Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Lehtitilaukset edullisesti netistä

Miksi lehtitilaukset kannattaa tehdä netissä?

Kaikki lehtitilaukset on syytä tehdä aina netissä, koska silloin voit rauhassa tutustua eri aikakauslehtiin ja valita kaikessa rauhassa minkä lehden haluat tilata.

Verkossa voit tehdä lehtitilaukset silloin kuin se sinulle parhaiten sopii omalla tietokoneella, kannettavalla, tabletilla tai vaikka työmatkalla tai kaupungilla älypuhelimella. Se on helppoa ja nopeaa!

Toinen vaihtoehto on tilata lehti lehtimyyjältä mutta monet meistä on kyllästyneet täysin lehtimyyjiin, jotka soittavat usein väärään aikaan ja yrittävät kaikin keinoin saada myytyä jotain tiettyä aikakauslehteä.

Usein lehtimyyjät tunnetaan myös ahdistaviksi, koska he tarjoavat erilaisia lehtitarjouksia puhelimitse ja lehti tulisi tilata heti, eikä lehteen välttämättä juuri silloin ehdi tutustumaan kunnolla.

Vaikka nykyään lehtitilaukset kannattaa tehdä netissä ja lehtien tilaaminen on yleensä turvallista ja vaivatonta, niin ennen lehtitilauksen tekemistä kannattaa aina tutustua tarkasti kaikkiin tilausehtoihin.

Miksi siis tilata lehti pienestä valikoimasta juuri silloin kuin lehtimyyjä sattuu soittamaan kun vaihtoehtoisesti voit itse tutustu ajan kanssa suureen lehtivalikoimaan sekä valita parhaan lehtitarjouksen.

lehtitarjoukset

Miksi tehdä lehtitilaus Lehtitarjouksia.com palvelussa?

Lehtitarjouksia.com palvelusta voit tehdä kaikki lehtitilaukset niin itselle kuin lahjaksi aina edulliseen tarjoushintaan. Sivustomme kautta löydät yli 200 aikakaus- ja sanomalehden parhaat lehtitarjoukset.

Valitse vain valtavasta lehtivalikoimastamme mieleinen aikakauslehti ja siirry tekemään lehtitilaus suoraan kustantajan verkkopalvelusta, jolloin saat usein myös valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!

Sivultamme löydät lähes joka kuukausi eri aikakauslehtien huipputarjouksia, joissa saat lehtitilauksen yhteydessä jopa kaksi tilaajalahjaa.

Huipputarjoukset kannattaa aina tietenkin hyödyntää, koska lehtitilaukset maksavat huomattavasti vähemmän, mitä kahden tilaajalahjan arvo on. Arvokkaimpien tilaajalahjojen hinta kaupoissa voi olla nimittäin jopa yli 100 euroa!

Kaikki lehdet sivulta löydät koko sivustomme lehtivalikoiman, jossa on kaikkien suosituimpien aikakauslehtien ja sanomalehtien ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kun olet löytänyt lehden jonka haluat tilata, siirry tekemään lehtitilaus klikkaamalla kohdasta ”tilaa lehti”, jonka jälkeen siirryt automaattisesti lehden kustantajan kotisivuille. Seuraavaksi voit tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi sekä valita mieleisen tilaajalahjan.

Lehtitilaukset on mahdollista maksaa kaikilla yleisimmillä maksutavoilla ja useampi lehti myös laskulla. Useimpien lehtien tilaajalahjan saat huomattavasti nopeammin, jos maksat lehtitilauksen kortilla.

Kun olet tehnyt lehtitilauksen onnistuneesti, saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, jossa kerrotaan mitä olet tilannut ja mitä tilaukseen kuuluu sekä tilauksen yhteishinta.

Lehtitilaukset tarjoushintaan netistä on tätä päivää

Aikakauslehtien tarjonta kasvaa jatkuvasti ja lehtitilaukset netistä on yhä helpompaa ja turvallisempaa tehdä. Internettiin ilmestyy jatkuvasti lisää sivustoja, joista voit tehdä kaikki lehtitilaukset edullisesti.

Netissä lehtien valikoima on todella suuri ja aikakauslehtien joukossa on niin ulkomaalaisia kuin suomalaisiakin aikakauslehtiä. Ei siis mikään ihme, että suurin osa ihmisistä tekee kaikki lehtitilaukset mieluiten netissä.

Nykyään ihmiset käyttävät tietokoneita todella paljon ja verkossa eri aikakauslehtiä on myös helppo selailla ja tutkia eri sivustojen lehtitarjouksia. Aikakauslehteä tilatessa kannattaa kuitenkin aina vertailla eri sivustojen hintoja ja tarjouksia ihan samoin kuin muidenkin hankintojen kohdalla. Muutaman minuutin mittainen hintavertailu saattaa tuoda vuodessa todella suuret säästöt!

On myös tärkeää tehdä lehtitilaukset aina tutuilta ja luotettavilta verkkosivuilta. Erilaisilta keskustelupalstoilta saattaa löytyä paljon tietoa siitä, mistä sivustolta muut ovat tehneet onnistuneet lehtitilaukset.

Lehtitilaukset ovat todella suosittuja lahjoja

Aikakauslehtien ja sanomalehtien edullisten tarjousten myötä lehtitilaukset ovat vuosi vuodelta yhä suositumpia lahjoja.

Lehtiä tilataan yhä enemmän lahjaksi jouluna, syntymäpäivänä, ystävänpäivänä, isänpäivänä ja äitienpäivänä.

Lehtien tilaaminen netistä on helppoa, turvallista ja nopeaa.

Kun olet löytänyt lehden, jonka haluat tilata lahjaksi, siirry tilauslomakkeeseen klikkaamalla kohdasta ”tilaa lehti”. Siirryt automaattisesti lehden kustantajan verkkosivuille, jossa on mahdollista tehdä lehtitilaus lahjaksi.

Seuraavaksi täytät vain omat henkilötiedot ja vastaanottajan tiedot, jolloin lasku toimitetaan sinulle ja lehtitilaus toimitetaan henkilölle, jonka tiedot olet täyttänyt vastaanottajan kohtaan. Lähes kaikki lehtitilaukset sisältävät toinen toistaan upeampia ja arvokkaampia tilaajalahjoja, jonka saat ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä.

Lahjatilauksissa tilaajalahjat toimitetaan kuitenkin aina lehtitilauksen maksajalle. Voit siis pitää tilaajalahjan itselläsi tai antaa sen myöhemmin lahjaksi.

Tilaajalahjat toimitetaan yleensä viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Jos tilaajalahja koostuu useammasta tuotteesta, silloin tilaajalahja toimitetaan kahtena lähetyksenä postipakettina.

Lahjatilauksissa tulee aina lukea tilausehdot huolellisesti, niin kuin itselle tilatessakin välttääkseen ikävät yllätykset. Tutustu rauhassa sivustomme lehtitarjouksiin ja tee lehtitilaukset itselle tai lahjaksi netin edullisimpaan hintaan.

lehtitarjoukset