmaisella toimituksella.

Jos lahja mahtuu postilaatikkoon tai oven postiluukusta, silloin se toimitetaan kotiin kannettuna, mutta jos ei mahdu kummastakaan, silloin tilaajalahja viedään takaisin lähimpään postiin, josta lehden tilaaja voi itse noutaa paketin.

Mikäli tilaajalahja sisältää useampia tuotteita, kuten esimerkiksi muumi pyyhkeen ja eri merkkiset patalaput, silloin tuotteet toimitetaan yleisesti postitse kahtena erillisenä toimituksena. Voit saada ensimmäisten paketin kahden viikon kuluttua ja toisen tuotteen kuukauden kuluttua.

Kuuluuko lehden ja tilaajalahjan toimituskulut tarjoushintaan?

Lehtien tarjoushinnat sisältävät lehtien ja tilaajalahjan toimituskulut, joten yllättäviä kuluja ei kerry mistään.

Kaikki lehtitilaukset toimitetaan postikuluitta.

Tilaajalahja kuuluu aina lehtitilaukseen, joten sen saat maksutta kaupan päälle.

Voinko saada tilaajalahjan nopeammin?

Yleisesti lahjan toimitusaika on noin 2 – 4 viikkoa, mutta voit saada sen hieman nopeammin, jos maksat lehtitilauksen heti lehtitilauksen yhteydessä verkkopankissa.

Mikäli valitset maksutavaksi laskun, saat tilaajalahjan huomattavasti myöhemmin.

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.8 (3 votes)