Suomitutka – Tienaa rahaa vastaamalla kyselyihin

suomitutka

Liity kuluttajapaneeliin ja tienaa rahaa vastaamalla kyselyihin

Suomitutka on Sanoman suuri kuluttajapaneeli, jossa suomalaiset pääsevät kertomaan oman mielipiteensä tuotteisiin, mediaan, palveluihin ja markkinointiin liittyvissä sähköpostikyselyissä pientä korvausta vastaan.

Suomitutka on perustettu 2012 ja rakennettu yhteistyössä markkinatutkimuksiin erikoistuneen Nepan kanssa.

Kyselyjä teettävät Sanoma ja muut yhteistyökumppanit, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan ihmisten mielipiteitä ajankohtaisista asioista. Kyselyihin vastataan verkkolomakkeella silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Kyselyissä antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Niitä käytetään ainoastaan Suomitutkan omissa tutkimuksissa, eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille.

Suomitutka palvelun sähköpostikyselyihin ei tietenkään tarvitse vastata ilmaiseksi, vaan jokainen kyselyyn kokonaan vastannut henkilö saa kyselyn vaativuutta vastaavan palkkion, joka on tyypillisesti 0,20 – 2 euroa.

Maksetut rahat tallettuu automaattisesti paneelitilille, josta voit helposti mm:

  • Siirtää rahat omalle PayPal-tilillesi.
  • Lunastaa rahoilla lahjakortteja seuraaviin liikkeisiin: CDON, Zalando, McDonalds, H&M yms.
  • Lahjoittaa palkkiot kansainväliselle ympäristöjärjestölle WWF-lle.

Liity ilmaiseksi jo tänään ja lunasta lahjakortteja

suomitutka


Miten Suomitutka paneeliin liitytään?

Suomitutka paneeliin liittyminen on helppo ja rekisteröityminen vie aikaa vain muutaman minuutin.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä lyhyen rekisteröitymislomakkeen, johon pääset klikkaamalla tästä.

Paneelin ehtoihin kuuluu, että sama henkilö saa rekisteröityä vain yhden kerran, joten rekisteröityminen usealla eri sähköpostiosoitteella ei ole sallittua.


Kuinka paljon Suomitutka paneelin jäsenyys maksaa?

Suomitutka kuluttajapaneelin jäsenyys on kaikille vapaaehtoista ja maksutonta, eikä se velvoita vastaamaan sähköpostikyselyihin. Voit vastata vapaasti vain niihin kyselyihin, joihin haluat, silloin kun itse haluat.

Suomitutkan jäsenenä, saat sähköpostitse kutsuja kyselytutkimuksiin. Jokaisessa kutsussa kerrotaan selkeästi se, kuinka kauan aikaa vastaamiseen kuluu ja kuinka paljon kyselyyn vastaamisesta maksetaan.

Suomitutka paneelin jäsenenä saat mahdollisuuden vaikuttaa suoraan palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen sekä markkinointiin.


Kuinka paljon kyselyistä maksetaan?

Jokaisesta loppuun saakka vastatusta kyselystä maksetaan palkkio tilillesi. Korvauksen suuruus vaihtelee tyypillisesti 0,20 – 2 euron välillä.

Se kuinka paljon kyselystä maksetaan riippuu täysin siitä, kuinka pitkä kysely on ja kuinka kauan vastaamiseen kuluu aikaa. Lyhyestä kyselystä, jossa kuluu aikaa muutama minuutti voidaan maksaa esimerkiksi 0.20 euron ja vastaavasti pitkästä kyselystä, jossa kuluu aikaa esimerkiksi 10 minuuttia, saatetaan maksaa jopa 2 euroa.

Korvaukset voi lunastaa Presentcard.fi -lahjakortteina tai siirtää varat omalle PayPal-tilille. Kolmantena vaihtoehtona on lahjoittaa kaikki rahat tai vain osa WWF:lle. Rahojen lunastaminen tapahtuu omasta profiilista kohdasta ”lunasta palkintoja”.

Kun olet tienannut vähintään 10 euroa, voit tehdä Superlahjakortti lunastuksen, jolloin saat lahjakorttikoodin sähköpostiisi. Koodilla saat vapaasti valita haluamasi lahjakortin Presentcard.fi:n suuresta valikoimasta.

WWF-lahjoituksen alaraja on 2,50 euroa ja PayPal-siirron 5.00 euroa.


Kuinka usein voin saada sähköpostikyselyitä Suomitutkalta?

Vastaanottamiesi kyselyiden määrä rippuu profiilistasi sekä siitä, kuinka monta profiiliisi sopivaa kyselyä paraikaa on käynnissä. Yleensä kyselyjä lähetetään kullekkin jäsenelle kaksi tai kolme kuukaudessa.

Omalla paneelitililläsi voit myös itse määritellä sen, kuinka moneen kyselyyn haluat vastata kuukauden aikana.

Suomitutka ei vastaa kuitenkaan siitä, että toive varmasti toteutuu.


Mistä pääsen vastaamaan kyselyyn?

Kyselyt lähetetään aina jäsenille sähköpostitse.

Sähköpostiviestissä on linkki, jota klikkaamalla aukeaa uusi ikkuna, johon aukeaa kyselylomake.

Sinulla on kolme tuntia aikaa vastata kyselyyn, kun olet klikannut kyselyn auki.


Katso myös uudet lehtitarjoukset ja tilaajalahjat etusivultamme: Lehtitarjouksia.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.