Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Sarjakuvalehdet kiinnostavat kaiken ikäisiä lukijoita

Sarjakuvalehdet kiinnostavat kaiken ikäisiä lukijoita

Suomessa julkaistaan useita sarjakuvalehtiä, joista kaikista on palvelussamme todella edullisia lehtitarjouksiaValikoimaan kuuluvat muun muassa Aku Ankka, ducktales, Aku Ankka Juniori ja Prinsessa.

Suomen suosituin ja luetuin sarjakuvalehti näistä on ylivoimaisesti Aku Ankka, jota lukevat niin aikuiset kuin lapsetkin. Aku Ankka on ollut jo vuosia Suomalaisten suosikki lehti, joka ilmestyy edelleen tuhansiin koteihin joka keskiviikko.

Ennen sarjakuvalehtien valikoima oli paljon pienempi, jolloin myös pienet lapset ottivat Aku Ankka lehden omakseen.

Nykyään kuitenkin pienille lapsille julkaistaan aivan omia sarjakuvalehtiä, jotka sisältävät paljon lyhyitä helposti luettavia tarinoita, jotka ovat muun muassa valmiiksi tavutettuja. Lasten sarjakuvalehdet sisältävät viihdyttävien tarinoiden lisäksi erilaisia puuhatehtäviä ja paljon muuta opettavaista sisältöä.

Suosituimmat lasten sarjakuvalehdet ovat Aku Ankka Juniori ja Prinsessa lehti. Molemmat lehdet sopivat erinomaisesti lapsille, jotka eivät vielä osaa lukea tai vasta opettelevat lukemaan.

Alta löydät pitemmän kuvauksen ja tarkenpia tietoja jokaisesta edellämainitusta sarjakuvalehdestä.

Haluatko tilata jonkun sarjakuvalehden netistä? Etusivultamme löydät kaikkien lehtien uusimmat lehtitarjoukset.

 

aku ankka lehti

Aku Ankka on Suomen suosituin sarjakuvalehti

Aku Ankka ilmestyi ensimmäisen kerran jo vuonna 1951 ja siitä lähtien Aku Ankan ilmestyminen on ollut monissa perheissä viikon kohokohta. Joka Keskiviikko ilmestyvä Aku Ankka on ehdottomasti Suomen suosituin sarjakuvalehti.

Aku Ankka lehteä julkaisee Sanoma Media Finland Oy. Tilastoista huomaa sen, että lehti kiinnostaa niin miehiä kuin naisiakin, sillä koko lukijamäärästä miehiä on 59% ja naisia 41%.

Aku Ankkaa selaa viikottain lähes miljoona Suomalaista

Akun hauskoja seikkailuja lukee niin lapset kuin aikuisetkin. Sarjakuvalehden seikkailuissa nähdään kaikki Ankkalinnan hahmot kuten, Roope-setä, Aku Ankan veljenpojat Tupu, Hupu ja Lupu, Iines Ankka, Hannu Hanhi, Pelle Peloton, Karhukopla, Kroisos Pennonen, Mikki Hiiri, Hessu Hopo, Pluto ja paljon muita tuttuja hahmoja.

Aku Ankka on sarjakuvalehti, jonka kanssa ei ikinä tule tylsää. Elämä Ankkalinnassa on täynnä hauskoja seikkailuja ja kommelluksia. Aku Ankkaa ei turhaan sanota Suomen hauskimmaksi viikkolehdeksi, sillä lehden tarinat ja seikkailut tuovat naurua ja viihdettä koko perheelle.

Liity sinäkin Aku faneihin ja tilaa lehti netistä ja saat Aku Ankka lehden kotiin kannettuna joka keskiviikko! Et varmasti pety lehden sisältöön, jos pidät erityisesti sarjakuvista, sillä Aku Ankka on Suomen suosituin sarjakuvalehti. Aku Ankka lehden lahjatilaus on myös loistava lahjaidea kaikille, jotka tykkäävät sarjakuvista.

roope seta lehti

Roope-Setä sarjakuvalehti

Roope-Setä sarjakuvalehti kuuluu Sanoma Media Finland Oy kustantamiin lehtiin. Roope-sedän seikkaluja pääsee lukemaan Roopen omasta sarjakuvalehdestä, joka ilmestyy kerran kuukaudessa. Lehden sisältö sopii hyvin myös lapsille, jotka osaavat jo itse lukea.

Roope-setä on yksi Disneyn sarjakuvamaailman rakastetuimmista hahmoista. Roope-setä on noin 100 sivuinen sarjakuvalehti, joka sisältää paljon uusia ja ennen julkaisemattomia tarinoita. Jokainen numero pitää sisällään neljä pitenpää tarinaa ja muutaman lyhyemmän tarinan. Lisäksi Roope-setä lehti sisältää dekkaripähkinöitä ja paljon muita palstoja.

