Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ristikkolehdet tarjoushintaan netistä

ristikkolehdet

Tilaa ristikkolehdet netistä 30% halvemmalla itselle tai lahjaksi

Lehtitarjouksia.com palvelun yli 200 aikakaus- ja sanomalehden valikoimassa on runsaasti suosittuja ristikkolehtiä. Tilaamalla lehden Lehtitarjouksia.comin kautta, voit saada lehtitilauksen jopa 50% edullisemmin.

Palveluun lisätään uusimmat ristikkolehdet sitä mukaan, kun uusia tehtävälehtiä julkaistaan. Sivustolle päivitetään uusia ristikkolehtiä lähes joka kuukausi ja lehtitarjoukset sitä mukaan, kun tarjoukset tai tilaajalahjat vaihtuvat.

Tällä hetkellä jatkuvasti kasvavassa lehtivalikoimassa on ristikkolehtiä jo hieman yli 20 kappaletta. Kaikki ristikkolehdet sisältävät edullisen lehtitarjouksen, joka on yleensä noin -25%, -30% tai jopa -40%.

Kolmiokirjan julkaisemista ristikkolehdistä löytyy sopiva lehti miehille, naisille ja lapsille. Lehtien tehtävien vaikeustaso on yleensä arvioitu käyttämällä 10 portaista vaikeustasoasteikkoa, jossa 1 = helpoin ja 10 = vaikein. Sivustolla on siis todella kattava valikoima helppoja, vaikeatasoisia kuin lapsillekkin sunnattuja ristikkolehtiä.

Tämä helpottaa huomattavasti lehden valintaa, sillä pelkät lehtien nimet ei hirveästi kerro siitä, minkä tasoisille tekijöille lehti on suunnattu. Varsinkin silloin, kun etsitään sopivaa ristikkolehteä aloittelijalle tai lapselle. On selvää ettei liian vaikeaa lehteä kannata hankkia aloittelijalle.

Kaikkia ristikkolehtiä ei kuitenkaan ole arvioitu 10 portaisella vaikeustasoasteikolla, vaan esimerkiksi Apuristikot sisältää aina helppoja, keskivaikeita ja vaikeita tehtäviä. Ensimmäiset sivut alkavat helpoilla tehvävillä ja seuraavaksi tulevat keskivaikeat sekä lopuksi vaikeat tehtävät, jotka on tarkoitettu ristikkolehtien todellisille konkareille.

ristikkolehdet

Voiko ristikkolehtiä ratkomalla voittaa palkintoja?

Kyllä voi! Lähes kaikki sivustomme ristikkolehdet sisältävät runsaasti jännittäviä palkintotehtäviä, joita ratkomalla on mahdollisuus voittaa muun muassa rahapalkintoja.

Palkintotehtävät toimivat siten, että ensin tehtävä tulee ratkoa, jonka jälkeen se leikataan irti lehdestä ja lähetetään postitse tarkistettavaksi. Kaikkien oikein täytettyjen tehtävien joukosta arvotaan voittaja.

Yleensä palkintotehtävissä palkitaan kolme parasta, eli ensimmäinen voittaja voi saada palkinnoksi esimerkiksi 500 euroa, toiselle sijalle tulleelle maksetaan 250 euroa sekä kolmannelle 50 euroa.

Yksi ristikkolehti saattaa pitää sisällään useita palkintotehtäviä, joista maksetaan eri suuruisia summia. Suurin tehtävä sisältää tietenkin suurimman rahapalkinnon ja pienet tehtävät taas vastaavasti pienempiä palkintoja.

Kuinka suuria rahapalkintoja ristikkolehdet sisältävät?

Ristikkolehdet pitävät sisällään useita suuria ja pieniä palkintotehtäviä. Yleisesti suurin tehtävä sisältää pääpalkinnon, joka on usein myös vaikeustasoltaan haastavin tehtävä.

Palkintojen suuruus vaihtelee melko paljon eri lehtien kohdalla, jotkut ristikkolehdet muistetaan poikkeuksellisen suurista rahapalkinnoista kuin toiset. Alle listasimme kaikki sivustomme ristikkolehdet ja niiden palkintosummia.

 • Sylvin Helpot Ristikot – Pieniä rahapalkintoja.
 • Sudoku Ässä – 4 x 100 euroa.
 • Seura SuperRistikot – Kylpylälahjakortti
 • Ristikko-Mestari – Pieniä rahapalkintoja.
 • Ristikko-Raketti – 350 euroa.
 • Ristikko-Leijona – 350 euroa.
 • Apukrypto – 150 euron palkinto + lehtilahjakortteja.
 • ApuRistikot – Lehtilahjakortti / 20 euroa.
 • Helpot Mega Ristikot – 200 euroa.
 • Matin Helpot Ristikot – Pieniä rahapalkintoja.
 • Lempi Ristikot Extra – 350 euroa.
 • Krypto-Leijona – 250 euroa.
 • Iisakin Siluettiristikot – Pieniä rahapalkintoja.
 • Iisakin Ristikot – 100 euroa.
 • Huippuhyvät Ristikot – 150 euroa.
 • Hyväntuulen Kryptot – Pieniä rahapalkintoja.
 • Hyväntuulen Ristikot – Kaikissa tehtävissä rahapalkinto.
 • Helpot Lempi-Ristikot – Eri suuruisia rahapalkintoja.
 • Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut – Kaikissa rahapalkinnot.
 • Huippu-Ristikot Albumi – Useita palkintosummia.
 • Hyväntuulen Tavuristikot – Useita palkintoja.
 • Hertan ja Simon Ristikot Extra – 200 euroa.

Yllä olevassa listassa on ilmoitettu ainoastaan lehtien tehtävien palkintoja. Lähes jokainen ristikkolehti pitää sisällään myös jännittävän kesä- tai talvikisan, jonka palkintona on usein 400, 500 tai 800 euroa.

Kenelle ristikkolehdet on suunnattu?

Monipuolisesta lehtivalikoimastamme löytyy jokaiselle innokkaalle ratkojalle sopiva ristikkolehti.

Etsitpä lehteä sitten aikuiselle, lapselle, nuorelle tai vanhemmalle henkilölle, olemme varmoja, että löydät valikoimasta varmasti sopivan julkaisun.

Sivuillamme voit tutustua rauhassa jokaiseen lehteen. Lisätietoa löydät ristikkolehden artikkelista, jossa olemme kertoneet hieman enemmän jokaisesta julkaisusta ja siitä, minkälaisia tehtäviä lehti sisältää.

Ristikkolehtien tehtävien vaikeustasoasteikkona käytetään 1-10 portaista vaikeustasoasteikkoa, jossa 1=helpoin ja 10= vaikein. Jokaisessa artikkelissa on kerrottu kuinka vaikeita tehtäviä lehti sisältää ja kenelle se soveltuu parhaiten.

Usein myös lehden nimi kertoo siitä, onko tehtävät vaikeustasoltaan helppoja vai vaikeita. Tallaisia lehtiä ovat muun muassa Helpot lempi-ristikot, Helpot mega ristikot ja Sylvin helpot ristikot.

Mistä ristikkolehdet kannattaa hankkia?

Tänä päivänä uusia ristikkolehtiä on saatavilla useammasta paikasta, kuten esimerkiksi irtonumerona lehtipisteistä ja verkosta tilaamalla. Jos haluat ostaa vanhoja ristikkolehtiä, niitä löytyy usein kirppareilta.

Lehtipiste on kätevä vaihtoehto silloin, kun olet matkoilla ja haluat ostaa vain yhden lehden. Irtonumerona lehti on tietystin hieman arvokkaampi kuin silloin, kun teet lehtitilauksen netissä.

Jos haluat, että uusia ristikkolehti kolahtaa postiluukustasi säännöllisesti, esimerkiksi kerran kuukaudessa, silloin edullisin vaihtoehto on tehdä lehtitilaus internetissä.

Netissä on todella suuri valikoima ristikkolehtiä ja mikä parasta, kaikki lehdet ovat tilattavissa ilmaisella toimituksella kotiin kannettuna ja vielä noin 40% normaalihintaa edullisemmin!

Ristikkolehden voi tilata netistä oman mielen mukaan kestotilauksena tai määräaikaisesti itselle tai lahjaksi ystävälle. Kestotilaus on usein vielä muutaman euron edullisempi tilausmuoto kuin määräaikaistilaus.

Lahjatilauksissa suositaan taas määräaikaistilausta, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse perua lehtitilausta erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon.

Kestotilatut lehdet tulee aina irtisanoa erikseen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle puhelimitse, verkkopalvelussa, sähköpostilla tai kirjeitse.

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)