Roope-setä lehden suosion salaisuus on varmasti lehden oivaltava kieli ja lehden kuvitus sekä aina yhtä viihdyttävät tarinat. Roope-setä on täynnä uusia jännittäviä seikkailuja, joiden seurassa ei varmasti tule tylsää. Sarjakuvalehden pääosassa on tietystin kaikkien tuntema ja miljonäärinäkin tunnettu Roope Ankka.

Lehden tarinoissa on mukana muun muassa Roopen sukulaispoika Aku Ankka ja veljenpojat Hupu, Tupu ja Lupu. Yhdessä ankat päätyvät huimiin ja jännittäviin seikkailuihin. Lisäksi lehdessä tarinoissa tapaat myös Milla Magian, Karhukoplan ja paljon muita Aku Ankasta tuttuja hahmoja.

prinsessa lehti

Prinsessa sisältää sarjakuvien lisäksi mukavia puuhatehtäviä

Prinsessa lehteä julkaisee Sanoma Media Finland Oy. Prinsessa lehti sopii hyvin yli kolme vuotiaille lapsille. Lehti sisältää mukavia tarinoita ja mielekästä tekemistä perheen pienemmille. Prinsessa lehden tarinoissa on mukana kaikki tutut Prinsessahahmot kuten Tuhkimo, Ariel ja Prinsessa Ruusunen.

Prinsessa lehti sisältää sarjakuvia, askarteluohjeita, pelejä, puuhatehtäviä, julisteita ja yllätyksiä. Jokainen Prinsessa lehti sisältää mukavan yllätyslahjan, joka voi olla esimerkiksi koru, korkokengät, korvakoru, kruunu, hanskat, leikkiruusu tai tiara.

Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa ja vuoden aikana neljässä lehdessä seikkailevat Frozen-elokuvasta tutut hahmot Anna ja Elsa sekä paljon muita tuttuja hahmoja. Prinsessa lehti on myös todella suosittu iltasatulehti kaikille lapsille, jotka eivät vielä osaa lukea. Lehti sisältää useamman lyhyen tarinan ja sarjakuvien tekstit ovat tehty helposti luettaviksi, jotta lehden tarinoita pystyisi lukemaan vasta lukemaan opettelevat lapsetkin.

Jokaisen lehden keskiaukeamalta löytyy Prinsessa aiheinen juliste, jonka lapsi voi laittaa vaikka oman huoneen seinälle. Lehden suosituimpaan sisältöön kuuluu lukijasivut, jotka sisältävät lehden lukijoiden omia piirustuksia ja kuvia. Prinsessa lehden tarjous sisältää lähes aina tilaajalahjan, joka tuo varmasti iloa perheen pienimmälle!

 

aku ankka juniori

Aku Ankka Juniori on lasten oma sarjakuvalehti

Aku Ankka Juniori on noin 3-8-vuotiaille suunniteltu sarjakuvalehti. Sarjakuvalehti sopii hyvin aivan pienille lapsille, jotka vasta harjoittelevat lukemista.

Lehti sisältää lyhyitä tarinoita ja lisäksi lehdestä löytyy paljon mukavia puuhatehtäviä, joita on mukava tehdä yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Aku Ankka Juniori sisältää noin 36 sivua, joista löytyy lyhyitä helposti luettavia tarinoita sekä sokkeloja ja piirustustehtäviä.

Sarjakuvalehdestä ja puuhatehtävistä on paljon hyötyä pienille lapsille. Lapsi oppii mielenkiintoisen sarjakuvalehden ja mukavien puuhatehtävien avulla kirjaimia ja numeroita. Lehden puuhatehtävät on suunniteltu varhaiskasvatusammattilaisten kanssa ja ne sopivat hyvin yli 3-vuotiaille lapsille.

Lehtitilaukseen kuuluu myös digipalvelu. Lehden jokainen tarina löytyy suositusta digipalvelusta ääneenluettuna, joten aivan pienet lapset voivat kuunnella ääneenluettua tarinaa ja seurata kuvia omasta sarjakuvalehdestä.

Digipalvelu sisältää myös helppoja ja hyödyllisiä puuhatehtäviä pienille lapsille. Digipalvelussa lapsi voi valita yhden kolmesta vaihtoehdosta, jotka ovat matikkamestari, kiva kaveri ja sanasankari. Jokainen osio sisältää erilaisia puuhatehtäviä, joissa lapsi opettelee tehtävien muodossa lukemista, kirjaimia, numeroita sekä sosiaalisia taitoja.